Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 765,449
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

orkun tekrar hayırlı olsun .... bu arada resmim de iyi çıkmış. canavar tam kıvama geldi. bu mudur ? budur abi...

Etiketler

Orkun abi inanamıyorum ya mükkemmel ötesi olmuş, ellerinize sağlık..Allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin. yolun açık benzinin bol olsun.. En kısa zamanda görmem lazım, nazarlığı takayım ;D

Ertaş'ım yardımın için teşekkürler!

legend' Alıntı:
orkun tekrar hayırlı olsun .... bu arada resmim de iyi çıkmış. canavar tam kıvama geldi. bu mudur ? budur abi...

Teşekkürler Metehan, Sen satmadın daha dimi ? hemde orjinal CJ-7 kullansana şunu... bu hafta Maslak sanayiye uğra bir konuşalım....

punisher1905' Alıntı:
Orkun abi inanamıyorum ya mükkemmel ötesi olmuş, ellerinize sağlık..Allah kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin. yolun açık benzinin bol olsun.. En kısa zamanda görmem lazım, nazarlığı takayım ;D

orkun by gerçekden çok güzel olmuş kazasız belasız bol çamurlu günler dilerim
darısı başımıza desekmi acaba ???
ortalama maliyet ne çıkdı sorulmaz ama ??

Amin Faruk'cum kaza bela herkesden uzak olsun... "nihayet bittimi" diye bişey yok CJ bitmez :smiley: o yüzden 3 tip CJ sahibi vardır... Biteremeyip satanlar ve bitiremeyip satmayanlar, bitirmek için herşeyden vazgeçip herşeyi satanlar.. ;D

daha var ufak tefek işleri..bi de roll cage var... dışardan yapalım diye düşündük, muayene problem değil de polis çevirir mi... onu düşünüyorum... hardtopuda koruyan hemde basamak olarak kullanılabilecek birşey olsun istiyorum...karar veremedim
biraz inip(düşüp) binme (çıkma) problemi var hala ;D

frkbdr' Alıntı:
Orkuncum nihayet bittimi ? Hadi hayırlısı kazasız belasız kullanman nasip olsun inşallah..

teşekkür ederim ama sorulmaz :smiley: zaten hesaplamaktan vazgeçtim...

evedilaz' Alıntı:
orkun by gerçekden çok güzel olmuş kazasız belasız bol çamurlu günler dilerim
darısı başımıza desekmi acaba ???
ortalama maliyet ne çıkdı sorulmaz ama ??

en güzeli hesaplamak zayen haklısınız bende alışıyorum zaten hesaplamamaya bunlar iyi günlerimiz deseneniz :smiley:)
hayırlı be bol çamurlu günler dilerim

Arkadaşlar bugün Yüksel ,Mustafa abi, Gökhan ve ben Wrangler yarışına şöyle bir göz ucuyla baktıktan sonra Hacıllı'ya keşife gittik..İnanılmaz hiç görmediğimiz yerleri keşfettik..Kamp yaptığımız yerden daha güzel muhteşem yerler gördük..Oralara mutlaka hep beraber bir daha gitmemiz lazım..Doyamazsınız :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Amin Faruk'cum kaza bela herkesden uzak olsun... "nihayet bittimi" diye bişey yok CJ bitmez :smiley: o yüzden 3 tip CJ sahibi vardır... Biteremeyip satanlar ve bitiremeyip satmayanlar, bitirmek için herşeyden vazgeçip herşeyi satanlar.. ;D

daha var ufak tefek işleri..bi de roll cage var... dışardan yapalım diye düşündük, muayene problem değil de polis çevirir mi... onu düşünüyorum... hardtopuda koruyan hemde basamak olarak kullanılabilecek birşey olsun istiyorum...karar veremedim
biraz inip(düşüp) binme (çıkma) problemi var hala ;D

Yapma yaww...Orkun sence biz hangi sınıfa giriyoruz...bu arada gerçekten makina çok sıkı görünüyor ee tabi buna inip binme başlıca sorunlardan biride denilebilir...benim tahoe deki gibi yanlara alt şaseden destekli 90 lık yat borusu koyabilirsin hem görüntü kalitesi yüksek hemde işlevi çok iyi...bir nevi aracıda yanlardan koruyor tavsiye ederim dostum..

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar bugün Yüksel ,Mustafa abi, Gökhan ve ben Wrangler yarışına şöyle bir göz ucuyla baktıktan sonra Hacıllı'ya keşife gittik..İnanılmaz hiç görmediğimiz yerleri keşfettik..Kamp yaptığımız yerden daha güzel muhteşem yerler gördük..Oralara mutlaka hep beraber bir daha gitmemiz lazım..Doyamazsınız :smiley:

Beter böcek iş yaparmı oralarda.. :smiley: :smiley:

bu pazar kartepe cıktık...
tabii oraya gitmisken mermerde suçuk yemeden olmaz :smiley:

"canım çekti" ye ugradık ailecek sucuk ekmeğe doyduk ama tadı hala damağımızda...

çok sıcak ilgilerinden dolayı efe arkadaşımız ve babasına teşekkürü borç biliriz....

en kısa zaman tekrar çıkacagım....

bir de bu aralar pek gezi olmuyor galiba...
sezon mu kapan dı yoksa:smiley:

orkun ctesi aracın yayına uğradım dehşet görünüyordu
ama nasıl biniliyor bir türlü çözmedim abi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,047
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR