Arama sonuçlarınız

1. O

Gore-tex Su Alır Mı ??????

Ynt: Gore-tex Su Alır Mı ?????? Buyrun sorularınızın ve sormak isteyecekleinizin tüm cevabı burada ;) http://www.outdoorhaber.com/gore-tex-nedir-goretex-hakkinda-hersey/

2. O

Evcil hayvanlarla kamp

Ynt: Evcil Hayvanlarla Kamp Sanırım okadar doğal bir ortamda köpeğinizi tasmada tutmak hem sizi hemde köpeklerinizi hoşnut etmeyecektir diye söze başlamak istedim. Şimdide sözün ama kısmı var; eğer köpeklerinizi ciddi anlamda bir eğitimden geçirmediyseniz mutlaka ama mutlaka onları tasmasız...
  3. O

Buda Benim Canavaranger'ım :)

Ynt: Buda Benim Canavaranger'ım :) Aramıza hoşgeldin ;) aracın kazasız, belasız ve herdaim arızasız olsun..

4. O

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ;) kış lastikleri adı üzerinde olduğu gibi "soğuk havalarda kullanılmak" maksadıyla üretilen ve tekerleğin kauçuk yapısı soğuk havaya tepki verecek şekilde üretildiği için onun yerini bir şeyin tutacağını zannetmiyorum ama A/T lastiklerin kauçuk yapısı dışında diş...
  5. O

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Aramıza hoşgeldiniz:) Aracınız hayırlı vede sizin kullanımınız boyunca kazasız olsun ;) Normal şartlarda aracımız ticari bir araç statüsünde olduğu için araca ayrıca "kışlık lastik" almak zorunluluğu var :( bazı söylemlere göre AT tipi lastikler kışın "denetleme...

6. O

Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum

Ynt: Otomatik Navara Kullananlar, Tavsiye İstiyorum aracınızın KMsi nedir acaba? bahsettiğiniz rakkamları ben ancak şehirdışı yollarda görüyorum, şehir içinde fabrika verileri ile eşdeğer yakıyor açıkçası..

7. O

Led Lamba Çeşitleri

Ynt: Led Lamba Çeşitleri H(H1, H3, H11 vb) serisi ampullerin led olanlarından bulma imkanımız olurmu acaba?
  8. O

Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar

Ynt: Profil Resmi Yüklerken Karşılaşılan Sorunlar maalesef bu yazılanları okusaydım avatarımı değiştirmeyi ertelerdim, ama artık çok geç..
  9. O

GPS ve Kumburgaz da denizde kaybolan 5 kisi

Ynt: Gps Ve Kumburgaz Da Denizde Kaybolan 5 Kisi Artık yeni nesil cep telefonlarında hattınıza ait bir internet bağlantınız var ve uygun programınız var ise GSM operatörleri baz istasyonlarından konum bilgisi alabiliyorsunuz, tabiki baz istasyonlar nüfus yoğunluğuna göre yerleştirildiğinden her...

10. O

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi Nissan Navara'yı değerlendirmenizi tavsiye ederim, hiç bir zaman bir otomobil ile bir pickup konfor açısından eşit değildir ama bir çok yönden pickup avantajlıdır. Bence Navara'yıda koyun bir kefeye tartın diğer pickuplarla bir takım farklar göreceksiniz bence..

11. O

Ayakkabı - Dürbün- Suluk

Ynt: Ayakkabı - Dürbün- Suluk ilanınızı biraz daha detaylandırmanız sanırım daha iyi olacaktır, örn; ayakkabı numarası, dürbün oranı, matara kapasitesi vsvs gibi?
  12. O

Bu da benim keyifhanem

Ynt: Bu Da Benim Keyifhanem hay emeklerinize klavyelerinize sağlık ne kadar güzel şeyleri ne kadar güzel dile getirmiş yazmışsınız... ::)

13. O

Offroad Dalış Kamp Mağara Feneri 2000 Lümen Led Su Geçirmez Zoomlu Flaşörlü

Ynt: Offroad Dalış Kamp Mağara Feneri 2000 Lümen Led Su Geçirmez Zoomlu Flaşörlü Işığını göstermek maksadıyla loş bir ortamda foto ekleseniz?
  14. O

Forumda İsim Kullanımı

Ynt: Forumda İsim Kullanımı sanal bir ortamda gerçek olaylardan bahsetmeye çalışıyoruz ;) burada olan herkes gerçek ama diğer arkadaşların dediği gibi, ileride başımıza ne geleceğini bilemeyeceğimiz için en azından isim ve özel bilgilerimizin gizli kalması/herkes tarafından görülemiyor olması...
  15. O

Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son)

Ynt: Çadır Ve Araç İçinde Gece Isınma Yolları (basit Yöntem İle Gece Üşümeye Son) detaylı araştırılıp geliştirebilecek bir konu ;)

16. O

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ben takip yazıp keneara çekileyim bu kadar sayfayı okumak için ;)
  17. O

2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...?

Ynt: 2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...? şimdiden hayırlı olsun :)
  18. O

Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü

Ynt: Yalova, Erikli Ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale Ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü Teşekkürler güzel resimler için, yıllar öncesine götürdünüz beni biranda :/

19. O

537 metre'den İstanbul. (Aydos Tepesi)

Ynt: 537 Metre'den İstanbul. (aydos Tepesi) herkese paylaşımları için teşekkürler, @Smirrnof sizede katılmamak elde değil maalesef, aydosun hemen yakınında olan Gözdağı bile aynı durumda artık :(
  20. O

Satılık 2005 Vitara Otomatik 3 K

Ynt: Satılık 2005 Vitara Otomatik 3 K Hiç LPG takılmadığına göre yakıt sarfiyatı hakkındada bilgi verebilirmisiniz?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri