Arama sonuçlarınız

1. niva61

Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Selamlar Şahin bey, Satılık aracınız ile ilgili konuya cevap yazamıyorum, cevap yaz kısmı yok, sebeni nedir bilemiyorum. Onun için buraya yazıyorum. Cevaplarsanız sevirinirim. Aracınızın ön diferansiyelini kaskodan komple yeni değiştiğini...

2. niva61

Terleme Sorunu Hakkında

Anladığım kadar ile hepimiz aynı durumdayız. Herkes buluşup off road,piknik, yürüyüş organizasyonu yaparken, bizlerde bir buluşma organize etsek ve -30 derece de soğukta atlet ile yürüyüş yapsak nasıl olur :)
  3. niva61

Terleme Sorunu Hakkında

Bende en az sizin kadar çok terlerim. Bir seferinde doktara gittim insanlar senin gibi terleyebilmek için spor yapıyorlar, spor salonlarında para harcıyorlar daha ne istiyorsun, terlemek sağlıklıdır dedi :) Bir daha da gitmedim. Ama çok raharsız edici.

4. niva61

Ynt: Gezenbilir'de Yeniyim Araç Tavsiyeleriniz Bu olmadı işte, şimdi ne tepkiler yağacak bu konuya :)
  5. niva61

Selamlar, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. İlk önce şunu belirteyim sıcak kanlı olmanız çok hoşuma gitti. Burada muhabbet olacak gibi :) Bana göre beklentileriniz ve yaşadığınız şehri göze alarak size en uygun araç diğer arkadaşlarında belirttiği gibi vitaradır. Ben hiç vitara kullanmadım ancak...

6. niva61

Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli)

Ynt: Satılık - 2000 Model Land Cruiser WX 100 ( Offroad Modifiyeli) Malum sitede favorilerime almıştım. Şimdi baktım Satmaktan vazgeçti diye görünüyor. ???

7. niva61

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Mert bey bende çok sevindim. Yayın saatinden dolayı üç bölümü dışında hepsini kayıt yaptım. Eşim ilk başlarda bu zevke anlam veremedi ve birçok bayan gibi ne anlıyorsunuz, zevkmi bu diyordu. Bu kışın Ankara'da sert keçen kış...
  8. niva61

VX 100 Sahibi olmak ?

Ynt: VX 100 Sahibi olmak ? Emeğinize sağlık Çağlar bey. Bir VX 100 bu kadar güzel ve ayrıntılı anlatılabilirdi. Kendi adıma teşekkürler.
  9. niva61

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Evet sizde alttan devam etseydiniz selamlaşırdır. Elbet birgün karşılaşırız, sohbet ederiz. Bu arada aracınız temizliği ve diriliyle dikkat çekiyor. Tekrar güle güle kullanın Allah kaza bela vermesin. Hayırlı günler.

10. niva61

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Savaş bey selamlar, Bugün saat iki sularında Polis evinin oradan giderken çok güzel bir jeep gördük. Hemen önümüzde ilerliyordu. Arkadaşımla ne kadar temiz çok güzel diye konuşurken yanından geçtik. Sanırım sizdiniz aracı süren. Tam emin olamadım...

11. niva61

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Merhaba Mert bey, Bende bittigini falan düşünmüştüm ve çok üzülmüştüm, cevabınızdan dolayı çok sevindim. Emeğinize, ellerinize sağlık. Teşekkür ederim.
  12. niva61

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 12. Bölüm Duyurusu (Hanımeli) Yeni bölümler neden yayınlanmıyor artık?

13. niva61

DOUBLE DIN MULTİMEDYA

Ynt: DOUBLE DIN MULTİMEDYA Selamlar, 2000 model cr-v'ye usb girişli normal bir teyp düşünüyordum. Birde navigasyonlara denk geldigi zaman bakıyordum. Bu konuda çok bir araştırmam olmamıştı. İki gün önce lokantada yemek yerken karşı tarafta teyp montajı ve satışı yapan yer dikkatimi çekti...
  14. niva61

otomatik vites

Ynt: otomatik vites Selamlar, Öncelikle işini bilen bir ustaya göstermenizi eğer net bir cevap alamaz iseniz ilk iş olarak şanzuman yağını orjinali ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Çünkü honda bu konuda çok hassas. Yağını değiştirdikten sonra sorununuz düzelecektir. Hangi ildesiniz? Eğer...
  15. niva61

Yeni aldığım FJ75'imle aranıza katıldım ::)

Ynt: Yeni aldığım FJ75'imle aranıza katıldım ::) Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

16. niva61

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hayırlı olsun Savaş bey. Allah güle güle binmek nasip etsin.
  17. niva61

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Günaydın, beğendinize sevindim. Ben teşekkür ederim. Aklıma gelmişken beni çok üzen bir konuya değinmek istiyorum. Umarım başınızı ağrıtmam ::) Özellikle yerli ve yabancı belgesel olmak üzere, tarihi geçmişi anlatan filmleri izlemeyi çok...
  18. niva61

Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80

Ynt: Satılık - 1996 Model - Land Cruıser Vx 80 Kesinlikle her türlü takipteyiz ;D

19. niva61

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Selamlar arkadaşlar, İlgili bağlantı çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim. İstediğiniz bağlantı veya bayragın üzerine tıkladıgınızda çok güzel görüntüler geliyor. http://www.360tr.net/17_canakkale/gelibolu/ Ayrıca daha fazlasıda burada...
  20. niva61

Yeni Toyota vx100'cü....

Ynt: Yeni Toyota vx100'cü.... Hayırlı olsun. Umarım ayrıntılardan ve yapılanlardan bizi mahrum bırakmazsınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri