legend' Alıntı:orkun tekrar hayırlı olsun .... bu arada resmim de iyi çıkmış. canavar tam kıvama geldi. bu mudur ? budur abi...
punisher1905' Alıntı:Orkun abi inanamıyorum ya mükkemmel ötesi olmuş, ellerinize sağlık..Allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin. yolun açık benzinin bol olsun.. En kısa zamanda görmem lazım, nazarlığı takayım ;D
frkbdr' Alıntı:Orkuncum nihayet bittimi ? Hadi hayırlısı kazasız belasız kullanman nasip olsun inşallah..
evedilaz' Alıntı:orkun by gerçekden çok güzel olmuş kazasız belasız bol çamurlu günler dilerim
darısı başımıza desekmi acaba ???
ortalama maliyet ne çıkdı sorulmaz ama ??
Jeepcj7' Alıntı:Amin Faruk'cum kaza bela herkesden uzak olsun... "nihayet bittimi" diye bişey yok CJ bitmezo yüzden 3 tip CJ sahibi vardır... Biteremeyip satanlar ve bitiremeyip satmayanlar, bitirmek için herşeyden vazgeçip herşeyi satanlar.. ;D
daha var ufak tefek işleri..bi de roll cage var... dışardan yapalım diye düşündük, muayene problem değil de polis çevirir mi... onu düşünüyorum... hardtopuda koruyan hemde basamak olarak kullanılabilecek birşey olsun istiyorum...karar veremedim
biraz inip(düşüp) binme (çıkma) problemi var hala ;D
Jeep34' Alıntı:Arkadaşlar bugün Yüksel ,Mustafa abi, Gökhan ve ben Wrangler yarışına şöyle bir göz ucuyla baktıktan sonra Hacıllı'ya keşife gittik..İnanılmaz hiç görmediğimiz yerleri keşfettik..Kamp yaptığımız yerden daha güzel muhteşem yerler gördük..Oralara mutlaka hep beraber bir daha gitmemiz lazım..Doyamazsınız![]()