Arama sonuçlarınız

1. A

Bu Araba Adam Olur Mu?

Ynt: Bu Araba Adam Olur Mu? aynı araç bende var benimkide hurda idi aldım topladım bir ben artvin arhavi ilçesindeyim sınıra yakın yerde gürcistan da bu aracın parçaları çok ucuz oradan temin ettim ayaklandı araç yürüdü seninkinden daha kötüydü benimki ancak aracın şasesi monoblok oldugu için...

2. A

Dodge As 250 Doç Direksiyon Anlayanlar Lütfen

Ynt: Dodge As 250 Doç Direksiyon Anlayanlar Lütfen beyler araca uyguladık direksiyonu bağladık sistem hazır hortumları vs taktık ancak hidroliği doldurduk fakat motor çalısırkende calısmazkende aynı sekılde dönüyolr ne yumusaklık nede agırlık var bu nedendir birde yedek depoda köpüklü şekilde yağ
  3. A

Niva Arazi Şanzıman Kullanımı

beyler bu niva arazi şanzımanı nasıl kullanılıyor vitesler nasıl kullanılıyor bir türlü çözemedim. sürekli 4 çeker oldugu söyleniyor. fakat camurda cıkarken sanki sadece arka cekiçteymiş gibi sadece arkalar patinaj ediyor önler de güç yok gibi yokusda bayılır dik rampada sürekli 4 olması için...

4. A

Ynt: Dodge As 250 Doç Direksiyon Anlayanlar Lütfen benim aracım toplama araç üstünde bmc motor var 200 lük doçtan toplamıslar sase uzatmıslar bmc motor magirus 5 ileri ağır şanzıman var :) anlıcagın 5 kuruşluk araç fakat işimi görüyor sağolsun her türlü kullanıyorum o yüzden fazla masraf etmek...
  5. A

arkadaşlar doç uma hiidrolik direksiyon uydurucam bmw nin bi serisi uyuyormuş sizce fikirleriniz ne olur kendi parçası zor bulunuyor elimde mercedes var ters düştü daha önce yaptıran eden vs varmı

6. A

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: nivanın hararet sorunu lütfen bakınız. toyota corollonaın kaç model fan ı uygun oluyor ki

7. A

Ynt: nivanın hararet sorunu lütfen bakınız. arkadaşlar aracın radyatörü değişti(1,7 nin radyatörü) termostatı değişti contası da değişti ki yanık değildi fakat bazen yinede 90 ı geçiyor termostatı söküp taktım hararet 120 e kadar çıktı falan şimdi 90 da duruyo ama yine çıkar diye düşünüyorum...
  8. A

lada niva sente ayarı

arkadaslar bu sente ayarı nasıl yapılıyor acaım conta yaktı dediler söktüm blok u değiştirdim fakat takarken sente ayarını usta ile telefondan konusarak yaptım motor dönüyor marşa basınca falan dönüyor ama biraz sesi değişmiş gibi fakat marş dinamosundan oldugunu düşünüyorum kablosu şaşe...
  9. A

Ynt: nivanın hararet sorunu lütfen bakınız. egsozdan pek su gitmiyor yani en azından farketmiyoruz fakat conta yanık olsa yağa su gitmezmi

10. A

arkadaslar aracım hemen 90 a çıkıyor hararet yapıyor arazide de düz yolda da radyatörün hortumları eziliyor hemen erimiş gibi ezik kalıyor hortumlşar ve su eksiliyor birde üst kavanoza geliyor bi miktarı kapaktan bazen su çıkıyor çokk basınca kimi usta radyatör tıkalı diyor kimi usta conta...

11. A

lada nivam için bakınız topluyorum.

arkadaslar bayrama kadar aracımı toplamam lazım sorun şudur aracıma arazi şanzımanını monte etmek istiyorum alt döşeme yenilendiği için şanzımanın yeri belli değil şaftları takınca tam yerine torutmaya calısınca kimi çapraz oluyor kimisi yukarıda asgıda kalıyor sizden istedğim bilenler mesela...
  12. A

lada niva için acil bakınız

arkadaslar bayrama kadar aracımı toplamam lazım sorun şudur aracıma arazi şanzımanını monte etmek istiyorum alt döşeme yenilendiği için şanzımanın yeri belli değil şaftları takınca tam yerine torutmaya calısınca kimi çapraz oluyor kimisi yukarıda asgıda kalıyor sizden istedğim bilenler mesela...

13. A

niva aracımın hararet ve su sızdırma sorunu lütfen bakınız

arkadaslar lada niva aracım 90 model cok cabuk hararet yapıyor 90 cıkıyor geçiyor da fazla zorlamadıgım halde bile 2. sorun ise radyatöre su ekliyince 5 dk da bosalıyor resmen sı sızdırıyor altan damlalar halinde su akıtıyor fakat bir türlü bulamadım sizce hangi parçalardan su sızdırabilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri