Mudarlı Darlık Civarı (9 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan delimengi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,587

delimengi

Kamp II
Yer
İstanbul/ Kadıköy
9 mart Pazar sabahı için sözleştiğimizde , aslında kimse bu kadar eğleneceğini yahut zorlanıp debelenip mutlu olacağını bilmiyordu
Rota kabaca belli idi , gebzenin denizli köyü yakınlarındaki göletten darlık barajı civarına çıkacaktık , geçen hafta aynı yere gittiğimde bir buçuk metre su vardı ama bu gün sular 2 metre kadar çekilmişti , neyse kabaca rota buydu yol arayacaktık , önemli olan tek şey beklide , gittiğimiz arazideki ormanın yüksekliğinin pek olmayışına bağlı olarak , 1 haftadır yağış almayan toprağın ekseri kurmuş olacağı idi

Sabah biraz fazladan erken kalkıp halitağada kahvaltımı yaptım
1.jpg

Ve dostlarla opette buluştuk
2.jpg

Hiç zaman kaybetmeden tem den şekerpınar gişelerden molla fenari yolundan girip balçık köyündeki kahvede , hem günün ilk molasını verip çaylarımızı içtik hem de eksiği olan arkadaşlar eksiklerini tamamladılar , yalnız şilenin bir çok köyünde olduğu gibi burada da , bir bira sorunu var ki , çok başka konu
Bir varmı yok
Nerde buluruz
Soracaksınız
E sana sorduk ya
Höynk :smiley:
3.jpg

Neyse sabah kahvaltısı yapıldı ve yolda başarısız bira arama girişimlerinde bulunuldu , aslında efesin dark diye bir birası var ona razı olundu , fakat yolda verilen molalardan birinde onlarında patlamış olduğu anlaşıldı :smiley:
4.jpg

Saat 9 bile olmamıştı ama biz rotanın başlangıç noktasına gelmiştik ve herkes erken çıkmakla iyi yaptığımız konusunda hem fikirdi , denizli göletinde geçan haftaya göre bir geçiş yerinde 2 metrelik su derinlik farkı vardı
5.jpg

6.jpg

Henüz toprak yola gireli 500 metre olmuş yada olmamıştı , durup gurubun gelmesini bekledik ama süreklide yamaha xt600 x kesin düştü diyordum , düşen meğersem afrikası ile atillaymış ama gülüyordu , sorun olmaması sevindiriciydi , ati abi düştüm rahatladım diyordu :smiley:
7.jpg

8.jpg

9.jpg

Benim lastikler araziye uygun olduğundan bu tür geçişleri hızlaca yapıyordum , ve bolca arkadaşlarımın fotograflarını çekiyordum , gurupda bir İngiliz arkadaşımız vardı patrik iyi sayılabilecek bir biniciydi
10.jpg

11.jpg

Artık çamur geçisşleri başlamıştı ama bu sadece başlangıçtı , bunun gibi o kadar çok yer geçecektik ki , artık bu tarz bir yolun anlamı kalmayacaktı , ilerde çok daha sağlam bataklıklar bezi bekliyordu , gurup iyi idi
12.jpg

Eller yukarı :smiley:
13.jpg

Etiketler
Ynt: 9 Mart Pazar Mudarlı Darlık Civarı

Allah keyfinizi bozmasın :smiley: ..Motorlarınıza zeval gelmesin :smiley: ..Çok sevdiğim yerler..Güzel gezi olmuş :smiley:

Ynt: Mudarlı Darlık Civarı (9 Mart 2008)

Yusuf kardeşim sende başlamışsın çamurlara girip çıkmaya ;) :smiley: Alışık değiliz seni böyle parkurlarda görmeye :D

101.jpg

Mudarlıda fazla oyalanmadan teke köye çıkıyoruz hem bir çay molası oluyor hemde yeniden eksikleri tamamlıyoruz
Biraz yorgun ve kirliyiz :smiley: ü
67.jpg

68.jpg

69.jpg

70.jpg

71.jpg

Teke de fazla oyalanmayıp ovacık köyü çıkışındaki çimliğe gidiyoruz , önce bir çimlere uzanip biraz da motor temizliyoruz
72.jpg

73.jpg

74.jpg

75.jpg

76.jpg

77.jpg

78.jpg

79.jpg

Alinin kle 500 ün ön çamurluğu hayli işmize yaradı :smiley:
Bu video arazide gezen arkadaşların bir videosu

http://www.gezginmotorcu.com/resim/9mart2008/arazi.wmv

80.jpg

Ovacığa gittiğimizden beri herkesin gözü dibi gözükmeyen çamurlu sudaydı beklide
Atilla ilk girmeye çok niyet etti , bende çok istedim ilk o girsin , abartılacak her hangi bir yanı yok , her hangi bir toprak zeminden hiçbir farkı yok , dikkat edilmesi gereken tek şey , suyun dibinde takılanacak büyük bir engel olup olmadığı , suyun içinde yatan bir araba lastiği hiç hoş sonuçlar doğurmaz kanımca , ben ve Atilla başımıza böyle bir şey gelmemesi için zaten yokladık suyu , bu arada suya girmek üzerine birde idda oluştu hiç girmiyorum o konuya
Yemeği yedik ben motorumu yola çıkacakmış gibi yükledim , normal seyir halindeki gibi girmek daha gerçekci geldi
Bu arada bu kadarz yazıp çizdiğimde altı üstü yarım metre su , görmemişin su geçişi olmuş denizleri aştım sanmış :smiley:
Gidip makinemi uygun bir yere kurdum ve birkaç turun sonunda daldım suya
Girmemle çıkmam bir oldu zaten , buyurun birde olayın videolarını izleyip siz karar verin

http://www.gezginmotorcu.com/resim/9mart2008/su.wmv

Bu Atilla nın afrikası ile tek geçiş videosu
http://www.gezginmotorcu.com/resim/9mart2008/atilla.wmv

Bu güneş abinin aprillasını yatırdığı videosu
http://www.gezginmotorcu.com/resim/9mart2008/capo.wmv

Bu da son video , su geçişi ayak yolu oldu geçmeyeni dövüyorlar
http://www.gezginmotorcu.com/resim/9mart2008/son.wmv

81.jpg

82.jpg

83.jpg

84.jpg

85.jpg

86.jpg

Yetmedi biraz daha gezelim dedik

87.jpg

88.jpg

89.jpg

Artık günün son kıritikleri yapılıyor , herkes için iyiki gelmiştik tarzında bir gün olmuştu diye düşünüyorum

Mete
90.jpg

Taner
91.jpg

Mustafa
92.jpg

Güneş
93.jpg

Ali
94.jpg

Deniz
95.jpg

Atilla
96.jpg

Patrik yada Petrik
97.jpg

Bu da benim
98.jpg

99.jpg

99.jpg

100.jpg

Dostlarla geçen güzel bir gündü umarım beğenmişsinizdir

arkadaşlar buda yaptığımız yolun Google Earth dosyası sağolsun sevgili atilla gps le kaydetmiş

http://www.gezginmotorcu.com/resim/9mart2008/user-818504.zip

AYDURAN' Alıntı:
Yusuf kardeşim sende başlamışsın çamurlara girip çıkmaya ;) :smiley: Alışık değiliz seni böyle parkurlarda görmeye :D

bakma be hocam ekonomik oluyor yoksa haz zetmiyorum motorun bu denli kirlenmesiden ama , biraz da böyle bakalım

Tam bir enduro..Paylaşım için teşekkürler. Ekip ve motorlarda iyi olunca keyifli dakikalar yaşamızsınız belli.. Bir hata var o da cam şişede bira almanız :smiley: Kutu alınki patlamasınlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR