Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

Nissan Patrol 2010

Ynt: Nissan Patrol 2010

2. Ismqil

Nissan Patrol 2010

3. Ismqil

Nissan Patrol 2010

4. Ismqil

Nissan Patrol 2010

5. Ismqil

Nissan Patrol 2010

6. Ismqil

Nissan Patrol 2010

7. Ismqil

Nissan Patrol 2010

8. Ismqil

Nissan Patrol 2010

Ynt: Nissan Patrol 2010 buda gorup disarıdan inceledigim hali. Land cruiser 200den daha heybetli geldi.
  9. Ismqil

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) ve devami

10. Ismqil

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) merhba arabistan colunde safari icin yapilmismis vx100. Arabistan in Cidde sehrinde karsima cikti.

11. Ismqil

Tahoe LS ve LT

Ynt: Tahoe LS ve LT arkadas LS baslangic yani standart modeli. zaten 3tip ls, lt ve ltz. lt ise park sensoru ve sis fari ile distan ls den ayrilir. ls 32bin dolar ilen lt 36bin usd dir. arabistanda.
  12. Ismqil

Citroen C5

Ynt: Citroen C5 C5 1.6 HDI SX : Ruhunda asalet, çizgisinde zarafet var! Bir otomobil üretmek, hele hele de var olan bir modelin yeni bir versiyonunu üretmek o kadar basit değil. Neden mi? Tabii ki var olan imajı korumak ve aynı zamanda yeni bir şeyler üretmek ve bu süreç sonunda müşterileri...

13. Ismqil

Citroen C5

Ynt: citroen c5 C5 1.6 HDI SX : Ruhunda asalet, çizgisinde zarafet var! 21 Temmuz 2008 14:38:00 Bir otomobil üretmek, hele hele de var olan bir modelin yeni bir versiyonunu üretmek o kadar basit değil. Neden mi? Tabii ki var olan imajı korumak ve aynı zamanda yeni bir şeyler üretmek ve bu...
  14. Ismqil

Citroen C5

merhaba hep dort ceker araclari tartisiyoruz. bi de bu araci tartisalim. okudugum tum forumlarda en konforlu araclardan biridir kendisi. eee birde havali suspansiyon ile arac engebelerde yuksele biliyor. konforuyle bin. ufak tefek engebede araca zorluk cikarmayan sistemde oldugundan. tercih...
  15. Ismqil

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba arkadaslar bugune kadar suudi arabistandaydim yakinda afrikaya senagala gidenilirim. gorusmek dilegiyle.

16. Ismqil

Toyota-Fortuner D-4D

Ynt: Toyota-Fortuner D-4D www.toyota.com.sa/en/modelsprices.asp?model_id=8 bu adresten toyotalarin arabistan fiyatlarini inceleye bilirsin. Dikkat edersen fortunerin en fullu pradonun bosu, pradonun lux paket baslangic fiyatininda lc vx200un bosunun fiyatina dek geldigini gorursun. Buda diger...
  17. Ismqil

Toyota-Fortuner D-4D

Ynt: Toyota-Fortuner D-4D merhaba ben suudi arabistanda yasiyorum bu arac burada bolca mevcut. bilirsiniz toyota hilixu bu onun jeep hali, orta kabin dahi aynidir. aracla seyahat etdim kullanmadim. tabii ki hiluxa gore konforlu. bu ilanlardaki araclarda full paketler. Sorunsuzca omur boyu...
  18. Ismqil

Yeni Land Cruiser Prado

Ynt: Yeni Land Cruiser Prado aracta vx versiyonumda sag, on ve geri gorus kamerasi mevcut, sag ayna alti, on izgara ve bagaj kapaginda dikkatli bakarsaniz kameralari fark edersiniz.

19. Ismqil

Yeni Land Cruiser Prado

Ynt: Yeni Land Cruiser Prado
  20. Ismqil

Yeni Land Cruiser Prado

Ynt: Yeni Land Cruiser Prado

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız