Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 25.000 tl ye SUV tavsiyesi yapabilecek olan?
Sizin taleplerinizi karşılayacak tek araç seçenekleriniz arasında da olan cr-v dir. Kesinlikle öneririm. Yakıtı diğer suv'lardan daha uygundur hiç korkmanıza gerek yok. 10 bin km bakım maliyeti parça, servisin çok olması artıları arasındadır...
Ynt: Satılık(TI) - 1992 Model Kapalı Kasa Defender
Bende bu tekliflerden çok var. Müsadenizle bir tane daha paylaşayım o zaman.
İlk aracım Lada nivayı satarken Ordu'dan birisi aradı biraz konuştuk ve bende Ordu'lu olduğumu söyledim. Karşımdaki kişi ile konuşmamız şöyle gelişti:
X kişi-...
Bence çok haklısınız. Size gelen o teklifleri tahmin edebiliyorum. Ben 2000 honda cr-y'i satılıga çıkardıgımda açıklamalar kısmına not düştüm 2002 ve 2006 cr-v ile takas olur diye. Birisi yetmiş küsür ford münibüsün dışını komple tahta kaplamış bir kaldırıma sabitlemiş köfteci arabası yapmış ve...
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Buradan bir arkadaş hyundai H100'ün rüzgarlıgının uydugunu söylemişti ama ne kadar doğdudur veya uyar bilmiyorum, aklınızda bulunsun.
Ynt: Akçay
Herkeze tavsiye ederim. Mutlaka görün.
Ankara'nın nemsiz havası,
Karadenizin bol oksijeni,
Akdenizin güzel denizi,
Ücra yerlerin saflıgı ve ucuzlugu,
Ve bunun gibi birçok özelliğin hepsini bir arada yaşamanıza vesile olur güzel akçay...
Bir arkadaşım Hyundaı i20 aldı ve şimdi de karavan almayı düşünüyor. Sohbet esnasında emniyetten öğrendiğine göre artık çeki demirini sıfır araç alındığında takılabilecekmiş, artık ikinci el araçlara çeki demiri taktırılamıyacak demişler.
Bu konuda bilgisi olan varmı? Ben internetten...
Ynt: Satılık 2000 model Honda cr-v, çeki demirli!
Selamlar İsmail bey,
Dün öyle birşey yaşadık ki beni şok etti. 2003 cr-v buldum ben baktım araca bana çok temiz geldi. Ustama götürdüm tam baktırken araç motor numarası ile sorgulama yaptırınca PERT kayıtlı çıktı hemde yüzde doksan altı PERT...
İki yıla yakındır severek kullandığım aracımızı, bir üst kasa olan 2002 ve 2006 arası cr-v almak için satıyorum. Araç halamındır, ancak kullanımı dahil herşeyi ile ben ilgilendim. Araca çok güvendigim için buradan birine nasip olmasını çok isterim.
İlk aldığımda bütün ağır bakımları ;triger...
Ynt: Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)
Hüseyin bey aracınızı her sabah görüyorum, çok güzel yapmışsınız maşallah.
Ynt: Honda cr-v çeki demirini nasıl sökebilirim? Yardım lütfen.
Sayın usilay teşekkür ederim.
Metin bey ilginiz ve emeğiniz için teşekkür ederim. Ben internette aradım ama bu çizimleri bulamamıştım. Çok işime yarayacak. Hafta sonu bel fıtığım zorlamam, nedeni ile yine iki gün beni yatmak...
Ynt: Honda cr-v çeki demirini nasıl sökebilirim? Yardım lütfen.
Ömer bey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
İlk önce hiç dönmeyen anahtarı wd 40 ile yumuşatarak çevirebildim. Yuvarlak kısmı bastırıyorum ama dönmüyor. Peki anahtarı çevirip ondan sonramı yuvarlak topuzu çevirmem gerekiyor?
Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.
Arkadaşlar bir konu açtım yardımınıza ihtiyacım var.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86394.new#new