Arama sonuçlarınız

1. sharkhunter

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Cihazla birlikte teknik doküman da geliyor olmalı, bana mail atın inceleyeyim zira endüstriyel elektronik sektöründeyiz. Ayrıca bu konuda (araç elektroniğinde) bilgili tanıdığım bir arkadaş ta var. murat@guvenlibolge.com

2. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Mayıs ayında Ekomax markalı hidrojen sistemi taktırmıştım hatırlarsanız. Yaklaşık 6000 km. yol yaptım bu süre zarfında beni çok tatmin eden bir tasarrufla karşılaşmadım. İki kez chip tuning yapıldı ama sonuç değişmedi. Tekrar yapılacak (yurt dışından yazılım...
  3. sharkhunter

5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

Ynt: 5000 lbs elektrikli portatif winch 12v Üründen hala stoğunuzda var mı?

4. sharkhunter

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE KÖY KAHVALTISI

Ynt: ŞEHRİN GÖBEĞİNDE KÖY KAHVALTISI Eksik kalan bir iki bilgiyi de ben tamamlayayım, Otobanın üzerinden geçen o köprüden sağa döndükten sonra sağınızda "Neydi deve geçidi" (ne alaka bilmiyorum) isimli piknik alanını görecekiniz, daha sonra yol sola viraj yapacak. 500 mt. kadar sonra solunuzda...
  5. sharkhunter

Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008) Gezi resimleri sunucudan silimiş galiba, tekrar yüklenebilir mi?

6. sharkhunter

GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi?

Ynt: GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi? Ben hem XJ hem de ZJ kullandım. XJ Renault Toros gibi, yolda hoplaya zıplaya rahatsız bir şekilde yolculuk ediyorsunuz, kokpit içi tarihi geçmiş tasarıma ve ergonomiye sahip ama arazide kendini buluyor, özellikle yerden yüksekliği çok iyi. ZJ hem...

7. sharkhunter

GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi?

Ynt: GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi? Benim hangi aracı alacağıma karar vermem 2 yıl sürdü. Sonunda '97 Ford Explorer Limited V6 SOHC 4.0L Control Trac versiyonunu aldım. Bu aracı şu sebeplerden dolayı seçtim; Büyük bagaj hacmi Sert (sağa sola yatmayan/salınmayan) süspansiyonu Yakıt...
  8. sharkhunter

MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık Daha sulu çamura da girsek, ne kadar debelenirsek debelenelim arabayı çamura bulayamıyoruz, dodikler arabanın çamurlanmasına engel oluyor, şöyle ağız tadıyla ön tarafı çamur banyosu yaptıramadık :)
  9. sharkhunter

MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık

Ynt: MT'lere Güvendik, Traktöre Muhtaç Kaldık Geçtiğimiz Mart ayında kilitli diferansiyelimize güvenerek Michelin kış lastikleriyle Çerkezköy'deki bir şantiye sahasında çamura girdik. Şantiye şefinin "kalırsanız JCB çağırırım çıkarsınız" sözüne güvenip daldık çamura. Sonuç resimde net olarak...

10. sharkhunter

Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi?

Ynt: Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi? Exploer’ların 4x2 modellerinde üretim hatası olduğunu zaten testler de gösteriyor, 5 üzerinden 4. Derece riskli olarak tanımlanıyorlar ama 4x4 modellerinde böyle bir uyarı yok. Explorer kullandınız mı bilmiyorum ama ben p38'de yolculuk ettim...

11. sharkhunter

Ynt: Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi? Geçen ay 65-70 km hızla parke taşlı, aşağı eğimili bir yolda seyrederken, hatalı üretilmiş yağmur oluğunun kapağı arka lastiğimin yanağına saplandı. Ne olduğunu dahi anlayamadım, bir patlama duydum ve araç hızla savruldu. Bu esnada frene bastım...
  12. sharkhunter

Ynt: Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi? Explorerlar hakkında çok şey okudum, zaten hangi aracı almalıyım diye karar verene kadar bir sürü markayı inceledim bazılarını test ettim. O linkini verdiğiniz siteyi de biliyorum, buna rağmen aldım. Eğer en çok satan SUV olursan haliyle...

13. sharkhunter

Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı?

Ynt: Pirelli Scorpion ATR'mi yosa BF Goodrich T/A'mı? Scorpion serisinde ATS ve ATR olarak iki ayrı model/desen var, ATS modeli tam bir asfalt lastiği görünümünde ancak ATR pek öyle değil. Ben ATR kullanıyorum fiyat/performans açısından değerlendirdiğimde memnunum diyebilirim. Bu lastiğin...
  14. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Şu an 1-2 cm kadar sıvıda azalma var, bu bir anda oldu. Sanırım kaptaki sıvının kullanılabilmesi için öncelikle jeneratörün içindeki sıvının belirli bir seviyeye düşmesi gerekiyormuş. Ancak chiptuning'e bakmamız lazım zira bir süredir avans vuruntusu var ve...
  15. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi 200 TL verip 1000x2000mm tam tabaka sac alacağınıza ihtiyacınız kadarını lazer kesim yapan yerlerden istediğiniz ölçüde kestirerek temin edebilirsiniz. Ebay'den sac getirmek en az 2-3 misline malolur. www.ozsanmetal.com Serdar bey yardımcı olur...

16. sharkhunter

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Yukarıdaki resim geçtiğimiz şubat ayında Kütahya'da çekildi, Avatarımdaki resim ise mayıs.2000'de Kütahyada askerliğimi yaparken çekildi, Kırmızı olan arkadaşımın arabasıydı sattı.Bursa'da bir toplantıya yetiişmemiz gerekiyordu ve geç kalmıştık o yüzden aynı noktaya...
  17. sharkhunter

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Aslında buluınmayan 5x114.3 bijon ölçüsü değil (yukarıda biraz yanlış ifade etmişim), OFFSET. Aynı (veya yakın ölçüde) offset Landcruiser'da var ancak onun bijon ölçüsü de 5x139. Offseti telafi için ya flanş yaptıracaktım yada Taiwan malı jantlara razı olacaktım...
  18. sharkhunter

Ford Explorer Hakkında

Ynt: Ford Explorer Hakkında Herkese merhaba, Ben de iki yıl boyunca çeşitli araçları inceleyip en sonunda Explorer'a karar veren biriyim. Bu araç arazi aracı gibi değil, virajlarda inanılmaz stabil. Bagaj hacmi rakiplerinden çok geniş ve yüzü diğerleri gibi eskimemiş bir araç. Ancak yere yakın...

19. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bu gün bir şey farkettim, sistem takıldığından beri 1200 km. yol yapmışım ama sıvı haznesindeki sıvı miktarı aynı seviyede duruyor, oysaki 750ml. sıvının 5000 km yeteceği söylemişti, budurumda seviyenin %25 azalması gerekirken hiç bir değişim yok. Akım...
  20. sharkhunter

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi imzanızda bulunan linki inceledim (http://www.hybridgen.com/what-is-hho-gas) çok ilginç teknik bilgiler veriyordu, özellikle seri bağlı 6 hücre denemeye değer gibi göründü. Böyle bir test yaptınız mı? Benim aracımdaki sistemde suyun içine belirli bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Geri