benzin senin için problem teşkil etmiyorsa 6 silindir tercih etmelisin ayrıca saglam bir sey ariyorsan benden sana tavsiye 10 bin e cj5 bulursan saglikli bir şey al 5bin e tentesini boyasini masraflarini elden gecir bunuda oyle orasini burada yaptiriyim gerisini surada yaptirayim diye dusunme hepsini sadece bir yerde yaptir daha avantajli olursun ayrıca işi bilene git eger ankaradaysan rauf usta varmiş ege bölgesindeysende bana mail at sana numarami vereyim git once gör nedir ne degildir ondan sonra almaya net karar ver sonra pişmanlik yasamani istemem burasi
sorunlu surasi sorunlu demeyeceksin her ne kadar bakar para yatirirsan arabaya o kadar yer bunlar masrafta sınır yok ama yaptiklarinin illaki karsiligini bulur yani en çok masraf götürecek seyler bence tente ,döşeme ,lastik&jant ,sanzuman ,motor ve boyadir bunlardan 3ü saglamsa eger diger geri kalanlara zaten 5.000 verdin mi taş gibi bir aracin olur

10.000 e aldigin aracta illaki çarik çürük olacaktir 5.000 daha harcarsan 15.000 e istedigin araci yaratabilirsin ama sana şöylede bir şey tavsiye edebilirim eger ben 0 kilometre istiyorum hic problem olmasin diyorsan 20-25.000 e kıyarim da diyorsan seni en az 10-15 yil götürecek bir formül işi bilene 0 dan toplat dedigim gibi egedeysen helede aydın mugla manisa izmir bölgesindeysen mutlaka gel yanima sana yardimci olayım bu konularda