Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
tarık merhaba ben ertaş. suzuki çeken cj 5 in sahibi. bizler geziye rescue aracı olarak katıldık. seninle seyrantrepe de karşılaşmıştık.sen elektrk işleri yaptırıyordun . cj yi good year cup a hazırlık yapıyordun...
Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. suzuki ci arkadaşlara her zaman yardıma hazırım, yeter ki çamur bol olsun,,sayenizde ben de arabamı(traktör mü demeliyim acaba) :D deneme fırsatı buldum.tekrar görüşmek...
Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)
arkadaşlar hepinize başarılar . faruk arkadaşımın cesareti mustafa abimin tecrübesiyle bu işi halledeceğiniz kesin. orda olmaya çalışıcam
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
orkun tekrar hayırlı olsun .... bu arada resmim de iyi çıkmış. canavar tam kıvama geldi. bu mudur ? budur abi...
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
herkese selam.... Ben Ertaş DEMİREZENLER 1974 istanbul doğumluyum. Off Road virüsünü kapalı bir seneden fazla oldu. Benim gibi 74 model bir CJ 5 sahibiyim. İstanbul Topkapı da Matbaa Makinaları ithal eden bir şirkette Makina Montörlüğü yapıyorum. Yani elim...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
arkadaşlar merhaba nihayet foruma üye olabildim .bütün gezilere katılıyoruz ama bi fırsat bulup üye olamamıştım.vatana millete hayırlı olsun :D :D :D