Arama sonuçlarınız

1. sharkhunter

Explorer 4.0 XLT

Ynt: Explorer 4.0 XLT 97 Explorer'da önde kilit var, servisteki arkadaşın söylediğine göre 98 modelde ise hem ön hem de arkada kilit varmış.

2. sharkhunter

L200 Alırken İyi Düşünün!.

Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!. Pazarlama konusunda katıldığım bir senimere Almanya'daki Mercedes fabrikasından bir eğitmen gelmişti. Örnekler verirken Mercedesin bir modelden kara geçebilmesi için 1,000,000 adet satması gerektiğini söylemişti. Bu rakam belki sadece Mercedes için geçerli...
  3. sharkhunter

Gezenbilir İstanbul Grubu

Ynt: Gezenbilir İstanbul Grubu Ad - Soyad: M. Murat Atmaca Doğum Tarihi ve Yeri: 1971 - Üsküdar Memleket: Pasinler / Erzurum Semt: Çekmeköy (ev), Çavuşbaşı / Beykoz (iş) İlgi Alanı: Aletli dalış, fotoğraf, paintball, klasik Amerikan arabaları (özellikle GM grubu), outdoor sporları, off-road.

4. sharkhunter

Chevrolet Blazer Yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Yardım Kriz nedeniyle 8000TL civarına piyasada 87 veya sonrası Jeep Cherokee'ler var onlar 4.0 litre I-6 motorlu, hem güçlüdür hem de LPG takıldığında oldukça makul yakıt sarfiyayları var. Ayrıca arazi performansı da herkes tarafından takdir edilen bir araç.
  5. sharkhunter

İveco Massif

Ynt: İveco Massif Türkiyede iveco massif var hemde 92 model http://www.sahibinden.com/satilik_iveco_orjinal_temiz_-33WQQaXQQ12364655WQQpXQQdisplayitem resim yok ama merak edenler sahibinden isteyebilir.

6. sharkhunter

Chevrolet Blazer Yardım

Ynt: Chevrolet Blazer Yardım 95 öncesi blazerlerin motorları rolanti ayar sorunu yaşadığından servis (gökşenler) uzak durmamı eğer ille blazer alınacaksa 95 ve sonrası bir kasa alınması gerektiğini söylemişti. Ben olsam yanından bile geçmem çok masrafı var.

7. sharkhunter

Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması

Ynt: Bitkisel Yağların Dizel Motorlu Tarım Araçlarında Yakıt Olarak Kullanılması Yaklaşık 4-5 yıl önce Biodizel ülkemizde ilk gündeme geldiği yıllarda yerli bir makina firmasının tanıtım mailleri gelmişti; "kendi biodizel tesisinizi kurun" başlıklı mailde atık yağları kullanrak kendi biodizel...
  8. sharkhunter

Ford Ranger 4x4

Ynt: Ford Ranger 4x4 üzerindeki lastiklerle şehir içinde ortalama ne kadar yakıyor? ayrıca bu lastikleri takmadan önce yükseltme kiti taktınız mı? Bu gidişle explorer, jimy blazer, GC arasında karar vereyim derken Ranger alacağım galiba, zira iş için de kullanmayı düşününce en iyi tercih...
  9. sharkhunter

Gezenbilir Kimlik Kartı

Ynt: Gezenbilir Kimlik Kartı printer çıktısı orjinal kart kadar kaliteli olur mu? ayrıca renk (her yazıcı renkleri aynı tonlarda basamaz) ve şekil (laminasyon) bütünlüğü sağlanabilir mi?

10. sharkhunter

Gezenbilir Kimlik Kartı

Ynt: Gezenbilir Kimlik Kartı Plastik kart imalatı yapan bir arkadaşım var, iş ciddileşince onunla irtibat kurup fiyat vb. konularda bilgi alabiliriz.

11. sharkhunter

Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi

Ynt: Benzinli Motorun Dizele Dönüştürülmesi ford puma motorunu disco1'e takılabilir mi? başka dizel motor alternatifleri var mı?
  12. sharkhunter

Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir?

Ynt: Sizce 4x4 Pazarında En İyi Araç Hangisidir? Discovery'nin 2.0 litrelik ve v8 3.9litrelik benzinli versiyonları arasından hangisini önerirsiniz? yakıt sarfiyatları ne civardadır (%50 otoban %50 şehir içi trafiği kullanımında)

13. sharkhunter

Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ?

Ynt: Sizce Hangi Jeep Off-Road'a Hazırlanmalı ? Hazır konuyu yakalamışken bir kaç soru da ben sorayım; 1. üç tane 96 model Grand cherokee V8 5,2 buldum aralarından karar vermeye çalışıyorum, bu araçların ikili harf kodu nedir? 2. Standart lastikleriyle, %60 otoban %40 şehir içi trafiğinde...
  14. sharkhunter

Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz...

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... İnşaallah siz yeni tarih belirleyene kadar aracımı almış olurum...
  15. sharkhunter

Grand Cherokee 5.2 Aldım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Aldım 95-97 Blazer veya explorer arasında karar vermeye çalışırken aklımı karıştırdınız. Şimdi Grand Cherokee'yi de seçenekler arasında alsam mı diye düşünmeye başladım. Bu araçlarda özellikle tercih edilen bir model yılı ve model var mı? Ayrıca bana (Jeep servisinde...

16. sharkhunter

Chevy s-10 Blazer mı Yoksa Ford Explorer mi?

95-97 balzer ile explorer arasında kararsız kaldım. Yaptğım araştırmalar sonucunda aşağıdaki sonuçlara vardım Explorer daha yüksek ve geniş iç hacmi ve balzer'den bir gömlek üstün karoseri sağlamlığına sahip. Ayrıca Amerikada ençok satıan SUV. Blazer yakıt açısından daha ekonomik ve konforlu...
  17. sharkhunter

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba adım Murat, İstanbul, Beykoz'da oturuyorum 37 yaşındayım, elektronik güvenlik sistemleri sektöründeyim. Sitenizi internette arama yaparken tesadüfen buldum. arama kelimem:"satılık ford explorer"'dı ve sitenizde böyle bir konu açılmıştı. Biraz konular...
  18. sharkhunter

Lada Niva'ya Range Rover Modifikasyonu

Ynt: Lada Niva'ya Range Rover Modifikasyonu Aracın kimliğini koruyarak para harcamaya benim de itirazım yok, zamanında eski amerikanlara bende dünyanın parasını akıttım ama burada eleştirdiğim durum farklı.

19. sharkhunter

Lada Niva'ya Range Rover Modifikasyonu

Ynt: Lada Niva'ya Range Rover Modifikasyonu Eğer bu modifikasyonu yapan orjinal parça kullandıysa, korkunç bir israf yapmış demektir zira Range Rover farı ve stop lambası oldukça pahalıdır. Bu işlem yerine aracı satıp, masraflar için ayırdığı parayı üzerinde ekleyerek rahatlıkla eski kasa bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Geri