Arama sonuçlarınız

1. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme Karrimor çadırı sonradan gördüm.....Türkiye'de yeni satılmaya başlanan bir çadır.....Dolayısıyla fazla bilgi yok çadır hakkında.........İngiliz markası ama kesin Çin'de yapılıyordur......... ;D Gerçi Çin'de yapılmasının da bir sakıncası yok bence...........bu çadır gerçekten...

2. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme Bu çadırlar baharlık ama yağışa ne kadar dayanır bilemem...........yazın da bunların içinde pişersin..........kışın hiç kullanma donarsın.............Çadır için biraz daha bütçe ayırman lazım.........
  3. tommycan

3 kapı suzukı grand vitara

Ynt: 3 kapı suzukı grand vitara 2005 ile 2007 suzuki arasında bir dünya fark var yahu...........Bir defa altyapıları farklı........ 2005 şaseli bir araçken......2007 monoblok şaseye sahip, yani şase yok , aracın kaportası aynı zamanda şasesi.........Dolayısıyla 2007 model araç üzerinde araziye...

4. tommycan

Faturasız motor mağduriyeti...

Ynt: Faturasız motor mağduriyeti... Tam benim kafadasın Özay... ;D ;D ;D ;D.......Helal olsun kardeşim............
  5. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme Tabi yardım ederim..........Bu hafta sonu kampımız olabilir.................olursa ve gelmek istersen haber veririm............. (belki de nefret edeceksin kamptan falan ;D............)

6. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme İki kişilik tulumlar var elbet ama bunları genelde kampçılar almaz.........ama aynı tulumdan sağ ve sol fermuarlı iki tane alıp birleştirerek kullananlar var........Benim tulumum tek kişilik... ama mumya tipi değil......dikdörtgen.......(tulumlar biçim olarak iki türlüdür mumya...

7. tommycan

4 mevsim çadırın artısı ne?

Ynt: 4 mevsim çadırın artısı ne? Şakacı Şey mi........................ >:( Bak orada adım sanım yaşım başım yazıyor......... (Seninki neden yazmıyor, neden gizleniyorsun...çok mu çirkinsin...... ;D....saklayacak bir şeyin varsa neden buradasın) Avatar resmi de şahsıma ait...... Senin avatar...
  8. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme TULUM: LAFUMA OUTDOOR XXL Dikdörtgen yapıda fermuarları açılarak yorgan gibi de kullanılabilen tam bir kamp tulu mu..........Konfora yönelik her şey var............ Tulumun malzemesi özel bir elyaf......üzerine yatıldığında çok fazla ezilmiyor........İki elyaf tabaka arasında...
  9. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme (Bu arada sol ayak parmaklarımın bir kısmı ile de tanışmış oldunuz....Farketmedim, kusuruma bakmayın.. Biliyorum toplum henüz bu ayaklara hazır değildi)...... Çanta 70+15 Lt.... üzerinde zirve çantası (veya kampın etrafında günübirlik yürüyüş yaparken yanımıza alacağımız sandviç...

10. tommycan

Malzeme

Ynt: Malzeme Hoşgeldin........ Tam da kullanmadığım çanta ve uyku tulumumu uygun fiyata kime versem diye düşünüyordum......İlgilenirsen.............Ürünler aşağıda..........Çanta bir sefer, tulum iki bahar kampında sefer kullanıldı.........Çanta sıfırdan farksız, tulumda hiç bir sıkıntı...

11. tommycan

4 mevsim çadırın artısı ne?

Ynt: 4 mevsim çadırın artısı ne? Dört mevsim olanlar 4 mevsim kullanılabiliyor.......Beş mevsim olanlar 5 mevsim olmadığı için 4 mevsim kullanılıyor şimdilik......Ama çadıra ayıp olmasın diye ben kovayla bütün gece su döküyorum üstünden.....kışsa eğer kürekle kar atıyorum.........ceketle...
  12. tommycan

Mitsubishi Delica Spacegear (L400)

Ynt: Mitsubishi Delica Spacegear (L400) Soruyu sormuş ve ilk uçakla Japonya'ya gitmiş arkadaş..... ;D (Topik açıyorsun da niye takip etmiyorsun yahu.....insanlar burada sana vakit ayırıyor bak....)

13. tommycan

Satılık Survival Bag - Hayatı İdame Çantası

Ynt: Satılık Survival Bag - Hayatı İdame Çantası Bazı ürünler raf ömrü olan şeylerdir (pil gibi), bazıları da doğaya çıkarken yanıma almayı hiç akıl edemeyeceğim şeyler (çamaşır filesi, bluetooth kulaklık gibi) ....... İki yıl araştırılarak özenle seçilmiş bir ürün göremedim açıkçası...
  14. tommycan

MTV sistemi tamamen değişiyormuş.

Ynt: MTV sistemi tamamen değişiyormuş. Şaka bir tarafa , yıllar önce yanında çalıştığım kişinin son model BMW si ile hemen hemen aynı vergiyi ödüyordum...Aracım 1.4 Fiat Tipo S......... neymiş efendim kilosu ağırmış......o yüzden bir üst kategoriye giriyormuş.......arabayı satsam BMW nin 4...
  15. tommycan

MTV sistemi tamamen değişiyormuş.

Ynt: MTV sistemi tamamen değişiyormuş. Çok konuşuyorlar, çok çaçaronlar diye gezenbilir üyelerini yasa kapsamından çıkarmışlar.....Yani bize vergi yokmuş.........öyle dediler......yani ben öyle anladım-anlamak istedim............ ;D ;D ;D

16. tommycan

Outlet (Seri Sonu) Mağazalarda Satılan Ürünler

Ynt: Outlet (Seri Sonu) Mağazalarda Satılan Ürünler Bir de bunların "fabrika satış mağazası" adı altında "fabrikanın bahçesine açılmış normal perakende satış mağazası" modeli olanları var ki... peeehhhhh... diğer perakendeciler ellerine su dökemez.........(Fabrika satış mağazası= fabrika...
  17. tommycan

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! İzinsiz başkalarının ses ve görüntüsünü kaydetmek suçtur...... .....Telefonunuzla kendi kendinizi kaydediyorsanız tabi ki kimse karışamaz........Ama bir başkası ile konuşuyorken, o bir başkası işte izinsiz sesini kaydettiğiniz...
  18. tommycan

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Minimalist ne ki............... ;D Gogıldede'ye baktım da "küçükçü" demekmiş........... Uy anamlar............ula biz hepimiz "büyükçüymüşüz" haberimiz yok.......En büyükçü de benim........çantam 80+10 ferrino overland........biraz zorlasam bu çantayla plutona...

19. tommycan

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Yahu Murat kardeşim.......bekleyip bekleyip.....öyle bir yerde öyle bir dömi vole vuruyorsun ki maaşallah top da ayağına güzel oturuyor..........sesi taaaaaa Isparta Dedegöl'den duyuluyor............ Seni takip etmek bir resital dinlemek gibi bana huzur...
  20. tommycan

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Telefonum otomatik olarak tüm görüşmeleri kaydediyor Türk Ceza Kanunu'nu ve yönetmeliklerine göre izinsiz bu tür görüntü ve ses kayıt işlemleri suçtur........ Bilginiz olsun..... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri