<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Sunroof Tam Açılmıyor</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="huseyin brc" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
huseyin brc' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
İi aksamlar sunroof un normalde tam acilmsi gerekir muhtemelen bir parcasi kirilmistir tamiri biraz pahalidir
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Öncelikle bu sitede o kadar wj si olan arkadastan uzmanlık gerektirmeyen bi soruda uzun süre cevap gelmeyip siz cevap verdiginiz icinde cok tesekkür ederim.Sunroofumu kontrol ettim,hatta üstten merdivenle cıkıp yağladım,herhangi bir parcası kırılmamıs,enteresan olan tavan dösemesindeki ton farkı tam dedigim noktaya kadar,yani uzun süre o sekilde kullanılmıs,ve icerdeki sunroofun perdeside tam o kısma kadar cekiliyor,yani daha geri perdede gitmiyor,diyelimki sunroof takıldı,perde neden aynı noktada takılsın?Ama size sormak istedigim sizden ricam kendi sunroofununuzu actıgınızda ve perdenizi geri aldıgınızda jeepin tavanındaki sunroofun camının aracın arkasına dogru olan camın cercevesine kadar sunroof acılıyor mu?Benim sunrrof camının arka bitiminden 8,10 cm gibi önde kalıyor,yukarı dogru acı kademeli acı filanda yapıyor,az acılsa o acıyı yapar mı?Elektronik olarak bütün ozellikleri calısıyor gibime geliyor.</div>