ege çadır kamp yeri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan captaın10 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,373

captaın10

Yeni Üye
merhaba aranıza yeni katıldım ailemle egede çadır kamp yapmayı düşünüyoruz ancak internetten aldığım fiyatlar oldukça yüksek 4 kişilik bir aileyiz genelde ortalama 60 tl fiyat alıyorum ve bu bizim için çok yüksek kamp yeri olarak behramkale,ayvalık,ören,akçay gibi yerleri düşünüyoruz bu yerlerde tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı kamp yeri var mı?

Etiketler
Ynt: ege çadır kamp yeri

captaın10 evet 60 tl yüksek bir rakam Haziranda Kadırga Koyunda girişte hemen sağdaki ilk kampta 1 kafta konakladık 4 kişilik çadır fiyatları 25 tl idi. Kampın ismi Derya Deniz çok memnun kaldık ilgi ve alakaları çok çok iyi tavsiye ederim. İşletmenin sahibi Nazmi Aktaş umarım gidip görme imkanınız olur ve nekadar haklı olduğumu gidince göreceksniz şimdiden iyi tatiller diliyorum size ve ailenize.

çok teşekkürler yardımınız için kısmetse eylül ayı içerisinde gideceğiz umarım deniz çok soğuk olmaz :smiley:

merhaba ben ayvalıkta yaşıyorum kamp yaşamını ve gezmeyi çok seviyorum ege bölgesinde kuzey egede ve güney egede hemen hemen her yere gittim küçükkuyu asos arasnda konaklama vede kamp yapılabilecek bir hayli yer var ve bunların bir çoğunun fiyatları uygun 25 tl den 40 tl ye kadar değişiklik arz ediyor. Ayvalıkta kamp için düşünülebilir ayvalıkta ücretsiz konaklama imkanıda var ancak kamp ortamı değil dikili denizköy çandarlı foça diğer altanetifler olarak düşünülebilir.

Kadırga Koyu genelde denizi soğuk olan bir bölgedir Ayvalık da aynı şekilde ama Eylülde oralar çok keyifli olur o yazın yaşanan curcunadan eser kalmaz ve keyifli bir tatil yaparsınız biz her sene Haziran ve Eylül aylarında 1 ay kamp yaparız Kadırga Koyu mutlaka uğradığımız bir yerdir oradanda geze geze güneye devam ederiz çadır kampı çok zevkli ve keyifli başlayan asla otellere tıkılıp kalmaz doğayla başbaşa huzur içinde kampların keyfi tartışılmaz selamlar.

açıkçası denizin soğuk olması biraz düşündürüyor bizi ama sanırım sakinliği için bile gidebiliriz ayvalık taraflarında ücretsiz konaklıyabileceğimiz neresi var?

merhaba
Cundaya cok yakın Çataltepeye ayrılan yolda Rainbow yüzme havuzunun bulunduğu bölge dilerseniz google eartta koordinarları çıkarabilirim.dilerseniz telefon ilede görüşebiliriz. denizi ise kesinlikle soğuk değil, şu anda bu bölgede ailesi ile birlikte kamp yapan bir dostum var sanırım 1 ay daha kalacaklar eğer düşünürseniz hem onlar hem bizler yardımcı oluruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,926
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri