Arama sonuçlarınız

1. B

TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL

Ynt: TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL Espiri yaptım yahu :) anten nasıl ayarlayabiliriz demiş bende anten tuneri ile dedim yani. Anten tuneri (anten ayarı yapıcısı, ayarlayıcısı, akort edici) diye cihaz vardır antenle oynamadan cihazdan antenin çalışma frekansını ayarlıyorsunuz.Mesela bir...

2. B

TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL

Ynt: TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL Anten tuneri ile ;) ;D
  3. B

ARAÇ TELSİZ konusunda YARDİM

Ynt: ARAÇ TELSİZ konusunda YARDİM FM bandıda olan herhangi bir cb halk bandı telsiz alabilirsiniz eskiden daha çok am bandından görüşülürdü şimdileri fm bandından görüşülüyor.Hem araçta hemde araçta değilken telsiz görüşmesi yapmak isterseniz el telsizide olabilir.Midland'ın Alan 42 modeli...

4. B

TYT TH-2R VHF El Telsizi

Ynt: TYT TH-2R VHF El Telsizi Bedava, amatör telsiz lisansınız olması gerekir-miş sadece ::) ;D
  5. B

Satılık - Mıknatıslı Anten (Sıfır Kutusunda)

Ynt: Satılık - Mıknatıslı Anten (Sıfır Kutusunda) Helal olsun diyesim geldi bence mükemmel yapmışlar daha önce halk bandıda çalışan bu kadar kısa antene rastlamamıştım:)

6. B

Satılık - Mıknatıslı Anten (Sıfır Kutusunda)

Ynt: Satılık - Mıknatıslı Anten (Sıfır Kutusunda) O anten boyu biraz kısa değilmi?

7. B

Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi?

Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi? Daha kısa antenlerin verimi çeyrek dalgadır.
  8. B

Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi Öylemi ne güzel :) benim görüşebildinizmi dediğim yani başka çıkış yapanlar varmıydı veya konuşanlar?Genelde eskiden cihaz anten hazırlandıktan sonra başka istasyonlarla (çıkış yapanlar) konuşulup sinyal modülasyon raporu istenirdi yani bu şekilde kontrol...
  9. B

Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi Yaptığınız aparat bağladığınız yerden şase alması gerekir unutmayın :) hayırlı olsun ne güzel, görüşebildinizmi kimseyle?

10. B

Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi Doğrudur başka antenle karıştırdım ölçüsünü sonuçta 140 ila sizin dediğiniz gibi 170-80 civarı olacaktır.Arabanın üst tavanına sislerin olduğu yere olabilir gibi.Antenin hem anten çubuğu hemde kendisi sökülebilir olduğundan kolayca çıkarılabilirde.Çünkü...

11. B

Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi Evet antenin çubuk boyu 1.20 metre olması lazım, Sizin aracınız avatardaki jeep midir?
  12. B

Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi Tamam bahsettiğim anten tipi o işte oda aynıdır benim bahsettiğimle markası dip kutu tipi farklı haliyle farklı marka.

13. B

Ynt: Araç Telsiz Anteni Tavsiyesi Sahibinden comda magnum anten diye aratırsanız çıkar mıknatıslı değil o marka tipinde mıknatıssız başka markalarda var o antenleri tavsiye ederim yarım dalga antendir dipten bobinlidir yüksek performanslıdır.
  14. B

Venom GPV-1 Yeşil RTR 1:8 rc motosiklet

Ynt: Venom GPV-1 Yeşil RTR 1:8 rc motosiklet Model satılmıştır teşekkürler.
  15. B

Venom GPV-1 Yeşil RTR 1:8 rc motosiklet

Venom GPV-1 Yeşil RTR 1:8 ölçekli Elektrikli Motorsiklet sıfır gibidir kutusunda çok az kullanılmıştır.Piyasa fiyatının yarısına ihtiyaçtan!(sıfırı 650ytldir)Üzerindeki pille 40 km/h, lipo pille 60-70km/h, fırçasız motorla 100 km hıza ulaştırabilirsiniz. GPV-1 Özellikler: Scale fabrika boyalı...

16. B

Satılık Telsiz

Ynt: Satılık Telsiz Evet bende merak ettim ;)
  17. B

Satılık VX-6R (Kutusunda)

Ynt: Satılık VX-6R (Kutusunda) Özelliklerinde halk bandı frekansı dinler diye yazmıyor nasıl oluyor?
  18. B

Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı) Kıyı emniyetini ben aradım sınav tarihi belli olmayıp kasım ayında olabilir dediler yani tam tarih belli değil fakat 1-1.5 ay içinde olacakmış, sitelerindede haber verilecekmiş. http://www.kiyiemniyeti.gov.tr/

19. B

Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı)

Ynt: Amatör Telsizcilik Sınav Yerleri ve Tarihleri - 2009 (A ve B Sınıfı) ... evet internette bir türlü bulamadım bu aralar veya en yakın yapılacak sınav ne zaman diye bilgisi olan yokmu?
  20. B

Sigma cb Halk Bandı Mobil Telsiz Anteni 27mhz 1/4 Çeyrek Dalga

Ynt: Sigma cb Halk Bandı Mobil Telsiz Anteni 27mhz 1/4 Çeyrek Dalga Bu konu kapatılabilir satılmıştır hepsi teşekkürler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri