Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ARAÇ TELSİZ konusunda YARDİM
FM bandıda olan herhangi bir cb halk bandı telsiz alabilirsiniz eskiden daha çok am bandından görüşülürdü şimdileri fm bandından görüşülüyor.Hem araçta hemde araçta değilken telsiz görüşmesi yapmak isterseniz el telsizide olabilir.Midland'ın Alan 42 modeli...
Ynt: Satılık - Mıknatıslı Anten (Sıfır Kutusunda)
Helal olsun diyesim geldi bence mükemmel yapmışlar daha önce halk bandıda çalışan bu kadar kısa antene rastlamamıştım:)
Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi
Öylemi ne güzel :) benim görüşebildinizmi dediğim yani başka çıkış yapanlar varmıydı veya konuşanlar?Genelde eskiden cihaz anten hazırlandıktan sonra başka istasyonlarla (çıkış yapanlar) konuşulup sinyal modülasyon raporu istenirdi yani bu şekilde kontrol...
Yaptığınız aparat bağladığınız yerden şase alması gerekir unutmayın :) hayırlı olsun ne güzel,
görüşebildinizmi kimseyle?
Doğrudur başka antenle karıştırdım ölçüsünü sonuçta 140 ila sizin dediğiniz gibi 170-80 civarı olacaktır.Arabanın üst tavanına sislerin olduğu yere olabilir gibi.Antenin hem anten çubuğu hemde kendisi sökülebilir olduğundan kolayca çıkarılabilirde.Çünkü...
Tamam bahsettiğim anten tipi o işte oda aynıdır benim bahsettiğimle markası dip kutu tipi farklı haliyle farklı marka.
Sahibinden comda magnum anten diye aratırsanız çıkar mıknatıslı değil o marka tipinde mıknatıssız başka markalarda var o antenleri tavsiye ederim yarım dalga antendir dipten bobinlidir yüksek performanslıdır.
Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)
Kıyı emniyetini ben aradım sınav tarihi belli olmayıp kasım ayında olabilir dediler yani tam tarih belli değil fakat 1-1.5 ay içinde olacakmış, sitelerindede haber verilecekmiş.
http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/
Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)
... evet internette bir türlü bulamadım bu aralar veya en yakın yapılacak sınav ne zaman diye bilgisi olan yokmu?