Arama sonuçlarınız

1. jpcj7

1976 Land Rover Series 3 (kütahya)

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Küçük geziler yaptık. Küçük küçük başladık tabi :)

2. jpcj7

Ynt: 1976 Land Rover Series 3 (kütahya) Köyümüzde içinde meyve ağaçlarını olduğu domates, biber ektiğimiz küçük bir bahçemiz var.Her hafta sonu oraya gideriz Series'in arka tarafı geniş olduğu için bizim işimize baya yaradı topladığımız mahsulleri rahatça şehire kadar taşıdı. Emektar römork ;D
  3. jpcj7

Herkese selamlar.Adım Kutluhan 19 yaşındayım çok küçük yaştan beri off-road tutkunuyum bu yaşıma kadar ciplerin üstünde büyüdüm, aslında tamamen bir CJ tutkunuyum ama nasıl olduğunu tam anlamadan kendimi birden Series'in içinde buluverdim. İlk araç olarak 1976 model Land Rover Series 3...

4. jpcj7

Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) Ben Kütahyalıyım burada daha önce görmüştüm bu CJ5'i fakat pek bir bilgim yok araçla ilgili bir şeyler öğrenebilirsem size buradan aktarırım kolay gelsin.
  5. jpcj7

Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;) Hayırlı olsun. CJ ile ilgili bilgileri fotoları bekliyoruz. :)

6. jpcj7

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım Daha ne bekliyorsun almak için derim bence güzel karar vermişsin yalnız bunu alacaksan eğer hakkını da vereceksin. ;) Bu arada bu konuyu da incelemişsindir herhalde. http://gezenbilir.com/index.php?topic=24846.0

7. jpcj7

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım Bence de ne yapmış nerede yaptırmış bunları araştırın araçta ne ver ne yok bilin hatta eski fotoğrafları varsa falan onları bile isteyin ondan önceki sahiplerini sorun çünkü CJ ile yaşarsanız emin olun hayatınızı o şekillendirir.
  8. jpcj7

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım Uzun yol aracı olarak gösterilemez ama sağlıklı araçla gidilebilir tabi ki hemde çok eğlenceli bol maceralı bi yolculuk olur eminim. ;D
  9. jpcj7

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım Şehir içi kullanım için şunlar yapılabilir mesela lastik ebadı çok büyükse ve mt lastikse yakıtı azaltmak ve ses yapmasını önlemek için lastik ebadı düşürülüp at lastik takılabilir.Çok fazla yükseltilmiş ise virajlara hızlı girdiğinizde size devrilecekmiş hissi verir...

10. jpcj7

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım Aracın ederini hesaplamak zordur ama benim için, ne kadar orijinal kalmışsa o kadar değerlidir birde üstene off-road donanımı eklenmişse benim gözümde iyi para eder.

11. jpcj7

Cj-5 Alacağım Yardım

Ynt: Cj-5 Alacağım Yardım Bence yüksek bir bütçeniz varsa toplanmış bir araç alın keyfini sürün kendim toplayacam diyorsanız bu sizi bıktırıp CJ den soğutabilir.
  12. jpcj7

Fotoğraflar Kayboldu

Ynt: Fotoğraflar Kayboldu Bende hiçbir fotoğrafı göremiyorum.

13. jpcj7

Kadastrodan Alınan Cj.5

Ynt: Kadastrodan Alınan Cj.5 Renk çok güzel sade ve şık.
  14. jpcj7

Willys 1954 Cj 3b Toplama

Ynt: Willys 1954 Cj 3b Toplama Devamını bekliyoruz kolay gelsin.
  15. jpcj7

Skull Cj8

Ynt: Skull Cj8 Ağzım açık kaldı.

16. jpcj7

DISCO-MB 2012 (Gaziantep)

Ynt: Dısco-mb 2012 (gaziantep) Bitince ayrı bir güzel olacak şimdiden son yorumumu yapmayayım ama ön taraf sonradan uzatılmış galiba o aracın görüntüsünü bence biraz kötü etkilemiş yada tekerlekler küçük kalmış ya da ben sizi çok kıskanmışım. ;D ;D ;D Kolaylıklar dilerim. :)
  17. jpcj7

67 Tuzla Wılıys Toparlanması

Ynt: 67 Tuzla Wılıys Toparlanması Belli ki güzel olacak kolay gelsin.
  18. jpcj7

bu da bizim emsalsiz çocuk

Ynt: bu da bizim emsalsiz çocuk Çok orjinal duruyor ayrıntılı bilgi alabilir miyiz?

19. jpcj7

izmirden cj6 için yardım

Ynt: izmirden cj6 için yardım http://www.cherokee-fr.com/~jeepfamily/Asie/Iran/SAHRA/Sahra8397.htm Bunlardan galiba.
  20. jpcj7

izmirden cj6 için yardım

Ynt: izmirden cj6 için yardım Bence de o araç cj5 değil mahindra olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri