Arama sonuçlarınız

1. levent06

K2 Yetki Belgesi ve Psikoteknik

Ynt: K2 Yetki Belgesi ve Psikoteknik TİCARİ AMAÇLA KULLANMADIĞINIZ ARAÇLARIN ,İSTERSE TIR OLSUN BU BELGEYE İHTİYAÇ OLMADIĞINI BİLİYORUM.BU BELGEYİ ALMAK İSTEYENLERİNDE YIL SONUNA KADAR SINAVSIZ ALABİLME İMKANIDA VAR DİYE BİLİYORUM.

2. levent06

En Çok Kiminle Gezmeyi Seversiniz?

Ynt: En Çok Kiminle Gezmeyi Seversiniz ? fethiyede bir eğitmenle birlikte yaptığım bir atlayıştı.geniş açılı mercekle kamera çekimi yapıldı,2800 m den baştan sona atlayışımın dvd çekimi var.atlayış ücreti yanlış hatırlamıyorsam 200 civarı idi kamera dahil,rahat gözükmemin sebebi tamamen...
  3. levent06

Ynt: En Çok Kiminle Gezmeyi Seversiniz ? kesinlikle katılıyorum.ilyas bey :)

4. levent06

Ynt: En Çok Kiminle Gezmeyi Seversiniz ? bence harika bir duygu herkeze öneririm.
  5. levent06

Ynt: En Çok Kiminle Gezmeyi Seversiniz ? acıklı olacağımı düşünmemiştim. :) resimle ilgili söyliyebileceğimde atlayana kadar burnumdan getirdikleriydi. :)

6. levent06

Ynt: En Çok Kiminle Gezmeyi Seversiniz ? çocuklarımla bir yere gitmekten çok hoşlanıyorum.cevabım ailem levent

7. levent06

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı semih bey daha resimlenecek boyutta değil diye düşünüyorum,bir kaç hafta sonra biraz şekli bir şeye benzesin o zaman göstereyim,çünkü oto elektrikçininde baya bir işi var şu an dağınık görüntüsü var.onun için 3 hafta sonra diyelim. iyi...
  8. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı sayın oğuz bey aracımın şasesini 1 metre uzattırdım,şimdi kasa örülüyor.bitmek üzere sonrasında, sanayide 2 arkadaş olarak fiber işi yapan biri ressam diğeri heykeltraş arkadaşların eline teslim ediceğim.burada önce köpükten dışını...
  9. levent06

Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun

Ynt: Bir Kampçı Dostumuzu Kaybettik (Yaman Ataman) / Başımız Sağolsun allah rahmet eylesin.sevdiklerine sabırlar diliyorum.

10. levent06

Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar SAYIN ÖZDENER yüksek tavan yenikasa termalli bir transporter alın,transporter kullanım olarak keyifli özel oto gibidir sizi yolda yormaz.sürüşüde güven verir,vede woswagen grubudur kenidi ispatlamış bir araçtır.çokta...

11. levent06

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar camper olacaksa bana göre 130 luk bir transporter iyi olur
  12. levent06

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar sn. özdener size göre uygunsa olur neden olmasın,ama araç ne kadar genişlerse o kadar rahat edersiniz. iyi akşamlar.

13. levent06

Ynt: Motokaravan İçin Marka Tercihleri;Marka ve Modeller Arası Kıyaslamalar Camper tarzı düşünüyorsanız, Ducato olabilir diye düşünebiliriz seçeneklerinizden. Ama Alkovenli tarzında düşünüyorsanız kemikli bir araç olması sebebiyle Iveco olsa iyi olur derim. Bunu çok araştırdım ve ustalarla...
  14. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı SAYIN OZNTAN evet dediğiniz gibi çok güzel eserler ortaya koymuş elin adamı.benim ilk baştan beri zerzenişim,görüyorum ki hepimizin ortak duyguları.benim bu yola girmemin sebebi de budur.o dediğiniz özellik alkovende müthiş bir...
  15. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı sayın ozntan karavan konusunda kötü bir tecrübe yaşamışsınız,üzücü olmuş.insan herşeyden önce kazıklandığına üzülüyor değil mi ? ilk kez başımıza gelmemiştir çoğumuzun,kaybettiğin veya zarara uğradığın bir kayıptan ziyade insan...

16. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı sayın çağlayanozan şu anda bir firma adı altında değil,şahsen özel bir şekilde yaptırıyorum...ileride talebe göre şirketleşme olabilir.ama ben şahsen işyerleri olan birisiyim,güven açısından sorduysanız...
  17. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı sedat bey temennileriniz için teşekkür ederim.
  18. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı sayın karavan sever insanlar, karavan sevgisinin yayıldığı bu gibi platformlarda anlattıklarımızın,zerzenişlerimizin sebebi şudur ki; bu kültürü düzeyli ,saygın bir şekilde ilerlemesidir.şimdilik yazları ama sonraları tüm yaşantımı gezerek...

19. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı sayın bartek evet aracı aldıktan sonra 5 sene kamyonet olarak gezebilirseniz,bir şey yok. ama trafikte işlem yapılırsa aracınız sizi nasıl bir sürecin içine sokar bilemem iyi akşamlar
  20. levent06

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı sayın taiga 2003 model dahil değildir,ötv farkına..2003 model muaftır. 2004-2005-2006-2007-2008

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri