Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferxkon Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,767
Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

yavuzemre' Alıntı:
ya abı 10000 dedıysem 11 olur 13 olur 14 olur. demek ıstedıgım mekanık aksam konsunda basımı pek agrıtmasın :smiley: varsın boyası kotu lsun, tentesı yırtık olsun lastıkler kotu olsun, motor kotu olmasın ama :smiley:
motoru şasesi dıferansıylı saglam 10000 e bı arac bulamazmıyım sızce :smiley: bulamazsak işimiz zor :D

yavuzemre merhabalar, hevesini kırmak istemem ama söylenenler uygulamada oyle kolay olmuyor. bir kaç dediğin üzerinden gideyim; CJnin güzel duruşunu sağlayan besttop marka tentedir, yapmalar genelde kötü durur, yamamakla dikmekle olmaz daha kötü görüntü elde edersin. besttop tentenin fiyatına bakmanı tavsiye ederim. lastik kötü olsa da olur demişsin lastik fiytlarına da bakmanı tavsiye ederim. seni yol ile bağlayacak en önemli ekipman odur, güvenliğin temelidir (mühendis adamsın anlarsın bu işlerden).
CJ alacaksan öncelikle masrafsız alacaksın. evdeki hesap çarşıya uymaz 5 diye hesaplarsın 15 e patlar. tecrübe ile birçok kişi tarafından sabittir. sonuç olarak 40 yaşına gelmiş araçlardan bahsediyoruz kullandıkça sana masraf açacaktır, masrafın yokluğunu hissetmezsin. gönlüne göre bir CJ bulman dileğiyle selamlar..
 

Etiketler
Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Bence de , CJ elbette Ustanın elinde veya sahibinin elinde can bulur. Parlar.Ama yap boz da değildir. Elbette mühendis değilim, öyle düşünememde ama arkadaşların fikrine katılıyorum. CJ'yi biraz hazır alırsan iyi olur. Zaten istediğinden fazla tamir eğlencen olacaktır :smiley: Seçiminin hayırlı olması ve bol eğlenceli zaman geçirmeniz dileği ile.
 

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

Sezgin Bey Ve İsrafil(as) Bey Çok Haklilar Aynen Öyle Oluyor Tente Konusu Benimde Epey Canımı Sıktı Ya İşi Çok İyi Bilen Bir Ustaya Yaptirtacaksin Buda Minimum (1500-2000) Yada 1500$ Ödeyip Besttop Alacaksin Kii Bunuda Ustasindan Alman Lazim İstanbulda Temin Eden Bir Kaç Firma Var 3200$ Gibi Rakamlara Çıkabiliyor... Ayrıca Şansuman Lastikler Başli Basina Apayri Bir Araba Demek Onun İçin Ben Daha Oncede Dedigim Gibi Bu 5 Özellik Para Bunlarin Dısında Ufak Tefek Yok Elektrik Aksamiydi Yok Fardı Bu Tarz Ufak Tefek Şeyler Zaten Birleşince Toplasan 2.000 Etmez Parçalari Alip Kendin Yaptin Mi 500-1000 Arasina Halledersin Mühendislikle İlgili Bir Şey Yok Ama Kafanin Bu Konulara H,iç Bilmeyen Birinden Daha Fazla Calistigi Aşikar ;) Her Şeyi 4-4Lük Yaptim Dedigin Zaman Bu Sefer Benzin Gözüne Gelecek Buda Ülkenin En Büyük Sorunu Zaten Ama Diger Arkadaslarin Abilerinde Dedigi 4-4lük Değil 5-4lük Bile Yapsan 40 Yıllık Araçlar İllaki Sorun Cıkarir Ama Basit Aksam Oldugu İçin Kolaylikla Halledilebilir Ne Gözünde Büyüt Nede Küçült Özellikle Çok Ama Çok İyi Araştirmani Önerdik Hepimizde Bundan Sonrasi Size Kalmiş Umarim Gönlünüzdeki Araca Sahip Olursunuz ...
 

Ynt: Cj5 Kullanıcılari İzmirden Yeni Bir Üyeniz Var ;)

öncelikle siz saygıdeger abilerim benden yorumlarınız esirgemediğiniz için hepinize cok tsekkur ederim gercekden.
sayenizde cj hakkında bi ço sey ögrendim ve daha bi anslıkopedi ögrenmem gerektiğinin de farkındayım.
dediğim seylerde birazcık yanlş anlaşıldım galıba. ben muhendısım yaparım derken yani. hıc bı muhendıs motor tamırı yapamaz yaparım dıyennde muhendıs olarak alnını karışlarım :D
acıkcası benım dusuncem soyle;
18 19 bın bırıktırmek dense 10 11bıne motoru şasesi kaportası saglam bişi bulabılırsem! alıyım.
tentesı bestop degıl mı? olsun elımdekı ıdare etsın parası bırıkınce alırım en azından ıstedıgım renk olur.
boyası kotumu? olsun 3 4 ay ıdare etsın mat sıyah yaptırırız:smiley:
acıkcası bırazda kendı ıstedıgım gıbı olsun dıye bu sekılde dusunuyorum lakın;
bazı abılerımde rastladıgım baslıklarda, hıc ugrasmayın. bıraz daha bırıktırın toplanmıs bır cj alın basınız agrımasın, madem keyfını surucem dıorsun dıye onerılerde bulunmus. bu baglamda benım de kafam karısmamıs degıl acıkcası :D yani hemen bugun araca kavusmaktansa bekle 6 7 ay daha 17 18 19 a belkı 4 4 luk olmaz ama en azından bas agrıtmaz bişi al

yınede kendı yaptıgımı sevıorum yyyaaa :smiley:

mesela 18 bıne snu buldum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cok-acil-shark-goz-alici-bir-cj-5-139239988/detay
muhtemelen yakıt konusunda samimiyetsizlik var :smiley: ama 11 e masraflı alacagına 18 e boyle al mantıgı da yatıor kafama ne yalan solıyım. tabıkı bı ustayla gıdıp motora şaseye baktırmak lazım (bnuda sizlerden ogrendım)
vel hasıl yıne sızın tavsıyelerınız dınleyıp acele atmıcem. daha jeepsiz bir sekılde forumda cok dolasıcam anlıyacagınız :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,439
Mesajlar
1,517,968
Kayıtlı Üye Sayımız
172,092
Kaydolan Son Üyemiz
yigityigitcelik@gmai

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst