Arama sonuçlarınız

1. atijeep

CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı

Ynt: CJ Şanzımanı ve Diferansiyeli Çeşitleri ile Genel Anlatımı orkun bey harika olmus,elinize saglık ;) göndermeyi de ;D

2. atijeep

Warn Vinç ve Yedek Parçaları Bulunur

Ynt: Warn Vinç ve Yedek Parçaları Bulunur nadir abi yeni aldığınız lastiklerden sonra vinçe ihtiyacınız olmayacak diye umut ediyorum saygılar abiciğim
  3. atijeep

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba arkaraşlar ben Atilla Özel yaşım 40 maslakta jeep yedek parça dükkanım ve hobi garajım var 1978 model cj7 1980 model cherokee 1963 model wolkwagen bagi vs kullanıcısıyım

4. atijeep

Warn Vinç ve Yedek Parçaları Bulunur

6000 libreden 9500 libreye kadar bütün warn vinçlerin parçaları kendileri ve servis hizmetine yardımcı olurum atilla özel 0212 276 92 95
  5. atijeep

Lastik Aranıyor 32x11,5x15

Ynt: Lastik Aranıyor 32x11,5x15 33*12,50,15 ATR VAR 4 ADET 400 YTL TEMİZ SAYILIR 27692 95 İRTİBAT İÇİN ALAN KODUM 212 GÜNDÜZLERİ SELAMLAR

6. atijeep

Yardım XJ Fren Sistemi

Ynt: Yardım XJ Fren Sistemi merhaba hala problemi çözemediyseniz bir ugrayın bakayım azda olsa anlarım

7. atijeep

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Bende istiyorum 1 tane 73 model 90 defender + 1 83 model range = V8 90 pickup esasen ben 2. proje için hazırım ama aile ve site sakinleri konusunda problemler var....
  8. atijeep

Balta - Kürek - Kazma Aranıyor

Ynt: Balta - Kürek - Kazma Aranıyor baltanın iyisi carefour da isveç malı olarak var 65 ytl olması lazım kürek hakkında bilgimde kömür küregi alıp sapını kısaltacak ve bel adı verilen kürek ucunu taktıracaksın istersen beraber yapa biliriz benim balta ve kürek bursada bir jeepe satıldı ben en...
  9. atijeep

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

bende satılık bir adet u 900 l var işte resimi ve fiatı 22000ytl ön ünde vinçi duruyor faal. http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3523247

10. atijeep

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? benim motorum yamaha DTR 125 E her yola ama tercihim CJ 7 im bagajlı ve çocuklu olunca mecburen.

11. atijeep

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında t max ile warnı kıyaslamak isterseniz teknik bilgi warn 12000 lbr 5400 kg kapasite çekerken sürati 0.90 santimetre dakika dır.400 amp çeker ama son hacminde 3600 kg çekerken 1,5 metre çeker 302 amp harcar daha hızlısı yok aküyle eş orantılıdır ama dinlendirmeden 60 metresi...
  12. atijeep

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında yükseltme işini yapan orhan usta dır seyrantepede telefonu 268 35 91 saygılar.

13. atijeep

Bir Jeep Cj7 Hikayesi

Ynt: Bir Jeep Cj7 Hikayesi En son cj 7 yapan ben olarak maliyet yaza bilirim sanayinin içinde olmama ragmen 20 cm genişletmem ve diğer resterasyonunu bitirmem 9 ayımı aldı bana maliyeti 7 000 ytl gibi geldi istediğimi başardım.Artık hanımla aramda fazladan 20 cm var.
  14. atijeep

Vinç Aranıyor

Ynt: Vinç Aranıyor t max için külüp küllanıcalarından bilgi alın çok yavaş olduğundan bahsediyorlar.Yedek parça problemi çekiliyor diye biliyorum.bazen 2 el vinç satılıga bırakılıyor yakın zamanda düşerse haber veririm..saygılar..
  15. atijeep

Vinç Aranıyor

Ynt: Vinç Aranıyor selamlar elimde mile maker 9500 se vinç var sıfır termometrik kdv dahil 1400 dolar telefonum 212 276 92 95

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,922
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Geri