Arama sonuçlarınız

1. S

78 Model Dizel Cj5

78 model dizel cj5 im var nissan 2.7 tdı motorlu.Araçta cürük carık hiç bir şey yok .Aracıcn üstü acık. 3 ileri sanzıman var .Bu aracın fiyatı ne kdr eder Dizel olması fiyatını artırırmı yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler .

2. S

78 Model Dizel Cj5

Ynt: 78 Model Dizel Cj5 zaten altındaki nissan motoru ankara 4 bin istiyolar. araca 12 bin tl veren olursa satıcam .
  3. S

78 Model Dizel Cj5

Ynt: 78 Model Dizel Cj5 araç sade ve orjinal vinç felan yok cok sade boya cok temiz cürük yokk 2.7 nissan motoru var arac bu sekilde 12 bin tl edermi acaba ?

4. S

78 Model Dizel Cj5

78 model dizel cj5 im var nissan 2.7 tdı motorlu.Araçta cürük carık hiç bir şey yok üstü acık 3 ileri sanzıman var .Bu aracın fiyatı ne kdr eder Dizel olması fiyatını artırırmı yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler .Tahmini fiyat verirseniz iyi olur .
  5. S

CJ5'e göre CELİK JANT MODELLERİ LAZIM!!!

Cj5' e göre celik jant modelleri lazım yardımcı olan tüm arkadaslara şimddiden tesekkürler ...

6. S

Jeep Willys Cj2a Offroad

Ynt: Jeep Willys Cj2a Offroad jeep güzel miş üstünde ne motoru var acaba. orjinal motoru yok sanırım o lastikleri zor cevirir orjinali.

7. S

Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi Nasıl dır Acil Yardım..

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi Nasıl dır Acil Yardım.. Ben bu aracı Cok begendim aslında fiyatı da uygun geldi. konfor da süper bi tek vergisi var.2000 model den sonra vergisi ne kdr düşer.10 yılını tamamlıyan arabaların vergisi düşüyor bunun ne kdr. Acaba yıllık vergisi(12 aylık) 1.000...
  8. S

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi vergisi 2011 yılına girince ne kdr düşecegi bellimi acaba. birde 3.1 cherokee almıyoruz diyen arkadasım o niye arac cok güzel bi arac.Fiyatı tam bana uygun ama vergide biraz sorun var o yüzden aractan biraz sogudum.
  9. S

Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi Nasıl dır Acil Yardım..

Grand Cherokee 3.1 Alıcam Vergisi 2001 model bunun en düşük vergisi ne kdr olur acil yardım ederseniz sevinirim.2000 modelle arasında vergisinde deyişiklik olurmu aracın yakıt tüketimi nasıldır.

10. S

Grand Cherokee 3.1 Tdi

Ynt: Grand Cherokee 3.1 Tdi suanda 2010 yılı içersinde 3.1 yıllık vergisi ne kdr dır. birde buna dilekce ile düşürülüyomus onun fiyatı ne kdr dır. şimdiden tesekkürler..

11. S

Cherokee 2.1 Td Veya 2.5 Td ...

cherokee 2.1 td veya 2.5 tdı alıcam Kazalı veya hasarlıda olabilir.dizel cherokee arıyorum daha önce 4.0 bindim cok yaktıgından sattım.Şimdi de dizel almaya kara verdim hasarlı arac olabilir motor gitmiş veya kaborta hasarı olan cherokee arıyorum.şimdiden herkeze tesekkürler.
  12. S

Cherokee 2.1 Td Veya 2.5 Td ...

cherokee 2.1 td veya 2.5 tdı alıcam Kazalı veya hasarlıda olabilir.dizel cherokee arıyorum daha önce 4.0 bindim cok yaktıgından sattım.Şimdi de dizel almaya kara verdim hasarlı arac olabilir motor gitmiş veya kaborta hasarı olan cherokee arıyorum.şimdiden herkeze tesekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri