Arama sonuçlarınız

1. ualkan

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bencede güzel bir uygulama olmuş. Hatta bazı serbest konuların tümden iptal edilmesi gerek (Board oyunu gibi).

2. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benim mesajlarımda uçmuş. Nedendir ki?
  3. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat baktığın marka botlar nasıldır? Ben pek kullanan görmedim. Sana mesaj yazmıştım daha önce, Ağrı için malzemelerimi aldım bende. Herşey hazır durumda. Bir aksilik olmazsa ay sonunda yola çıkıyoruz.

4. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat, adresi bizede versene bakalım... Birde Uludağ konusunu forumda bulamıyorum. Nerelerdedir?
  5. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bizim mesaimiz bitti. Buraları hala çalışan arkadaşlara bırakıyoruz.... İ y i A k ş a m l a r...

6. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) "Gezenbilir Serbest Muhabbet Köşesi" yine bugün eskisi gibi dolu dolu. İşte budur. Bu arada Zerrin' e bende merhaba diyeyim. :)

7. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yahu günlerdir Hicran ve Gülşah buralarda yazıyordu. Biz yazmaya başladık kayboldular ???
  8. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Doğru söylüyorsun, kurtuluş yok. Biz yavaş yavaş hanımlarıda dahil etmeye başladık faaliyetlere.
  9. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ahmetçim, oyalansınlar tabi, yoksa bizi yiyolar vıdı vıdı. Herşeye karışıyolar, yine mi kampa gidiyorsun, yine mi dağa gidiyorsun vs. vs...

10. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Yahu Fatoş bu iş bitiriyo seni, stres yapma bu kadar. Nedir bu başağrısı sabahtan. Boşver biraz...

11. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Herkese günaydın arkadaşlar...
  12. ualkan

Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde (4-5 Temmuz 2009)

Ynt: Gezenbilir Medetsiz Dağı Zirvesinde. (4-5 Temmuz 2009) Muratçım, yine güzel bir faaliyet gerçekleştirmişsin. Fotoğraflar ile dağlara gitme isteğimi coşturdun. Faaliyetlerinin gönlünce devamını dilerim...

13. ualkan

Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Zeytinli, Mehmetalan Köyü / Balıkesir

Ynt: Yeni Bir Geocaching Kutusu "Saklandı" - Zeytinli, Mehmetalan Köyü / Balıkesir Bu kutuyu bulabilmek için TezzMertek'in düzenlediği Geleneksel Kaz Dağları kamplarını incelemeni tavsiye ederim. Aşağıdaki linkte detayları ve fotoğrafları bulunan kamp sırasında bu kutuyu gömmüştük. Başarılar...
  14. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat, taktik için teşekkürler. :););)
  15. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Valla Muratçım, gidecek gibi ayarlamalar yapmaya çalışıyorum. Sana mesaj atmıştım. Malzeme eksikleri var diye. Çadırı ayarladım. Krampon ve emniyet kemeri alıcam. Malzemeleri ve para durumunu denkleyebilirsem ve en önemlisi Candan izin verirse gidecem...

16. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Arkadaşlar herkese iyi hafta sonları, iyi eğlenceler... Ayrıca Murat, sana iyi tırmanışlar dilerim...
  17. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) arwin-ahmet, biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllar dilerim...
  18. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sanırım Hicran konuyu yaşlılıktan başka yere çekmeye çalışıyor...

19. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Bir t-shirt bir jean tamam.
  20. ualkan

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Murat ben bu resimden bişey anlamadım. Bende mi ihtiyarlıyorum nedir?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri