Arama sonuçlarınız

1. corvette

Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım?

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? gunaydın once snorkelımı begenen mustafad kardesıme tesekkur edıyorum ve akabinde yaglı fıltreye tekrar donmek ıstıyorum arkadasımında dedıgı gıbı yaglı fıltreler havayı yalıyarak ve tozu akıs hızıyla yaga yapıstırmak suretıyle...

2. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? uygulamadan sonra kı halı
  3. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? evet

4. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? buda benım böcügümm
  5. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? buda benım yapım bı snorkel degerlendırmelerınızı beklerım

6. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? yani daha da hoş bir tabirle yapanbilir diyelım :))

7. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? bu bir bahaneden daha cok olacak bir teşhiş arkadasım
  8. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? bızım gıbı off road sporuyla ugrasan ve ozellıkle derın yanlamalara hatta yattı yatacak seklındekı araclarda yaglı fıltreler uygun degıl cunkı sallantı esnasında o yagı emme ıhtımalı cok yuksek
  9. corvette

Ynt: Snorkel Ve Derin Su Geçişi için Neler Yapmak Lazım? kagıt fıltreler dıyafram yanş kagt arasındakı hava akıs gozeneklerı cok hassas ama cabuk deforme olurlar ama modıfıye açık hava fıltresının dıyaframları kagıda gore daha rahat bı akıs sagladıgı ıcın ılk gaz yemelerı daha ıyı olur ve...

10. corvette

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) yaww deli olcam oraya gelemedıgım bıbı burad ölemedim de 2 aydır arcımı hazırlamaya calıstım ugrastım tma herseyı bıtırdım yola cıktık akıs kestı kusura bakmayın alsılıkler bırakmadaı pesımızı...

11. corvette

Romanya Malı ARO

Ynt: Romanya Malı ARO arkadaşlar aro nun rot kollarına ıhtıyacım var yardımcı olabılırsenız cok sevınırım
  12. corvette

Romanya Malı ARO

Ynt: Romanya Malı ARO aro hakkında teknık bılgısı olan arkadaslar varsa yardım ıstıyorum benım aro dıreksıyon kutusu veya uyacak bı kutu ya ıhtıyacım var

13. corvette

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 yanı sozum ona muhım olan uretıcıler deyıl kullanıcılar ve dostlıuk lar dır
  14. corvette

1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-25 Ekim 2009)

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 siz lada yla yada toyotayla arkanızdan gelen aracı batmış yada askıda kalmıs bı defender i gordugunuz de yolda bırakırmısınız ben bırakmam ıste onun ıcın bu kardeslık cok da aglam oluyor
  15. corvette

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 çok kustüm hani hlux defender lada aro kardeşti oynamıyom cok kustum

16. corvette

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 beni de davet edersiniz dimii )))
  17. corvette

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 alooooo battık bulent gel bızı cek kuyusuu ;D ;D ;D
  18. corvette

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 arkadaslar pazar gunu napıcaz yaa bı hareket olsa :o

19. corvette

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 demek kı hepimiz de delılık hat safada bencede acilen karantina :P ama bıraz delı olamazsak ta hayatın tadı yok beeeehh ben delılıge razıyım
  20. corvette

Ynt: 1. Sivas Off-Road Buluşmasından İzlenimler Gezi Notları ve Anılarımız (24-2 he valla hıc akıllı yok kı aramızda en akıllısı ömer abı o da yok oluyo resımde bak ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri