Arama sonuçlarınız

1. Ismqil

XJ Country - Limited ve Sport Farklari

Ynt: XJ Country - Limited ve Sport Farklari merhaba önce bu sitedeki satılık vasıtaları incelesen hangi modeli alacağın kafanda şekillenir. ve yapılı araçlardan da begenip bütçene uyan olursa zaman ve para kazancın olur. iyi ramazanlar

2. Ismqil

2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi

Ynt: 2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi ARABAM.COM DA TEST SURUSUNDE DE ORTALAMA YAKIT 11 LITRE YAKMIS AYNI MOTOR YENI KASA DA
  3. Ismqil

Landcruiser VX200 Arazide Nasıldır ?

Ynt: Landcruiser VX200 Arazide Nasıldır ? bi devideo linki http://www.toyota.com.sa/en/ads.asp?model_id=11

4. Ismqil

Ynt: Landcruiser VX200 Arazide Nasıldır ? bu da linki http://www.toyota.com.sa/en/specs.asp?model_id=11
  5. Ismqil

Ynt: Landcruiser VX200 Arazide Nasıldır ? vx 200 lerin arabistanda alt versiyornları bulunmakta DİZEL V8 4.5 LT G Dizel GXR Dizel BENZIN V6 4.0 LT G GXR GXR M / R V8 4.8 LT GXR GXR Vinç GXR M / R VXR VXR Deri bunların bir kaç tanesinde standart arka difarensiyel kilidi var. belki...

6. Ismqil

2010 prado dizel motoro turbo tkılır mı?

Ynt: 2010 prado dizel motoro turbo tkılır mı? başka da bir seçenek kalmıyor bende sizin bu söylediklerizini düşünüyorum aile kalabalıklaştıkca vx 200 dizel i alma vakti öne çekiliyor demektir.

7. Ismqil

ML ya da G ?

Ynt: ML ya da G ? kardeşim ugraşma ml ile 10 daha koy 40bine bunu al http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-toyota-land-cruiser-vx100-2001-askin-jeep-ten-30024119/detay
  8. Ismqil

Ynt: 2010 prado dizel motoro turbo tkılır mı? "Ahh ah böyle yazıp da bizi kahretme madem fiyatlar bu düzeyde niçin dizel bakıyorsun v6 4.0 ı al gitsin:)" bugunun yarınıda var Turkiye ye kesin dönüş yaptığımızda arabamızı getirme hakkımız var bende şimdi 2010 jeep cherokee 3.7 v6 var burada...
  9. Ismqil

Ynt: 2010 prado dizel motoro turbo tkılır mı? 2010 guncel petrol fiyatı litre fiyatları dizel 0.25 riyal yani 15 litre dizel 1 dolar benzin 91 oktan 0.45 riyal yani 8.3 litresi 1 dolar 95 oktan 0.60 riyal yani 6.25 litresi 1 dolar

10. Ismqil

Ynt: 2010 prado dizel motoro turbo tkılır mı? benzin o kadar ucuz ki 95 oktan benzin 25 litresi 15 riyal yani 4 dolar benzin bu kadar ucuzken hangi ekonomik değeri düşünüpde dizel araç alınsın ki? bu nedenle daha ucuza imal edilen ve ağırlıklı olarak da şirketlerin kullanımı için dizel...

11. Ismqil

2010 jeep de iniş kontrol sistemi sorunsalı.

Ynt: 2010 jeep de iniş kontrol sistemi sorunsalı. teşekkur ederim. yokuş aşağı inerken denedim olmadı tekrar deneyim neticeyi bildirecem.
  12. Ismqil

Ynt: 2010 jeep de iniş kontrol sistemi sorunsalı. Hill Descent Control (HDC) – If Equipped HDC is only intended for low speed off-road driving. HDC maintains vehicle speed while descending hills in off-road driving conditions by applying the brakes when necessary. When enabled, HDC senses the...

13. Ismqil

Ynt: 2010 jeep de iniş kontrol sistemi sorunsalı. klavuz ingilizce anladigim kadariyla uyguladim bir netice alamadim. anladigim vitesi L1 cekiside low almak gerektigi idi yapiyorum faydasini gormedim.
  14. Ismqil

Ynt: 2010 prado dizel motoro turbo tkılır mı? ewet otamatik çeviriyo
  15. Ismqil

G-Wagen GD 300 Cabrio Restorasyonu

Ynt: G-Wagen GD 300 Cabrio Restorasyonu çok tatlı olmuş elinize sağlık ağız tadıyla binin inşaAllah

16. Ismqil

Mercedes G Serisi: En İyi 11 Özel Versiyon

Ynt: Mercedes G Serisi: En İyi 11 Özel Versiyon elinize sağlık güzel paylaşım.
  17. Ismqil

Ynt: 2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi resimde ki tüketim ortalama tüketim yaklaşık 1 saat kilima açık bir şekilde sıcağın alnında trafikde bekleyince aracın göstergeside çoşdu tabii.
  18. Ismqil

Ynt: 2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi daha önce sizin aracın yakıt tuketimi forumda tartışılmış ve 12 litrenin normal tüketim olduğu sonucuna varılmıştı. yani sizin aracın şu anki tüketimi normal bir sorun yok. e kardeşim aslan besliyorsun evinde yeminden korkma. güle güle kazasız...

19. Ismqil

Ynt: 2005 2,8 crd Renegade yakıt tüketimi merhaba bence normal bende 2010 3.7 v6 benzinli var normal kullanımda 18 lıtre şehir içi hatta ramazan girdiğinden beri trafikte çok bekleme yaptığımdan 21 litre şehir içi tüketimi var. siz aracınızdan sadece uzun yolda 90 km hız ile giderken tasarruf...
  20. Ismqil

merhaba arkadaş sahibi olduğum jeep cherokee sport 2010 model aracımda iniş kontrol sistemini çalıştıramıyorum. hata bende mi araç da mı? tepeden aşağı inerken araçı 4w low a viteside L1 e alıyorum eğim iniş veya diğer adıyla iniş kontrol tuşuna basıyorum aktif olmuyor, 5 -10 saniye basılı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri