Arama sonuçlarınız

1. paramedik

Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ?

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? Hurgada işi aklıma yattı.piramitlerde olur mu acaba?

2. paramedik

Emniyet Kemeri Yaralanmaları

Ynt: Emniyet Kemeri Yaralanmaları Kurtarma terübelerime dayanarak Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır!
  3. paramedik

Emniyet Kemeri Yaralanmaları

Ynt: Emniyet Kemeri Yaralanmaları Hamile bayanların emniyet kemeri kullanmasıyla ilgili kural şudur; Eğer bir hamile bayan kemersiz kaza yaparsa kendi yaralandığı için zaten bebek de zarar görecektir.Gebe kadınlar kemeri takarken kemerin alt kısmı kalça kemiği üzerinden geçecek biçimde...

4. paramedik

Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum

Ynt: Fethiye'de Uygun Tatil İçin Konaklama Tavsiyesi İstiyorum Merkezde oda+kahvaltı 25 Tl'ye kaldım.Temiz ve klimalıydı.Kahvaltısı da güzeldi.Zaten hep dışarda olduğumdan sadece gece yatmaya gittim.
  5. paramedik

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? Ne zamandır ben de gitmek istiyordum Mısır'a dalış için.Site sayesinde aradığım gibi bir tur buldum.Bayramda Kızıldenizdeyim.:)))

6. paramedik

Suda Boğulma

Ynt: Suda Boğulma Cpr,kpr anlamı 'kardiopulmoner resusistasyon- kalp akciğer canlandırması' dır. Bu konuyu buradan anlatmak aslında oldukça zor.çünkü dikkat edilmesi ve üzerinde durulması gereken pek çok başlık ve konu var.Bu nedenle görsellik ve uygulamanın ön planda olduğu ilk yardım eğitimi...

7. paramedik

Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri)

Ynt: Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri) cevabınız için teşekkür ederim. Bu makineyi morfare'de bir ara incelemiştim.Özellikle ilgiim çeken HD video kaydı yapmasıydı. 13,6 piksel olması ise sergi vb. planlamalar için çok iyi. Ama iş sualtına geldi mi piksel yalan olup öncelik beyaz...
  8. paramedik

Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri)

Ynt: Kerpe - Karadeniz (Su Altı Görüntüleri) Karidesi çok beyendim.Bütün fotoğraflar içerisinde dikkatimi en çok çeken oydu.Herhalde daha hiç bir dalışda rastlamadığımdan :))) Çok beyendiğiniz balık gobi.Ben de çok severim.Ama ürkekler.Meraklıları kovuğa kaçtıktan sonra başını çıkarıp sizi...
  9. paramedik

Teknelerde ÖTV İndirimi Aldatmaca mı?

Ynt: Teknelerde ÖTV İndirimi Aldatmaca mı? Benim anlamadığım ortada bu kadar büyük sorunlar varken bu umursamazlık neden?Yoksa denizciler mi olayı abartıyorlar?

10. paramedik

Suda Boğulma

Ynt: Suda Boğulma Hatırlatmaya gerek var mı bilmiyorum ama suya girmek en son yapılacak iş olmalı. Suda boğulmalarda gırtlak kasılarak ilk başta suyun akciğerlere girmesini önler,tıpta buna laringospazm denir.kazazede bilincini yitirdikten sonra spazm çözülür ve sonrasında su ciğerlere giriş...

11. paramedik

Bu Balığı Gören Tanıyan Var mı?

Ynt: Bu Balığı Gören Tanıyan Var mı? Evet özellikle rengi aynı. bir de profilden fotoğraf olsa eşkalini iyice anlıycağım:)
  12. paramedik

Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...

Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız... Sularımız ılıman ve kışın da 5+5 mm yettiği için hiç düşünmedim

13. paramedik

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Malesef ülkemizde dalış klubü demek otellerden yabancıları toparlayıp discovery yaptırmaktan öteye gitmiyor.Tek başınıza gittiğinizde o meşhur dalış noktalarını sadece internetten görebiliyorsunuz :-[
  14. paramedik

Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi?

Ynt: Hayatınızın Dalış Noktası Hangisiydi? Kızıl mercanlara ineceğimiz dalış noktasında kıyafeti zor giyince yoruldum,bir de fotoğraf makinası atlayınca elimden çıkıp sonradan farkedince bi hışımla teknenin kıçına geri döndüm.Makineyi buldum ama tabiyki tükendim.Dalış iptal oldu benim için.
  15. paramedik

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? 31 Ağustos- 7 Eylül'de katılmayı planlıyanlar adlarını eklerlerse iyi olur.Eğer yeterli katılım sağlanacaksa şimdiden hazırlık yapmakta fayda var.Daha İzmir'den İstanbul'a uçuşu ayarlamam lazım :( 1) Ahmet AKSU

16. paramedik

Nefes Regülasyonu

Ynt: Nefes Regülasyonu Çok önemli bir konuyu akılda sual kalmayacak şekilde anlatmışsınız.Şinorkel FOREVER!!!
  17. paramedik

Ramazan Bayramında Mısır'a Dalış Turu

Ynt: Ramazan Bayramında Mısır' a Dalış Turu Alyans?Hani şu parmağa geçirilenlerden mi :D
  18. paramedik

Ramazan Bayramında Mısır'a Dalış Turu

Ynt: Ramazan Bayramında Mısır' a Dalış Turu Tam olarak çıkış tarihi nedir? Bayramın ilk günü olursa 20 Eylül oluyor. 31 Ağustos- 7 Eylül turu yapılacak mı? Daha önemlisi Mısır'da dalıştan sonra ülkemizde dalış heyecan verecek mi :(( ?

19. paramedik

Ynt: Mısır' a Dalış Gezisi Düzenlesek ? Seval benim CMAS 2* var.Bu turda SSI sertifikası alabilir miyim?Bu ayrı bir ücrete mi tabi yoksa turla birlikrte mi? Turu ramazan bayramındamı yapmayı planlıyorsunuz ya da öncesi- sonrası gibi mi?Fiyatları nasıl etkiler?
  20. paramedik

Suda Boğulma

Ynt: Suda Boğulma Yapılması gereken ilk iş kurtarıcı olarak 112 nolu acil yardım hattının aranması; olay yerinin net ve anlaşılır şekilde tarif edilmesini sağlamak olmalı.Çünkü ilk yardımcılar profesyonel ekipler alana gelene kadarki sürede yaralının durumunun daha kötüleşmesini önleyici...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri