Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak

Ynt: Benimde Artık Grand Chreokeem Olacak hayırlı olsun

2. Ismqil

2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi

Ynt: 2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi ben şu an 3ç7 benzinlide 14.5 sakin kullanım 18-19 sert kullanım sehirler arası yolda 120 ile en son gördüğüm sakin de 10.5 idi. önümüzdeki ay ir daha uzun yol deneyeceğim bakalım düşermi.
  3. Ismqil

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? aracin 15bin km bakimini 14 bin de yaptirdim. anlamiyorum her gidisimde bir yagini yag fitresini degistirip kapilari yaglayip geri gonderiyorlar 5 bin de 10 bin de ve 15 bin de hep ayni bakimi yaptilar. guzel hosda 15 bin bakiminin parasini ben verdim...

4. Ismqil

2010 liberty sport

Ynt: 2010 liberty sport 21 mayıs 2010 da aldığım jeepimin bu gun öğlen saatlerin de yağımı değiştir dedi. servise gitdim 15bin bakımına bin km kalmıştı şimdi yaptıra bilirsin bakımı dedi ve yağı yağ filtresini değiştirdik. bakımları da yapıldı. en muhim olanı benim için eğim iniş kontrol...
  5. Ismqil

Jeep limited renegade arka balata yardım

Ynt: Jeep limited renegade arka balata yardım http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59483.0 burayi bir okursan iyi olur galiba

6. Ismqil

2010 Jeep Patriot 2.0 CRD Sorun Var

Ynt: 2010 Jeep Patriot 2.0 CRD Sorun Var benim yakin arkadasimda 2.4 benzinli 2010 model var 20bin km yol yapti Turkiye Arabaistan arasi gidip geldi. hic bir sorundan bahsetmedi. Araci aldiginiz Servise baski yapip garantiden elektrik kablolarinizi degistirme yoluna gidebilirseniz kolayca...

7. Ismqil

Liberty Renegade için hangi servis veya usta?

Ynt: Liberty Renegade için hangi servis veya usta? kardes jeep bolumu biraz tarasaniz bir cok ustanin telefonu var.
  8. Ismqil

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? kardeşim sayfalarda istanbuldaki jeep ustalarının telefon ve adreslerini bolca bulabilirsin. istersen jeep bölümünde biraz vakit geçirirsen bir çok ustaya ulaşabilirsin. jeep ini keyfli günlerde kullanman dileğiyle.
  9. Ismqil

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...

10. Ismqil

Radyatör Suyu

Ynt: Radyatör Suyu ben gecen gun antıfırıze baktım eksilmiş direkt servise gitdim moparın antifirizinizi 17 usd ye aldım. servis su felan karıştırmadı. zaten bana dediler bak içme suyu koyabilirsin dedi. benim aklım yatmadı 14bin km deki araça su koymak istemedim. şimdi ben yanlış mı...

11. Ismqil

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları amin
  12. Ismqil

Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır?

Ynt: Yükseltme Kiti Almadan Nasıl Yükseltme Yapılır? valla diline eline sağlık güzel anlatmışsın.

13. Ismqil

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? bu gun sabah cam sileceklerin suyu bitmişdi 2 gün evel onu doldururken baktım ki antifriz bitmiş korktum ve o korkuyla soluğu serviste aldım. arıtılmış içme suyu işini görür istersen 17 dolara Mopar ın antifirizi var dedi bende 13 300 km deki araca su...
  14. Ismqil

cheroke(Liberty) ler arasında fark ?

Ynt: cheroke(Liberty) ler arasında fark ? tesekkur ederim bilgiler icin diline saglik ilmin artsin her daim
  15. Ismqil

Bayramınız Mübarek Olsun,,

Ynt: Bayramınız Mübarek Olsun,, teşekkürler sizinde bayramınız kutlu olsun

16. Ismqil

2010 Ramazan bayramı

Arkadaşlar ramazan bayramınızı kutlarım. sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim. sağlıcakla
  17. Ismqil

2010 liberty sport

Ynt: 2010 liberty sport araba hakkında bir not düşeyim 3.7 motor tatmin edici bir kalkış hızına sahip olmakla birlikte uzun yolda sollamalarda korkusuzca hızlana bilirsiniz.
  18. Ismqil

2010 liberty sport

Ynt: 2010 liberty sport bu gün ramazan bayramı bayramınızı kutlarım.

19. Ismqil

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? ben 12012 km iken yıkatdım zaten 12bin km de toplam 5 kere ancak yıkatdım.
  20. Ismqil

2010 liberty sport

Ynt: 2010 liberty sport Bu gün 12 bin km oldu. Ne istesem yapıyor araba da her taraf toyota ve GMC ile dolu olunca değiştirmeyi düşünüyorum aracı. bir tane 2011 tahoe Z71 alsam diyorum. bakalım sonuc nereye varacak.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri