Arama sonuçlarınız

1. H

2008 ranger yardım

Ynt: 2008 ranger yardım abimerhaba makaslara kavis hem sertlestiriyo hemde kirilma ihtimali var. onleri torsiyonlardan kaldirdim arka makaslarin aralarina takoz gibi seyler koydum arkayida hallettim uzerinede 265 75 16 federal mt taktim kalem gibi oldu ama birazda kupadan kaldirmak...

2. H

2008 ranger yardım

ford ranger ford ranger icin daha once hic kupa yukseltme yapan varmi
  3. H

Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

ostim de yildiz jant var veya ivedikte mekan jant

4. H

Ankara'da ki Jimnyler Toplanalım.

büyük ihtimal sürter ama 5cm lik get yaptırarak halledebilirsiniz.
  5. H

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny birde almayi dusunen arkadaslarin bence sifirini almasina gerek yok . 25000 tl civari bir cok, sifira yakin ikinci el arac var. kalan parayida aksesuara harcarsiniz.

6. H

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny bu gune kadar 2 jimny sahibi oldum. 2.olan donanimli bir aracti bu gune kadar asamadigim bi engel olmadi tabi sinirlar cercevesinde. ve satipta pisman oldugum tek aracti. kucuklugunu kabullenmek lazim cunku basarisinin sirri.

7. H

Ranger için lastik

Ynt: Ranger için lastik ben su an 265 75 16 federal mt kullaniyorum mt serisi oldugu icin illaki yol tutusu ve yakiti etkiliyor
  8. H

Ranger için lastik

Ynt: Ranger için lastik ranger a o uygulamayi yaptiramasiniz cunku onler yayli degil torsiyonludur. her hangi bir rotcuya veya tamicinineze giderek onleri 10dk icinde 4 cm torsiyonlardan rahatca kaldirabilirsiniz oda sizin isinizi gorur
  9. H

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim km orjinal ise buji lerinizi degistirmenize gerek yoktur. hava filtresi yag filtresi yag degisimi yeter. ne yaparsaniz yapin otomatik jimny yakitini 12-13 lt altina dusuremessiniz duz vites araclarla karsilastirmayin bence

10. H

Ranger için lastik

Ynt: Ranger için lastik araziyle fazla isiniz yoksa 245 75 16 bf at

11. H

Ranger için lastik

Ynt: Ranger için lastik 255 85 16 YUKSELTME yapmadan olmaz. 265 75 16 federal mt kullaniyorum onleri torsiyonlarda kaldirdim arka makaslarin arasindaki lastikleri degistirdim standart haliyle tampona davlunmazlara surtme yapiyor.
  12. H

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny inşallah türkiyeye dizel getirirler makyaj yakışmış

13. H

Ankarada Nerede OFF ROAD yapılır.

Ynt: Ankarada Nerede OFF ROAD yapılır. yakin olarak muhye pisti ve sasmaz oto sanayi arkasinda var
  14. H

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu merhaba sağolun jimny mi tutmuyo ama ne yapalım en azından büyük
  15. H

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu arabayı geçen hafta aldım izmir dönüşünde yapmaya başlarım yükseltme lastik vs.vs yavaş yavaş

16. H

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu hoş bulduk bu hafta izmirdeyim bir sonrakine inşallah bu arada arabayıda değiştirdim 2008 ford ranger aldım
  17. H

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu murat bey safya iyi olmuş hayırlı olsun. davetlerinizi bekleriz.
  18. H

2012 Jeep Rubicon Sahara

Ynt: 2012 Jeep Rubicon Sahara can bey tam hayalimdeki araç olmuş. özellikle rengi harika ALLAH kaza bela vermesin.

19. H

satilik VEYA pickup takasli jimny otomatik

Ynt: satilik VEYA pickup takasli jimny otomatik TESEKKURLER arac satılmıştır.
  20. H

TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları

Ynt: TRT Zor Yollar yeniden başlıyor işte yeni araçları plakalar gercekten harika merakla bekliyoruz donanimli resimleri yok mu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri