78 Model Dizel Cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Smihter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,196

Smihter

Ana Kamp
78 model dizel cj5 im var nissan 2.7 tdı motorlu.Araçta cürük carık hiç bir şey yok üstü acık 3 ileri sanzıman var .Bu aracın fiyatı ne kdr eder Dizel olması fiyatını artırırmı yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler .Tahmini fiyat verirseniz iyi olur .

Etiketler
Ynt: 78 Model Dizel Cj5

Smihter' Alıntı:
78 model dizel cj5 im var nissan 2.7 tdı motorlu.Araçta cürük carık hiç bir şey yok üstü acık 3 ileri sanzıman var .Bu aracın fiyatı ne kdr eder Dizel olması fiyatını artırırmı yardım ederseniz cok sevinirim şimdiden tesekkürler .Tahmini fiyat verirseniz iyi olur .

5 bin lirayada 35bin liraya CJ var, aracı görmeden fiyat biçmek yanlış olur.
ama verdiğiniz bilgilere göre değirlendirilirse, bazıları dizeli tercih eder bazıları orjinal benzinli motorları; tamamen alıcı tercihi
tentenin olmaması dez avantaj.çünkü CJ5 e yakışan best top tenteler pahalı, uydurmalar ise aracı berbat gösteriyor
frenler önemli bir kriter. önler disk ise (78 lerde bazen önler disk olabiliyor) artı, değilse yine alıcı tercihi CJlerin geneli böyle der sıkıntı etmez ama en azından westinghouse olmalı.
son olarak üzerinde extra neler var? lastik vinç yüksetme vs. hiçbir zaman üzerindekilerin değeri kadar araca değer katmaz ama bir nebze fiyatı yükseltir.

bence sonuç olarak mal sizin ve sizin istediğiniz meblağ önemli. aracın resimleri varsa ben ve arkadaşlar görmek isteriz

araç sade ve orjinal vinç felan yok cok sade boya cok temiz cürük yokk 2.7 nissan motoru var arac bu sekilde 12 bin tl edermi acaba ?

zaten altındaki nissan motoru ankara 4 bin istiyolar. araca 12 bin tl veren olursa satıcam .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri