Suzuki Vitara Modelleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeji777 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,313

zeji777

Kamp I
Arkadaşlar merak ettiğim suzukilerle ilgili basit genel bilgiler. Forumda bir çok yeri araştırdım ama net bir bilgiye ulaşamadım.Cevaplayabilirseniz sevinirim.

JLX,GLX,Grand arasındaki farklar nelerdir?(Ve nasıl ayırt ederiz bunlari birbirinden)

Şimdiden teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Suzuki Vitara Modelleri

Nar misali bir konu başlığı, bir tıklıyorsunuz birçok uzuun soru çıkıyor karşınıza. :smiley: hayırlısı..

Yanlış mı olmuş? Yanlışsa hemen silelim sayın moderatorum :smiley:

Evet Hakan Bey az önce diğer 2 sorunun cevabını öğrenmem sonucunda gerekli düzenlemeyi yapıp konuyu nar modundan çıkardım :smiley:

:D sorular ve açıklamaları okadar uzunki hangisine nereden başlasak nereye bağlasak, yazayım dedim baktım sonu yok...Nar aklma geldi..önce bir tane alıyorsun,bir açıyorsun 1000 tane oluyor, Son yazın için eline sağlık derim.. ;)

:smiley: Sizin bütün yazılarınız için ellerinize sağlık özellikle gücünüzü topladığınız zaman soruma verecezeğiniz cevap yazınız için şimdiden ellerinize sağlık :smiley:

Güzel bir konu açmışsınız.
Doğrusu yıllara göre gerek kasa tipleri gerekse de motor seçenekleriyle bir liste çok şık olur.
Araç fotoğraflarıyla da desteklenirse harika olur.

Şenol Bey ben de aynı şeyi (yıllara göre kasa) sormuştum ama ihtiyacım olduğu kadarını(karbüratörden enjeksiyona geçiş) öğrenince sildim sonradan. Sizin dediğiniz şekilde resimli bi şekilde yapılsa aslında çok güzel olur çünkü çoğu marka ve modelin o şekilde hazırlanmış bir tarihçesi var ama vitaranın yok yada ben bulamadım.

Sizlerden birde ricam olucak şu linkteki araçla ilgili bir yorumunuzu alabilirsem sevnirim. Aracı almayı düşünyorum o yüzden.

http://www.sahibinden.com/acil_satilik_fiyatti_dusurdum-07WQQaXQQ15505396WQQpXQQdisplayitem

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri