Arama sonuçlarınız

1. concrete

Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!!

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Arkadaşlar, Mayıs sonu itibarı ile fiyatlarda yeni bir ayarlama olma ihtimali var. Benim ile işi olacaklar biraz hızlı karar verirlerse iyi olur.

2. concrete

lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var

Ynt: lpg kullananların bilgilerine ihtiyacım var Bence motor yağını değiştir. zaten yukaırıda söylenmiş; sıfırlanan motoroun ilk yağını kısa sürede değiştirmek gerekir. Muhtemelen ilk yağı olması gerekenden ince konmuştur motor sıfırlandığı için. LPG ayarı ile ilgili sıkıntın olursa, ayarı...
  3. concrete

arkdaşlar 98 model crv me lpg

Ynt: arkdaşlar 98 model crv me lpg Tereddütsüz tavsiyem İnkagas BMD markası. Ben de bayisiyim. İncalayin derim. www.akislpg.com

4. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Yasal olarak lpg sistemi değiştiğinde ve hatta söküldüğünde bile tekrar işlem yapılması gerekir. Ancak uygulamada böyle bir durum yok. TÜV de de sıkıntı çıkmıyor. Aracınız arıza kaydediyor. Bunun sebebinbulmak için kaydedilen arızayı...
  5. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Mayıs için son 14 araç.

6. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! 1 tam gün gerekir bize. İstenilen tank ölçüsüne bakıp, eğer piyasada bulunabilenlerin dışında ise, sipariş ederiz. Vx100 lerde stepne yerine koymak mümkün olabiliyor. Sipariş etmek durumunda kalırsak, geçici olarak başka tank takarız...

7. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Mayıs için 22 araçlık kontenjanımız kaldı.
  8. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! 1 lt benzin 4.30 tl mertebesine geldi. gerçekten bir yerden bir yere çok daha fazla para harcayarak gitmenin hiç bir anlamı yok. Performans kaybı olmaksızın %40 tasarruf... Aracınıza zarar vermeksizin %40 tasarruf... Arıza, problem...
  9. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Site gün içinde düzeltildi :)

10. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Böyle bir şeyi hiç duymadım. LPG sistemi bobine sinyal vermiyor. Bobin benzinde yaptığı gibi görev yapıyor. Sanırımbaşka bir sorun var. Dilerseniz bir uğrayın, bakalım.

11. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Evet........ Ne yazık ki.... Düzeltilecek ......
  12. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Bu hafta Rize'ye gidip 3 adet Cherokee yi LPG lendireceğiz. :) Neden daha pahalıya yol yapasınız ki!!!

13. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Kürşat bugün işyerime uğrayıpşehir içi yakıt tüketimini iletmiş; 38 krş/100 km. Yükseltilmiş, büyük lastikli bir 6 silindir için süper bir değer.
  14. concrete

Ynt: Piyasadaki en iyi LPG Sistemi !!! En iyi işçilik !!! Uygulama yapılmıştı, İstanbul'dan katkıda bulunmaya çalıştık, umarım faydası olmuştur.
  15. concrete

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Bir ara uğradığında sistemin radyatörünü de takalım. Çalışmasına engel değil ama takmakta fayda var tabii.

16. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Sevgili dostum; bu tür ifadeleri, gerçekten bunları hakettiğini bildiğin kişiler için yazsan daha doğru olmaz mı? Öyle bir yazıyorsun ki, okuyan benim böyle özel mesajlar attığımı düşünecek. Kimden böyle mesajlar aldıysan söyle, delikanlılığı bu şekilde...
  17. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Böyle bir durum yok gerçekten. Ama bu sistemin dizellerde benzinli araçlardan daha çok iş yapacağına inandım doğrusu.
  18. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Oluyor böyle şeyler. Çabuk heyecanlanan arkadaşlar olabiliyor. Halbuki sistemi aracına takıyorsun, test için depoyu dolduruyorsun, bazı hafta sonları dışında kulanmadığın aracınla bu iş için bir sürü yol yapıyorsun, aracın bozulunca kısa sürede yapmak için...

19. concrete

Motor tesisatı

Ynt: Motor tesisatı Benim araçtan sonra bir RR Classic elektrik tesisatı da tamamen söküşüp tekrara hatalardan arındırılıp takıldı. Araçta var olan sorunlar bununla sınırlı değildi ama, sonuçta çalışma düzensizliğinin digerilmesine fayda sağladı bu işlem. Bence herkes bunu düşünmeli.
  20. concrete

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi seninle uğraşamayacağım. Baştan aşağıya saçma sapan yazdıklarınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri