Arama sonuçlarınız

1. efulim_61

acemiye yardım

Ynt: acemiye yardım mrb arkadaşım bende 2.5 td 84 model kısa şase pajero var klima olmasa da hidrolik direksiyonu var ve şehir içinde de gayet rahat ve keyifli bir araç kuzenlerim de defender ve niva var bu araçlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim hem performans hem yakışıklılık hemde rahatlık...

2. efulim_61

bu ne kadar ilgi böyle

Ynt: bu ne kadar ilgi böyle 2.5 td kısa şase düşünürsen elimden geldiğince yardımcı olurum
  3. efulim_61

Hangisini Alırdınız?

bir pajero kullanıcısı olarak katılıyorum hocam pajero yada toyota diğerlerini düşünmem ikisi arasında seçim yaparım

4. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı buda benim pajeronun son hali (cam filmi hariç.. ;D )düğünümün en önemli detayıydı...
  5. efulim_61

pajero jant lastik

Ynt: pajero jant lastik 33 o arabaya büyük benim 31 leri takınca dahi araba arazide bi vites düşüyor yakıt artıyor...ayrıca torsiyonlar sonda...

6. efulim_61

pajero jant lastik

Ynt: pajero jant lastik benim arabada 31 10.5 15 var dodikte mevcut araba kastığında tam tur çevirince sürtüyor 33 takarsan hem yorar hemde sürter sıkıntı yaşarsın diye düşünüyorum.

7. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı .
  8. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

9. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

10. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

11. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

12. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı buda benim pajero ;)

13. efulim_61

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı turuncu pajero iyiymiş bende 3 kapısı var yeni toplattım ve oda artık turuncu ;D gelin arabası yapmışsınız nisanda düğünüm var aslında aklıma geliyordu ama fazla mı uçuk olur diye geçiyordu aklımdan şimdi sizinkini görünce sanki daha olur gibi geldi bende gelin...
  14. efulim_61

pajero sanroflu tavan sacı

Ynt: pajero sanroflu tavan sacı ümraniye sanayi sitesinde amerikancıların bulunduğu sokakta cakacı ali usta var benim tavan,direkler,marşpiyel ve kapı sacını o bastı arabam gümrükten çıkma ruhsatı olmadığı için dükkanına götüremedim ama gelip kaportacım da ölçü aldı ve halletti sağolsun daha...
  15. efulim_61

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? aynen katılıyorum uzun süredir siteye bile bakamıyorum.boşluk bulup bir iki saat dağlara vurabilirsem ne ala...

16. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel şnorkelim şuan itibarı ile elime ulaştı aracım kaportada çıktıktan sonra resimlerini paylaşırım.önder bey tekrar teşekkürler...
  17. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel çünkü resimde ki araç benim kasanın 5 kapı uzun şasesi büyük ihtimalle budur bence artık denemeden öğrenemeyeceğiz herhalde bugün yarın size paranızı yatırıp telefonla adresi veririm...
  18. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel önder bey L 047 herhalde benimkine uygundur diye düşünüyorum siz ne diyorsunuz bu konuda? ???

19. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel estağfirullah ne kusuru asıl siz bizim kusurumuza bakmayın biraz sıkıştırdık ama bir an önce görmek istiyoruz.sıkıntı yok beklemedeyiz....
  20. efulim_61

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel önder bey benim pajeroya uygun varmı haber verecektiniz.eğer haber verirseniz ona göre hareket edeceğiz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Geri