Arama sonuçlarınız

1. ualkan

Tekirdağ; Gaziköy - Telsiz Tepe Doğa Yürüyüşü (30 Mayıs 2009)

Ynt: Tekirdağ; Gaziköy - Telsiz Tepe Doğa Yürüyüşü (30 Mayıs 2009) Teşekkürler, Tolga Bey.

2. ualkan

Tekirdağ; Yeniköy - Nişantepe Doğa Yürüyüşü (19 Nisan 2009)

Ynt: Tekirdağ; Yeniköy - Nişantepe Doğa Yürüyüşü (19 Nisan 2009) Tekirdağ' da küçük bir grup ile yıllardır trekking ve kamplar yapıyoruz. Bir taraftanda yürüyenlerin sayısını çoğalltma peşindeyiz. Fotoğraflarda gördüğün kız benim kızım. Onuda bir doğasever olarak yetiştirmeye çalışıyoruz...
  3. ualkan

Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Tekirdağ; Uçmakdere Yürüyüş ve Kamp (4-5 Nisan 2009) Valla Ömer, ben defineden hiç anlamam bu nedenle resimlere baktım durdum. Birşey çıkaramadım. :) Şimdi defineci bir arkadaşı çağırdım bir de o baksın bakalım neler görecek...

4. ualkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Fatoş, şaka bir yana sigarayı bırakma konusunda sana katılıyorum. Mutlaka bırakmalıyız. Ağrı' ya gitmeden önce epey bir mücadele ettim bırakmak için ama olmadı. Bende en kısa zamanda bırakmak istiyorum...
  5. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sizlere kesinlikle katılıyorum arkadaşlar. Söylediklerinizi bilerek gittim ve içtiğim suyun haddi hesabı yok. Ona rağmen yetmiyor.

6. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muratçım, şöyle afili bir fotoğrafımı koysaydın. Sanki Himalayalardayım. Heyt be...

7. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sigara yasağımı ??? Parasını verir içerim. Sonrada Ağrıda zirve yapamadan dönerim :(
  8. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muratçım süpersin valla, Dağdan dönüşte dünyanın birasını içmeme rağmen su ihtiyacımı gideremedim. :) Bu arada kilo sorunu olan hanımlara da tavsiye ederim. Ben 1 haftada yaklaşık 5 kilo zayıfladım. ;)
  9. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kesinlikle orada olmak gerek. Ben çok keyif aldım. Kesinlikle dağlara gitmeye devam....

10. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Zerrin, ben gece zirve yürüyüşüne başlamıştım ama baş dönmesi vardı nefesimde yetmiyordu. Bu nedenle kendimi zorlamak ve grubu da yavaşlatmak istemediğim için geriye döndüm. Ancak faaliyet planlandığı gibi gerçekleşti. Zirve Dağcılığın tüm şübe ve...

11. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muratçım, bende zirve yapamadım zaten. Umarım tekrar gidebilirim...
  12. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Foruma girdiğimde serbest muhabbet köşesini bulamayınca bir an "burada artık eski muhabbet ve keyifli arkadaş ortamı olmayacak demekki diye düşünmüştüm". Bu nedenle bir süredir foruma hiç girmedim. Dün Murat sms atınca tekrar buradayım...

13. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tırmanışa Doğubayazıt Eli köyünden başladık. Ağrı klasik rotası.
  14. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşbulduk Fatoş ne haber? Özledim muhabbetinizi.
  15. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Şimdilik bir fotoğraf ekleyeyim. Açılış olarak.

16. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hoşbulduk Ahmet, bir süredir görüşemedik. Geçen hafta Ağrı Dağındaydım. Keyiften ağzım kulaklarıma varıyor.
  17. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat, Süpersiniz... ;)
  18. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Muratçım, sen nasılsın? Bir fotoğraf gördüm, Bursa falan, nedir durum?

19. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese günaydınnn... Serbest muhabbet köşesini göremediğim için Gezenbilir' de hiç bir yere yazmak içimden gelmemiş ve sizlerden uzak kalmıştım. Murat' ın mesajı ile tekrar buralardayım... Çok muhabbet birikmiş olmalı :) ;)
  20. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat, bende sana katılıyorum. Mesajlarımızı serbest muhabbetten çok bildiklerimizi paylaşacağımız konu başlıklarına yönlendirmeliyiz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,949
Kaydolan Son Üyemiz
gezginmelisa

Çevrimiçi üyeler

Geri