Arama sonuçlarınız

1. B

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? merhabalar, Ssangyong un reklamı denmiş durumdayken dün vereceğim kanal reklam a girer durumdaysa mesaj site yöneticileri tarafından silinebilir, National Geographic te yeni korando nun reklamına denk geldim. Reklamı güzel yapmışlar fakat sadece yabancı...

2. B

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Merhabalar, İşin açıkçası benim içimde olan çok fazla bir ön yargı yoktu sadece yüksek araç kullanmadığım ve uzun yola gideceğim için bir tedirginlik söz konusuydu. Araçtan memnun kaldım mı ? iyi bir tecrübe oldu mu ? rahat ettim mi ? yolda bir sıkıntım...
  3. B

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Günaydınlar, Belki konu başlığı yazma yeri değil fakat kafamda oluşan ve epey kurcalayan araç ve arazi modifiyeleri olarak sizlerle paylaşmak istiyorum. 1-power box uygulamasını son günlerde epey işitir oldum ve bir site de yaptığım araştırma sonucunda...

4. B

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? merhabalar, Ssangyong kullanıcı arkadaşlara kullandıkları araçlarının kıymetlerini ve diğer birçok araçlara göre ederlerinin pırlanta elmas yakut'tan fazla değerde olduğunu(naçizhane kendi fikrim) belirtmek isterim. Eşimle birlikte yaz fırsatı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri