Arama sonuçlarınız

1. nedimurcan

Doğa Yürüyüşü & Kampçılık Kitabı Türkiye' De Ilk...

merhaba, kusura bakmayın arada mesajınızı gözden kaçırmısım

2. nedimurcan

Doğa Yürüyüşü & Kampçılık Kitabı Türkiye' De Ilk...

Merhaba arkadaşlar, 173 sayfadan oluşan, birinci kalite kağıda basılmış, DOĞA YÜRÜYÜŞÜ , KAMPÇILIK isimli kitabım elime ulaştı. Kitap 6 bölümden oluşmakta, 1. Bölüm KIYAFETLER 2. Bölüm EKİPMANLAR 3. Bölüm YÜRÜYÜŞ BİLGİSİ VE TEKNİĞİ 4. Bölüm KAMPÇILIK 5. Bölüm ACİL DURUMLAR 6. Bölüm TEHLİKELER...
  3. nedimurcan

hilux alçaltma ve lastik seçimi

Ynt: hilux alçaltma ve lastik seçimi ilginiz için teşekkürler, aracımıza 235 70 16 lastik taktık. lassa 4x4 lastiği makaslardan alçalttık, arka kabini çıkarttık. zaten lastikleri değiştirir değiştirmez herşey rahatladı. ( artık 5. vitesi kullanabiliyorum :D ) artık hem daha rahat ve...

4. nedimurcan

hilux alçaltma ve lastik seçimi

merhabalar, AKUT Arama ve Kurtarma Derneğine ait aşağıda resimleri bulunan aracımız hakkında tecrübeli üyelerimizin bir takım önerilerine ihtiyacımız var. aracımız l 2,4 benzinli motora sahip orjinalinden sanırım 15 cm kadar yükseltilmiş. üzerindeki lastikler 235 x 85 R16. federal sorunumuz...
  5. nedimurcan

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux hay allah, geçen gün öylesine bir denemek için dik bir kum tepesine tırmandım. oldukça gevşek bir zemindi üstelik. 4L pozisyonuna almıştım. demek iki tekerlekten çekmiş sadece... inanılmaz:) teşekkür ederim.

6. nedimurcan

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux hımmm, hazır bilen birilerini bulmuşken sormakta fayda var. ilerde başkalarının da işine yarayacaktır. şimdi araçta şu konumlar var. 2H 4H 4L 2h konumu normal seyir halinde sadece 2 çeker. yani arkalarda, 4h konumu 4 çeker ama ön tekerlerdeki sistem lock konumundayken. (...

7. nedimurcan

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux istanbuldan niğde ya kadar kullandım. sehir içinde de 100km kadar kullandım. sizin dediğinize göre %100kilitli olsa şimdiye kadar farkederdik yani. yoldan çıkmadığımıza göre. önlerdede manuel kilit var sanırım. tekerleklerin ortasında. free ve lock konumu var. bu tür...
  8. nedimurcan

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux aracı lifte aldım. arka tekerleğin bir tanesini cevirdiğimde diğeri de aynı yöne doğru dönüyor.
  9. nedimurcan

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux vakum diyaframına bakacağım. bu arada sanırım arka dif. %100kilitli. bu da güç kaybına neden olur mu bilemiyorum.

10. nedimurcan

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux teşekkür ederim, egzostun çekiş performansını etkileyip eklemediğini bilmiyorum. ancak genel bir bakım yaptırdım. usta he rşeyin normal olduğunu da söyledi. ben en iyisi bujileri bir değiştireyim.

11. nedimurcan

Toyota Hilux

Ynt: Toyota Hilux merhabalar, aracınız çok güzel, dunyanın en güzel bayrağı da çok yakışmış. bende de 91 model benzinli bir hilux var. AKUT arama ve kurtarma derneği niğde ekibine ait. henüz yeni. daha önce de birkaç arazi aracı kullandım. topic kalabalığı yaratmamak için buradan bir sorum...
  12. nedimurcan

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhabalar, adım nedim urcan, niğde de yaşıyorum. Niğde Üniversitesinde çalışıyorum. AKUT niğde ekip lideriyim. gezenbilir e üye olalı epey oldu. bir ara raw 4 kullandım. şimdi 1400cc otomatik bir peugeot a biniyorum. dün aladağlarda bir ihbar...

13. nedimurcan

En İyi Adventure Tourer Hangisi?

Ynt: En İyi Adventure Tourer Hangisi? africa twin, hala yollarda olduğu sürece bence hiç bi makina eline su dökemez. tek sorunu benzin pompası. kronik. onuda söküp direk bağlayınca bile çalışıyormus yeteri kadar yakıt varken. eskisiyle yanisi arasındaki tek fark fiyatı. AT.
  14. nedimurcan

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 ne güzel, lada kullandım, su anda suzuki samurai, land rover110, toyota rav 4, üçünüde kullanıyorum. lada felakettir. bakmazsan tokatı yersin. benzin solursun. ama yolda felaket olduğu kadar yol yoksada felaket gider. samurai her yerde gider. her zaman gider. gitmezse...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri