Arama sonuçlarınız

1. B

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Özkancım sen listeleri bir incele degiştirildigi tarihi ve sayfayı bulup şurası de, yanlışlık varsa düzeltme yaparız.. ;)

2. B

Suzuki Vitarada Harareti kontrolü İçin Yapılması Gerekenler

Ynt: Suzuki Vitarada Harareti kontrolü İçin Yapılması Gerekenler Oguz bey elinize sağlık. Bilgilendirme yine ders ve eğitici nitelikte. İleride bu konuları tasnif edip ayıklayıcam. Teknik işler,yapım hikayeleri ayrı bir yerde saklanmalı.. ;)
  3. B

Suzuki Vitarada LPG Tüketimi

Ynt: Suzuki Vitarada LPG Tüketimi Yakıt verileri çok normal hiç ellemeyin.. ;)

4. B

Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis

Ynt: Suzuki Yeni Grand Vitara 1.9 ddis Üstad elinize emeginize sağlık. Resimler anlatım ve paylaşım için teşekkür ederim. Arazi performansındaki artış nasıl ? bu arada bazı resimler hiç yabancı gelmedi :D ;) Güle güle kullanın...
  5. B

Suzuki Vitara Volan Dişlerinin Sıyrılması

Ynt: Otomatik Vitara Volan Nasıl Değiştirilir? Benim bildiklerim (sanırım eski tip) dişli ve volan ayrı üretilir. Daha sonra dişli olan çember ısıtılarak volan üzerine çakılır, soguduktan sonra tek parçaymış gibi olur. Bu gibi durumlarda valan üzerindeki dişli çemberi değiştirilirdi. Tabi bu...

6. B

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Düzelttim teşekkür ederim.

7. B

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 206 Araç ile Offroad gurubu içinde en fazla araç sayısı olan gurubuz, Araçlar Suzuki bölümünü inceleyen ve emek veren tüm dostlara birkez daha teşekkür ederim. 300 Araç'a doğru gidiyoruz. Listede 100. ve 200. Araç olarak ismini yazan, 1...
  8. B

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) Liste düzenimiz için bir karar almadık şuan için böyle devam edelim. Yakın zamandaki çalışma planımız içine aldım. İlginiz için teşekkür ederim. 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki...
  9. B

Suzuki G.Vitara 2006 Fren Sistemindeki Ses

Ynt: Suzuki G.Vitara 2006 Fren Sistemindeki Ses Westinghouse un içindeki hava emiş manifoldu tarafından araç çalışırken sürekli emilerek, alçak basınç ortamı yaratılır, siz fren padalına basınca merkezi daha hızlı ve yüksel bir basınçla itmek için kullanılır bu sistem. Manifold emiş sistemi...

10. B

Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında Hım fren sistemi konusuna yeni bir başlık açın orada dökülelim,güzel bir yere geldi konu. :) mesajı koylayalayıp yeni konu açın..böylece bir kaynak bilgisi daha oluşturalım. ;) yazacaklarım var.

11. B

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında Aynı durum geçerlidir.
  12. B

Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri

Ynt: Suzuki Sis Farı ve Ön Koruma Demiri Bu maddelerden sonra..... benim araç direkt olarak trafikten men, yada yakılarak preslenmesine kadar gider artık ;D ;D Nasıl maddeler öyle ;) şaka bir yana mümkün olan her noktada kurallara uyalım ;)

13. B

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında Bilakis araç rahatlar, gaz pedalına daha az basarsınız, yakıt düşmesine olumlu katkısı olur.
  14. B

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü Hakkında Konular biraz karışsada çözüme ulaşmanız güzel olmuş, Fren sistemine girmiyorum sorun belli başka bir başlıkda onuda yazarız. ;) güzel olmuş, araçta bir rahatlama oldumu..?
  15. B

Suzuki Vitara Modelleri

Ynt: Suzuki Vitara Modelleri :D sorular ve açıklamaları okadar uzunki hangisine nereden başlasak nereye bağlasak, yazayım dedim baktım sonu yok...Nar aklma geldi..önce bir tane alıyorsun,bir açıyorsun 1000 tane oluyor, Son yazın için eline sağlık derim.. ;)

16. B

Suzuki Vitara Modelleri

Ynt: Suzuki Vitara Modelleri Nar misali bir konu başlığı, bir tıklıyorsunuz birçok uzuun soru çıkıyor karşınıza. :) hayırlısı..
  17. B

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında Fark etmez, her iki uygulamada aynı kapıya çıkar. İçini iyice boşaltır temizlerseniz sorun olmaz. Yada alev kesici koyun yine sorun olmaz. ;)
  18. B

Vitara Kaporta ve Motor Bakım

Ynt: Vitara Kaporta ve Motor Bakım Foto galeriye yükleyip buraya link verebilirsiniz.

19. B

BMW R51 1938 Üretim

Ynt: BMW R51 1938 Üretim Doğru söylüyorsunuz. Damla depo'da deniyor, yan profilden çok hoş ve güzel görünen bir depo tipidir.
  20. B

Ynt: Suzuki Vitara Eksoz Katalizörü hakkında Sizin krom aksesuar hayırlı olsun, 45-50 derece ramada geri kayınca benim eksoz 2 kez içeri katlandı, hımm dedik Offroadda eksoz içeride olmalı :D, bir yaptık şimdi eksozu ben bile göremiyorum ;), Katalizör sonrasında araç çok rahatladı, yada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,924
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri