Arama sonuçlarınız

1. legend

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) tarık merhaba ben ertaş. suzuki çeken cj 5 in sahibi. bizler geziye rescue aracı olarak katıldık. seninle seyrantrepe de karşılaşmıştık.sen elektrk işleri yaptırıyordun . cj yi good year cup a hazırlık yapıyordun...

2. legend

Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009)

Ynt: Gezenbilir, 1. Suzukiciler Buluşması, Şile Off-Road Gezisi (11 Ocak 2009) arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. suzuki ci arkadaşlara her zaman yardıma hazırım, yeter ki çamur bol olsun,,sayenizde ben de arabamı(traktör mü demeliyim acaba) :D deneme fırsatı buldum.tekrar görüşmek...
  3. legend

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) arkadaşlar hepinize başarılar . faruk arkadaşımın cesareti mustafa abimin tecrübesiyle bu işi halledeceğiniz kesin. orda olmaya çalışıcam

4. legend

CJ5 İçin Tente Aranıyor

Ynt: CJ5 İçin Tente Aranıyor benim tente satılıyo galiba
  5. legend

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) orkun tekrar hayırlı olsun .... bu arada resmim de iyi çıkmış. canavar tam kıvama geldi. bu mudur ? budur abi...

6. legend

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) herkese selam.... Ben Ertaş DEMİREZENLER 1974 istanbul doğumluyum. Off Road virüsünü kapalı bir seneden fazla oldu. Benim gibi 74 model bir CJ 5 sahibiyim. İstanbul Topkapı da Matbaa Makinaları ithal eden bir şirkette Makina Montörlüğü yapıyorum. Yani elim...

7. legend

Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007) hakancım senin için cj nin arkasına kombili karavan alıcam :) söz.
  8. legend

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar merhaba nihayet foruma üye olabildim .bütün gezilere katılıyoruz ama bi fırsat bulup üye olamamıştım.vatana millete hayırlı olsun :D :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR