Satılık - Mıknatıslı Anten (Sıfır Kutusunda)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TB5MAA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,097

TB5MAA

Kamp II
Web
www.telsizci.tr.cx
elimde ihtiyaç fazlası sıfır kutusunda MIKNATISLI anten CB Telsiz için 26/30 Mhz antenin resimlerini çektim antenin kendisidir antenin orjinal kablosu ve ucunda presli fişi baglıdır SWR : 1.2 dir fiyat: 80 tl iletişim tel : 0536 324 5613 NOT: Aracınızı Delmeye Kesmeye Gerek Yoktur
DSC02077.png
DSC02076.png
DSC02071.png
DSC02069.png
DSC02068.png
DSC02063.png
DSC02060.png

Etiketler

Ynt: Satılık - Mıknatıslı Anten (Sıfır Kutusunda)

Orjinali Böyle SWR si Dibindeki Bobinden Ayarlı FABRİKASI DİZAYN ETMİŞ ben bana geldigigibi vericem Anteni SWR si : 1.2 dir Artık Teknoloji Küçük Telsizler ve Küçük Antenler Üretiyolar Googleden Araştırabilirsiniz Markasını Yazıp Kimi İnsanlar Küçük Antenler İstiyor Saga Sola Çarpmasın Diye Anten: 3 db NOT: ANTEN ORJİNALDİR KUTUSU İLE VERİLECEKTİR....73s

Helal olsun diyesim geldi bence mükemmel yapmışlar daha önce halk bandıda çalışan bu kadar kısa antene rastlamamıştım:smiley:

Mersin de Radyo Amatörüyüm HF/CB/VHF/UHF Telsizlerle ilgileniyorum Websitem: www.telsizci.tr.cx www.telsizci33.tr.cx

İlk defa böyle kısabir CB anteni gördüm fakat çok mennun kaldım saga sola takılmıyor havaleli durmuyor SWR sinden şüpe ettim fakat SWR 1.2 olunca dehşet bir anten dedim Ellerine saglık yapan firmanın ....

merhaba, ben Düzcedeyim. nasıl gönderebilirsin?

Kendi kutusu var firmanın bana gönderdigi karton kutu ile İstediginiz bir kargo şirketi ile yollarım kırılmıcak bükülmücek şeklinde hazırlarım 0536 324 56 13 Mersin website: www.telsizci.tr.cx www.telsizci33.tr.cx

Anteni bugün teslim aldım. teşekkür ederim. henüz deneyemedim. denedikten sonra performansı hakkında da bilgi vereceğim.
hızlı gönderim için de teşekkürler :smiley:

hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan hocam antenden istek olursa getirtiriz yine saygılar selamlar....

Merhaba ;

aldığınız anten VIP antendir
INTEK onu özel araçlar için yapar
3 db dediğine bakmayın.. ( 30 Cm bu modelde , 26-28 MHz frekansa göre ayar var ise dikkat edin. )

sadece araçta koyacağınız yer ÇOK ÖNEMLİDİR..
NOT :
KABLOYU kesinlikle LOOP Yapmayın.
4 Metre kadar bir kablosu var ve KESMEYİN
90 KM/h sürat 'a kadar 3- 5 KM görüme yapabilir

TAVAN ORTASI onun çok sevdiği yerdir..
özellikle JEEP lerde ve TRANSPORTER lerde..

görüşmek üzere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri