Arama sonuçlarınız

1. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı? Verdiginiz değerli bilgiler icin teşekkür ederim,yazınız cok faydalı oldu.

2. B

Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Egzos Emisyon Ölçümü Fakir Karışım Bi Sorun Olur Mu?

Ynt: Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Egzos Emisyon Ölçümü Fakir Karışım Bi Sorun Olur Mu? Yardımcı oldunuz,bende bi sorun olucağını sanmıyorum.Değerli fikir ve düsünceleriniz icin tekrar teşekkürler.
  3. B

Ynt: Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Egzos Emisyon Ölçümü Fakir Karışım Bi Sorun Olur Mu? kusura bakmayın ,yanlıs yazmısım,dediginiz gibi egzostan cıkan su damlacıklarıdır,sahil kesimindeyim,devamlı olan bi durum degil,sadece motor sogukken oluyor,cevabınız icin teşekkürler.

4. B

Ynt: Grand Cherrokee Wj 4.7 V8 Egzos Emisyon Ölçümü Fakir Karışım Bi Sorun Olur Mu? İlgilendiginiz icin teşekkür ederim.Aracımı 1 ay önce satın aldıgım icin serviste ekspertiz yapıldı ve bununla ilgili bi durumdan bahsetmediler,elektronik aksamıyla ilgili herhangi bi sorun yok,motor kontrol...
  5. B

Aracımın egzos muayenesini tuv dışında bi servise yaptırdım.Egzos emisyon evragında fakir karışım yazısı var fakat geçerli diye yazıyor ama aklıma takıldı,O2 değeri üst sınıra cok yakın,yağ sıcaklıgı derecesi alt sınırdan yüksek fakat üst sınır belirtilmemiş,ölçüm yaptırdıgım kişi bi sorun...

6. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Arazi Vitesi Kullanımı Nasıl Olmalı?

Merhaba,aracımı yeni aldıgım icin arazi vitesinin nasıl kullanıcagımla ilgili pek fazla birsey bilmiyorum,forumlarda biraz arastırdım ama WJ için bulamadım.Kullanma kılavuzunda 4 all time dan 4 Lo ya geçişi anlatmıs fakat tam olarak anlayamadım, araç hızı 3-5 km/h iken, vitesi boşa alın...

7. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj İç Dikiz Aynası Yukarı Aşağı Ayarı Nasıl Yapılır?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj İç Dikiz Aynası Yukarı Aşağı Ayarı Nasıl Yapılır? sağolun,aracımı 1 ay önce aldım,sonradan aklıma geldi,tahminimce sağ sol ayarı yapıldıgına göre yükseklik ayarını pek kullanmamıs olabilirler, o yuzden pas yapmıs olabilir,örtü filan gerekli yerlere örtüp...
  8. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Fren Balatası Tavsiyesi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Fren Balatası Tavsiyesi? Arkadaşlar ikinize de yardımlarınız icin ayrı ayrı teşekkür ederim,cok faydalı bilgiler verdiniz.WJ'mle yılda yaklasık 4000 km yaparım,o yuzdende alırken iyisi olsun istiyorum,mopar bulursam mopar alırım,muhtemelende bulunur,olmazsa...
  9. B

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (wj)'ciler Kaç Kişi ? Teşekkür ederim, sağolun.

10. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj 2001 Boya Kodu Yardım?

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 WJ 2001 aracımın boya kodunu yani paint codenin yazdıgı etiketi bulamadım,motor bölümüne dikkatli baktıgım halde farklı etiketler var,2002 ve 2003 modellerde farklı yerlerde olabilir fakat internette edindigim bilgiye göre 2001 model icin asagıdaki acıklamayı buldum...

11. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj İç Dikiz Aynası Yukarı Aşağı Ayarı Nasıl Yapılır?

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 2001 WJ iç dikiz aynasını sağa ve sola döndürebiliyorum fakat yükseklik ayarını yani asagıya ve yukarıya dogru ayarlayamıyorum,ayna hareket etmiyor,acaba farklı bir dügmesi ya da mandalı mı var?Kullanma kılavuzuna baktım ama o sekilde bi yazı göremedim.
  12. B

Jeep Grand Cherokee Wj Jeep Yazısını Nasıl Çıkartıp Yenisini Yapıştırabilirim?

Merhaba,grand cherokee 2001 WJ 4.7 ön kaputtaki JeeP yazısındaki bazı harfler karardı,bunları boyaya zarar vermeden hangi yöntemle cıkartıp yenilerini yapıstırabilirim,Özel spreyler var mıdır?Yoksa farklı kendi uygulayabileceğim yontemler var mı?Jeep,grand cherokee yazılarını parlak krom...

13. B

Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Wj Fren Balatası Tavsiyesi?

Merhabalar,bende aranıza yeni katıldım,2001 model grand cherokee WJ 4.7 aracımı 1 ay önce satın aldım,suan aracım 86000 kmde ve aracımda lpg yok.Aracımın frenleri ses yapıyor,örnegin park ederken aracı durdurmak icin frene bastıgımda balatalardan garç gurç diye ses geliyor,ön diskler yetkili...
  14. B

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (wj)'ciler Kaç Kişi ? Merhaba,bende aranıza yeni katıldım, 2001 Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 WJ -Gökhan KUZEY-iSTANBUL

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri