Arama sonuçlarınız

1. M

Lr Defender Hakkında Danışma ..

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Evet şimdi bende fark ettim onu siz söyledikten sonra. Neden öyle acaba, hemen diğer 90 lara baktım kimisi arkada kimisi daha altta konumlanmış. Neden bu depo kapağı böyledir acaba bir bilgisi fikri olan var mıdır ? Bu arada sayın LRTD5, bu araç hakkında ne...

2. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Çok teşekkür ederim ilginiz alakanız için. Evet o 6600cc olan araç Adana da. Gerçekten sırf bu aracı düşünür oldum İnşallah başımıza iş açmamışızdır :) Yorum yapan üstadlarımı dinledim ve bugün Adana da satışta olan bir 90 kasa kullandım. Biraz küçük kaçacak...
  3. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. dturan bey teşekkür ederim cevabınıza. Evet forumu çok inceliyorum fakat dediğim gibi hiç tecrübem ve bilgim olmadığı için pek anlayamıyorum o yüzden konu açtım yani anlayamadığım bilmediğim şeyleri direk sizlere sorarak öğrenmek için. Dediğim Defender a...

4. M

Ynt: Lr Defender Hakkında Danışma .. Yanıtınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim Seiko bey, kusura bakmayın isminizi bilmediğim için o şekilde yazdım. Öncelikle etrafımda tanıdığım sadece 1 kişide var Defender, ama dediğiniz gibi araştıracağım ve bir deneme yapmaya çalışacağım. Ama tanıdığım...
  5. M

Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İsmim Mehmet. Adana da yaşamaktayım. Yaşım 29. Çoğu kişide olduğu gibi bende de bir defender ilgisi var. Sizlere bu konuda danışmak istiyorum, eğer bilgilerinizle ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum .. Adana'da çiftçilikle uğraşmaktayım ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri