Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında
sayman arkadaşım merhaba Doğa Kampingle ilgili biraz daha detay verebilirmisiniz web sitesi falan varmıdır iletişim veya fotoları cevabınızı bekliyorum.
Ynt: Kemer - Finike - Kaş - Fethiye - Marmaris Çadır Kamp Alanları Hakkında
sayman arkadaşım merhaba bu doğa kampingin iletişim bilgileri var mıdır veya fotoğraflarını ziyaret edeceğimiz bir site Haziranda katrancı koyuna gittik ve insanlar okadar içiçe idi ki öyle bir kampta asla kalmak...
Ynt: ege çadır kamp yeri
Kadırga Koyu genelde denizi soğuk olan bir bölgedir Ayvalık da aynı şekilde ama Eylülde oralar çok keyifli olur o yazın yaşanan curcunadan eser kalmaz ve keyifli bir tatil yaparsınız biz her sene Haziran ve Eylül aylarında 1 ay kamp yaparız Kadırga Koyu mutlaka...
Ynt: Bodrumda çadır kurabileceğimiz kamp yeri
Teşekkürler tavsiyeleri dikkate alıcam Boncuk kampı çok tavsiye edenler var :) orayı epey merak eder oldum Bodrum Gümbet Zetaş kampla ilgili bilgisi olan varmıdır orada daha önce kamp yapan artı eksile nedir bu kampın ve tavsiye edilen kamların...
Ynt: ege çadır kamp yeri
captaın10 evet 60 tl yüksek bir rakam Haziranda Kadırga Koyunda girişte hemen sağdaki ilk kampta 1 kafta konakladık 4 kişilik çadır fiyatları 25 tl idi. Kampın ismi Derya Deniz çok memnun kaldık ilgi ve alakaları çok çok iyi tavsiye ederim. İşletmenin sahibi Nazmi...
Arkadaşlar Merhaba
Bodrum'da çadır kurabileceğimiz kamp yeri bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Çeşme Ilıca bölgesi de olabilir, oralarda 1 hafta kamptan sonra Marmarise geçmeyi planlıyoruz bu bölgelerle ilgili öneri ve tavsiyeleri bekliyorum.
Ynt: Assos Kadırga Koyunda kamp alanı
Merhaba Kadırga Koyuna girişteki ilk Kamp Derya Deniz çok güzel bir kamp, çok seviyeli misafirperver işletmecileri var ve ilgi alaka güzel. İşletmecinin ismi Nazmi Aktaş umarım beğenirsiniz.