Arama sonuçlarınız

1. erdemyy

Selamlar...3.7 Cherokee Ile Aranızdayım

Tabi sepete mazlzeme koyup denemedim hiç.Bu haliyle sıkıntı yok SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. erdemyy

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. erdemyy

Genelde şehiriçi kullanıyorum.Hissetmedim desem yeridir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. erdemyy

Teşekkürler sağolun SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. erdemyy

Ruhsata Işlenmesi Gerekenler Nelerdir ?

Teşekkürler Kağan Bey SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erdemyy

Şöyle bir bilgi buldum en azından römork konusunu aydınlatır... 1. Römork kullanmak istiyorum, ne yapmalıyım? En başta aracınızda bir çeki demiri takılı olmalıdır. Daha sonra ise ihtiyacınıza uygun römorku seçmelisiniz.Seçimi yaparken, taşıma kapasitesi, boy, hacim, kapalı yada açık kasa...

7. erdemyy

8. erdemyy

Lastik Inç Metric Çevirme

Teşekkürler Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. erdemyy

Bilgisi olan birisi varsa bende öğrenmekten memnun olacağım saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. erdemyy

11. erdemyy

Teşekkürler selamlar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. erdemyy

13. erdemyy

14. erdemyy

İyi günler, 15 gün önce aldıgım 2003 model 3.7 Limited ile aranızdayım.Kırıkkale de ikamet ediyorum.Gezilere başladım.Sizlere aracımdan ve gezilerimden birkaç resim gönderiyorum... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. erdemyy

Liberty Geri Görüş kamerası

İyi günler,ben de 2003 3.7 Kj le aranıza katılmış durumdayım.konuyu uyandırmış oluyorum ama geri vites kamera olayını kaaya takmış durumdayım.İncelemeler sonucunda son dönemde araç içi tablet uygulamalarının baya yaygınlaştıgını gördüm.Bizim döşr çok uygun sağlam bir tablet tutucu buldum.10.1...

16. erdemyy

Kırıkkale Genel Bilgiler

Alıntıdır... 10. Sulu Mağara Sulu Mağara: Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde bulunan Sulu Mağara, son zamanlarda yapılan çalışmalarla turizme kazandırılmıştır. Kırıkkale’de gezilecek yerler listesinde kendine sağlam bir yer edinen Sulu Mağara, Arzu Bayırı mevkiinde bulunmaktadır. Fosil bir...
  17. erdemyy

Kırıkkale Genel Bilgiler

İy günler,ben Kırıkkale den Erdem... Yakın zamanda hobi olarak doğa gezileri ve offroad a başladım.2003 Cherokee 3.7 ile aranızdayım.Kırıkkale de off road ekibi kurmak isteyenlerle iletişime geçebiliriz.İlimiz merkezine çok yakın uzaklıklarda gezilebilecek bir sürü yer ve görülecek bir sürü doğa...
  18. erdemyy

Gezenbilir Kırıkkale Grubu

Ad - Soyad: Erdem Yeşilyurt Doğum Tarihi ve Yeri: 1985 Memleket: Kırıkkale-Balışeyh İlgi Alanı: Off Road ve Doğa gezileri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Geri