Arama sonuçlarınız

1. delimengi

Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Bende uzun zamandır kendi sesimi duymuyordum hocam , bazen mola vermek gerekiyor yeni hayata geçiş sancılarında , evililik çok zaman alıyor :)

2. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Hocam selamlar , size geçen hafta kendi transalpimi teslim ederken yaşadığım deneyimi kısaca anlatayım , motosikletimi 45 yaşlarında bir abiye sattım , mondial marka bir 100 cc lik scooteri vardı , kadıköyde buluşduk noter işlemleri falan tamamladık , kadıköyden...
  3. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken İşin özü burda saklı bence , evet yavaslar falan ama istanbulda 125 cc lerden aldığım keyfi başka hiç bir motosikletten alamadım ;)

4. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Eğer istanbulda yaşıyorsanız konşuk motor anes gibi gibi firmalar kendi takasdan aldıkları motosikletleri kredi kartı ile satarlar bilginiz olsun .
  5. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Hocam yanıt birazdan ziyade çok geç olmuş ve siz belkide düşündüğünüz vasıtayı almış olabilirsiniz soru sizin için güncelliğini kaybetmiş olabilir ama işin bu gün yazdığımız bazı yazılar aylar sonra bile birinin işine yarabiliyor kısmı varya , hah işde ben ona...

6. delimengi

Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir Motosiklet Grubu Kamplı Şile Gezisi (4-5 Nisan 2009) Banada özel mesajla haber vermişsiniz ama , uzun zaman internete girmediğim için , biraz geç fark ettim , halbuki motoru satmadan gelmeyi çok isterdim , kısmet degilmiş , bu vesile ile yanıt vermeyişimin nedeninide açıklamış...

7. delimengi

TC Plakalı Honda Transalp Doğu Ve Güneydoğu Yollarında 1

Ynt: TC Plakalı Honda Transalp Doğu Ve Güneydoğu Yollarında 1 bir ara resimler gozukunce okursaniz bence o zaman tesekkur edin , hic degilse çaktırmadan vurmaya çalisirsiniz , yada yada motosikletimin plakasının 34 tc 7375 oldugunu fark ederseniz fotograflara bakip kafanıza takmayin ben cok...
  8. delimengi

Rodajın İncelikleri...

Ynt: Rodajın İncelikleri... Motosiklet ureticisi fabrikalar şu km şu devir diye kulllanim kitapcikalrinda yazarken aslinda temel hedef nokta sudur ? Vatandas ilk motosiklet olarak gider 100 beygirlik bir makine alir ve uzun bir sure 1 ve 2 viteslerde sehir icinde yolculuk yapar (( Örnek...
  9. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken hocam rebeli kafanizdan cikarin derim , almak için bir neden varsa almamak icin bir sürü neden vardir , cbf 150 ile bir gunde 800 km giden tanidiklarim varsada cok ekstrem kisilerdir ve genelin disinda kalirlar , ama istediğiniz şeyi cbf 250 ile gayet rahat...

10. delimengi

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Merhaba hocam , aslinda bu tur sorularin yanitlarini yuz yuze konusmalarda aramanın daha saglikli oldugunu bir kenarda sakli tutup kisa yanit vermeye calisayim . malum yas 47 e doga tutkunu bir siteyede gelmisseniz tercihler biraz dağa bayira yakin olacakdir ...

11. delimengi

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) Benim son dk bir is cikdi ve persembe gecesinden is nedeni yola cikmam gerekiyor , cuma donecegim ama zamanı kestirmek mumkun degil , listeden bir kisi eksiltirsek iyi olur , gidecek arkadaslara simdiden iyi aksam diliyorum ...
  12. delimengi

Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında Aslinda herkes kendi basina motosiklet kullanmayi egitim almadanda ogrenir , eger kisi biraz akli basinda ucari biri degilse , yada basina gelebileceklerden cekinirse , bu sureci hic kaza yapmadan geçirebilir ama ogrenme sureci cok uzun surer , ama egitim...

13. delimengi

Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km)

Ynt: Güney Doğu - Doğu - Gürcistan ve Karadeniz Turu (5055 km) cok keyifli anlatilmis bir gezi yazisi , bazi yerleri donup donup tekrar okudum , elinize saglık , selamlar ..
  14. delimengi

Honda Eğitim Merkezi Hakkında

Ynt: Honda Eğitim Merkezi Hakkında hondanin verdigi egitimlerin ust duzey olduguna eminim ama acikcasi , egitim veren kisi sizin arkaniza oturup gerektiginde elini gaza yada frene atmadigi surece , eksiklerinizi arkanizda gorup , dogrusunu gostermedigi surece egitim hangi kademede olursa olsun...
  15. delimengi

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3.Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması(12 Eylül 2008) bende gelirim ama banka hesabindan falan anlamam , cuma aksami cay icimek icin cikinca disari gecerken ugrar veririm , bir suredir nete girmiyroum , muhtemelen verdigin yanitida bu yuzden okuyamam , cuma aksami ararim ...

16. delimengi

TC Plakalı Honda Transalp Doğu Ve Güneydoğu Yollarında 1

Ynt: TC Plakalı Honda Transalp Doğu Ve Güneydoğu Yollarında 1 bir kaç arkadaşım var , adminini tanırım ama yöneticisi yada ona yakın bir bağlantım yok , beğendiğine sevindim , selamlar .
  17. delimengi

Mudarlı Darlık Civarı (9 Mart 2008)

Ynt: Mudarlı Darlık Civarı (9 Mart 2008) bakma be hocam ekonomik oluyor yoksa haz zetmiyorum motorun bu denli kirlenmesiden ama , biraz da böyle bakalım
  18. delimengi

Ynt: Mudarlı Darlık Civarı (9 Mart 2008) arkadaşlar buda yaptığımız yolun Google Earth dosyası sağolsun sevgili atilla gps le kaydetmiş http://www.gezginmotorcu.com/resim/9mart2008/user-818504.zip

19. delimengi

Ynt: Mudarlı Darlık Civarı (9 Mart 2008) abi bizde 2 motor oradayız 0544 583 57 45
  20. delimengi

Ynt: Mudarlı Darlık Civarı (9 Mart 2008) Mudarlıda fazla oyalanmadan teke köye çıkıyoruz hem bir çay molası oluyor hemde yeniden eksikleri tamamlıyoruz Biraz yorgun ve kirliyiz :) ü Teke de fazla oyalanmayıp ovacık köyü çıkışındaki çimliğe gidiyoruz , önce bir çimlere uzanip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri