Ufak bir geziden izlenimler.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptanos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,593

kaptanos

Yeni Üye
İzmirde mordoğan diye bir yer var kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. İzmir ilçeler otogarından Karaburun-Mordoğan diye kalkan minibüsler var akşam 21e kadardı ve fiyatı 12tl. Mordoğan ardıçta iniceğinizi söylediğiniz anlamıyorlar o yüzden duma beach girişinde inmek istiyorum veya ardıç girişinde inmek istiyorum diyin indikten sonra yaklaşık 200-250metre kadar yürüyüp deniz kenarına varıyorsunuz ve hemen önünüzde park parkın yanında kumsalın içinde ardıç ağaçları var çadırı oraya kuruyorsunuz. Tuvalet ve banyo ihtiyaçları için iki tane yer var. Biri 50kruş diğeri 1 tl. Kaldığınız yer işletme değil kumsal olduğu için doğal olarak ücretsiz ama çok gevenli bir yer. Kimse sizi rahatsız etmiyor ve malzemelerinizi çalmışyor ben 6 gün orada konakladım bırakıp urlaya karaburuna balıklovaya bir sürü yere gittiğim oldu döndüğümde hiç bir şey olmamış şekilde buldum. İçiniz o konuda rahat olsun. Juniper beach ve duma beach adlarında iki tane büyük işletme var ikisinin de servisi ve tadı rezalet. Onun haricinde ya bir büfe var oarada yada lokmacı teyze diye bir yer var orada yiyin yemeklerinizi. Ben 3-4 gün yanımda getirdiğim konserveleri yedim. Daha sonra karaburunun yeni liman diye bir yeri var orada bir kamp işletmesi gördüm. Çadır atmak isterseniz 5lira veriyorsunuz işletmenin kendi çadırlarında ise kalmak için 1 kişi 15 iki kişi 20Tl ve denize sıfır bir yer. Hemen ön tarafında denize yakın bir lokantası var balık köfte bira istediğiniz zevkleri bulabilirsiniz. ve bu fiyatlara duş tuvalet dağil çok uygun. Adı Güldeniz cafe Cengizin yeri. Bunun haricinde adana mersin ve fethiye ölü denize gittim ölüdenizde kaldığım yerin ismini hatırlamıyorum ama çok güzel bir kamp ve karavan alanıydı. Bir kişi çadır fiyatı 15Tlydi oldukça uygun diye düşünüyorum. Mersininin silifke ilçesinin taşucu beldesinde ise yol kenarına kurdum çadırımı ama çok fazla sinek olduğu için rahat edemedim gitmenizi tavsiye etmem. İyi geziler.

Etiketler
Ynt: Ufak bir geziden izlenimler.

Bizde bugün İstanbula döndük güzel bir gezi oldu 2 Eylülde çıktığımız gezinin Side - Gazipaşa - Anamur Pullu Orman Kampından sonra son durağımız Taşucu oldu bukadar güzel denizi olabileceğini tahmin edemezdim. Ne yazık ki kamp alanı yok pansiyonda kaldık ama okadar güzel bir fiyat verdiler ki çadırda kalmamıza gerek kalmadı Meltem Pansiyon denize sıfır işletmecileri harika insanlar özellikle bayan okadar güleryüzlü ve iyi olması memnuniyetimizi daha da arttırdı Taşucuna gelmeden Akçakıl kamp adında bir kamp alanına uğradık 40 tl iki kişiye fiyat istediler artı sayaçla kullandığımız elektik 50kr yani bukadar yüksek bir fiyat hiç bir konakladığımız kamp alanında vermediğimiz için de bize pahalı geldi ve kampta karavanlar bile birbirine bitişik bir şekilde idi belli ki işletmenin çadırcılara gerek duymadığı izlenimini yarattı bende, ondan önce Boğsak koyunda bir kamp olan Boğsak kamp var ama hiç beğenmediğimiz için orada da kalmadık aaaaaaaa koy çok güzel kampı beğenmedik ve o yüzden Taşucunda bu fiyata yakın bir fiyata Meltem Pansiyonda kaldık internet odada buzdolabı televizyon mutfak klima ve en önemlişi güleryüzlü işletmecisi yani kısacası Taşucunu çok çok beğendik Haziranda yine oradayız inşallah ve Göksu Deltasından bahsetmeden geçemeyeceğim bizim bir amacımız da kuş fotoğrafı çekmek olduğu için delta gayet güzel oldu birkaç da kuş kertiğimiz oldu daha ne olsun güzeldi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.