Arama sonuçlarınız

1. B

Wj Benzin Deposu

Ynt: Wj Benzin Deposu teşekkürler cevabınız için KLL.Geçmiş olsun.Kaza anında çeki demiride var mıydı yoksa sadece emniyet demiri mi vardı?Emniyet demiri resmini paylasırsanız araçta nasıl durduguyla ilgili ilgilenen arkadaslar içinde faydası olur.Kendi imal ettiginiz emniyet demirinde hangi...

2. B

Grand Cherokee Wj Kaliper Sesi İçin Gres Yağı Önerisi?

Merhaba,2001 model jeep grand cherokee 4.7 aracımın kaliperleri ses yapıyor,belli hızlarda gidip yavaslarken hic bi ses yok fakat kalkıs yapıp frene basıp aracı tam durdurdugum anda kaliperler ses yapıyor,tak tuk diye bir ses,yani ince bir ses degil.Dikkat ettim 4 tekerlektende ses geliyor,arka...
  3. B

Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor

Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor benim aracım 2001 Grand Cherokee Limited.İstanbul'dayım.Dediginiz gibi tam acılması lazım,sunroofumda bi sorun olabilir, ama icteki perdenin tam acılmaması aklımda soru isareti bırakıyor,sonucta perdeyle sunroofun dıs kısmının mekanizması...

4. B

Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım?

Ynt: Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım? Haklısınız Hüseyin bey,özellikle dediginiz sekilde kullanmaya devam edicem.
  5. B

Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor konu güncel

6. B

Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor Öncelikle bu sitede o kadar wj si olan arkadastan uzmanlık gerektirmeyen bi soruda uzun süre cevap gelmeyip siz cevap verdiginiz icinde cok tesekkür ederim.Sunroofumu kontrol ettim,hatta üstten merdivenle cıkıp yağladım,herhangi bir parcası...

7. B

Ynt: Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım? Teşekkürler Çağlar Bey,haklısınız,dediklerinizi uygularım, selamlar.
  8. B

Ynt: Grand Cherokee 2001 Vitesi D'ye Aldıgımızda Kaç Saniyede Devreye Girer?yardım? teşekkürler mertbirincioğlu,diger arkadaslarında yorumlarını bekliyorum.
  9. B

Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor.

Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. Bende D ye aldıgımda cır diye ses gelmiyor,sadece araca dısardan bakınca vitese gecişte elektronik bir ses geliyor ama o sesi aracın icinden duymuyorum.Mahir ustayla görüsmek isterim,teli sizde varsa özelden mesaj atabilir...

10. B

Merhaba arkadaşlar,yeni bi konu açma geregi duydum,Grand Cherokee WJ'si olan arkadaslar bu konuda cevap yazarlarsa cok mutlu olurum,vitesi D ye aldıgınız zaman devreye 1,2 saniye icinde mi devreye giriyor,yani otomatik kendi gazı verme süresinden bahsediyorum,1 saniye veya bazen 2 saniye bi...

11. B

Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. Merhaba, degerli düsüncelerinizi paylastıgınız icin cok teşekkür ederim efendim,Yeni tcm taktırdıgım zaman sanzıman kalibrasyonu yaptırmayı artık düsünüyorum,iyiki sizden boyle bi cevap aldım,daha once tcmyi takan usta telefondan...
  12. B

Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. Yeni sıfır mopar tcm alıcam ve onu taktırdıktan sonra umarım problem cözülür,eger yine aynı sorun devam ederse diger kısımlara baktırırım.Sonucu 15 güne kadar yazarım.İyi günler.

13. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı? Sağolun,verdiginiz degerli bilgiler icin cok teşekkürler Toley bey.Transmission Control Module cıkma takıldıktan sonra bende 1. vitese gec gecme ve 1. viteste vuruntu meydana geldi,ondan once oyle bi sorunum...
  14. B

Jeep Krom Yazı

Ynt: Jeep Krom Yazı Merhaba, yazılardan alıpta yorum yapan arkadaşlar olursa sevinirim.Hayırlı satışlar.
  15. B

Wj Benzin Deposu

Ynt: Wj Benzin Deposu Aslında bence cok önemli konulardan biri.O yuzden cogu insanı ilgilendiren problem, arkadasların yorumlarını bekliyorum teşekkürler,bu konuyu acan enbay1 ve cevap yazan tüm arkadaslara teşekkür ederim.2001 model 4.7 V8 benzinli Grand cherokee sahibiyim,acıkcası yakıt...

16. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor? Teşekkür ederim efendim.Artık yüksek hızlara cıkmayı da düsünmüyorum,tehlikeli.
  17. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı? Hüseyin bey,usta ilk defa arazi vitesine aracım duruyorken normal vites N de iken duraksamadan arazi vitesine taktı,sonra normal viteside D ye aldı sorun yoktu o zaman,fakat tcm degistikten sonraki sorunum su,Arazi...
  18. B

Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. konu baslıgında ilave etmeyi unuttugum sorunumu burda acıklamak istedim,konuyla ilgili bi acıklama yapayım,Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor? baslıgındaki sorunumdan sonra aracımı 2 ay...

19. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Gaza Fazla Basınca Uyarı Sesi Neden Geliyor? konuyla ilgili bi acaıklama yapayım,bu dedigim bazen olan uyarı sesinden sonra aracımı 2 ay daha kullandım ve yaklasık 300 km yapmısımdır,daha sonra 155 km hızla giderken motorda sarsıntı oldu ve motor arıza...
  20. B

Ynt: Grand Cherokee 2001 4.7 V8 Wj Vites Geçişi Vuruntu Yapıyor. istanbul'dayım.Aslında yetkili servise gidecek kadar zengin degilim:)Yetkili serviste Ekspertiz yaptırdım ve bazı önemli seyler gözlerinden kaçmıs, aracı aldıktan hemen sonra ben farkettim,örnegin ön yolcu tarafı ısıtmıyor,söför...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR