Arama sonuçlarınız

1. dgaempire

Likya Yolu /Temmuz 2008

Likya Yolu.. hic dusundugum gibi digildi. Cok hafife almisim.. Bu yolu yurumeye karar vermem, dim cayi gibi bir vadi aramamla basladi. Once akdeniz'de "yuvarlakcay" kanyonunu buldum.Kanyon cok guzel ve istedigim gibi cok issiz ancak su kanyonun guneye dogru bittigi yerden basliyo.Kanyon...
  2. dgaempire

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba. Ben Davin. İstanbul Dragos'ta sürünüyorum. (şehirde yaşamaya yaşamak demem) 1 yıldır AKUT'da , 3 yıldır Denizde Arama Kurtarma (DAK/SAR) kuruluşlarında gönüllü olarak çabalıyorum. Geçen dönem, Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünün ilk...

3. dgaempire

Dimçayı Trekking ve Kamp

Ynt: Dimçayı Trekking ve Kamp Evet motorlu isvicre cakisi o :) motor kismi benim :D
  4. dgaempire

Dimçayı Trekking ve Kamp

Ynt: Dimçayı Trekking ve Kamp Tesekkur ederim, zaman buldukca burada gezdigimiz daha bir cok yeri ( rize, yalova, teke yarim adasi (likya yolu), alanya, silifke) ve yakin zamanda gezmeyi planladigimiz (adana, hatay, urfa) yerleri de forumunuza ekleyip sizinle paylasicam. (kaba ca)

5. dgaempire

Dimçayı Trekking ve Kamp

Ynt: Dimçayı Trekking ve Kamp Otostopla gittigimiz kamyondan cekim, camasir kurutma agacimiz ve kamp alaninin bizim geldigimiz yere dogru olan manzara goruntusu var.. tamamen doganin icinde, insan sesinden, araba sesinden, herseyden uzak.Kamptan sonra ilk araba ve insan gordugumuzde cok garip...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri