Arama sonuçlarınız

1. H

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. murat bey sevgilerle hakan ünlü ben nereye gidiyoruz bu hafta oto kiralama ankara

2. H

Toyota Landcruiser LJ73

Ynt: Toyota Landcruiser LJ73 RESIMLER HOŞ oto kiralama ankara
  3. H

Değişik bi niva

Ynt: Değişik bi niva cj-8 gibi olmus orjinal oldugunu sanmiyorum

4. H

215x75x15 bf at

Ynt: 215x75x15 bf at satilmistir tesekkurler
  5. H

jimny yakit yardim

Ynt: jimny yakit yardim tesekkur ederim bugun insallah federal mt 30x9.50xr15 lastikleri taktiriyorum. bundan sonra artik ayna maruti sart olacak gibi.

6. H

Bu da Bizim Ufaklık Jimny

tesekkur ederim aslinda lastikle ilgili sikintim ebat ta karar veremedim

7. H

Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir

Ynt: Sevgili Dostumuz Erkan Baydemir'in (CDM SUBARU) babası Vefat Etmiştir ALLAH rahmet eylesin tahsilatini affetsin.mekani cennet olsun
  8. H

lastik konusunda bi karar veremedim?
  9. H

215x75x15 bf at

Ynt: 215x75x15 bf at fotoraf yok ama jimny bölümündeki resimlerimde arabanın üzerindekiler

10. H

rescue team snorkeli görüntü olarak çok hoşuma gidiyor kaba değil, işlevsel olarak biraz daha iyi olduğunu düşündüğüm huma oto nun sattığı model var , ASLINDA sormak istediğim ön saft acısında sorunlarım var kasıyo saft acısını ayarlamak için ne yapabilirim

11. H

bf bu hafta ankaradaki yoğun karda buzda yağmurda çak başarılıydı kısaca şehir içi kullanımda süper arazide de bi yere kadar , lastik olarak aslında 31 silverstone extreme istiyorum ama malum çekişi baya etkiler 2. seçenekte 235x75x15 cooper var.
  12. H

215x75x15 bf at

aracimda takili 215x75x15 bf at lastiklarim ebat buyutecegim icin satiliktir 1000 km yapmadi mt buyuk ebatlarla takasda olabilir fiyat 750 tl dusunuyorum

13. H

Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar

Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar aracıma uygun snorkel almayı düşünürken yaptığım araştırmaların çoğu sizin gibi düşünüyor ama bulduğum snorkelden birisi kafası sabit yani fiber den yapılmış. bunun kafa kısmı dönmediği için bu soruyu yöneltmiştim. ozaman kafası sabit snorkeller...
  14. H

Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar

Ynt: Off-Road Modifiyesi'nde Yapılan Yanlışlar fikirleriniz çok isabetli, tamamen katılıyorum,belki yeri değil ama snolkel hakkında bir sorum olacak off road konusunda deneyimli hatta off road malzemeleri üretip satan bir kişi ile yaptığım telofon konuşmasında sizin anlatığınızın tam...
  15. H

tabiki lastikleride mt seri olarak büyütmeyi düşünüyorum ama ayna maruti ile oynamadan koya bileceğim en büyük ebat nedir şu an üzerinde 215 75 15 olduğu halde ciddi çekiş kaybı var

16. H

bunlarda diğer ufaklıklarımız
  17. H

18. H

selam arkadaşlar 2007 model otomatik yaavaştan yapmaya çalıştığımız jimny miz şimdilik 10 cm becce yükseltme kiti bf at lastik tavan sebetine monteli 4 adet hella 500 ff aydınlatma tabiki lpg sırada snorkel ve vinç var

19. H

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Hoşbulduk hepinize Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip ettsin.
  20. H

Jimny ve Grand Vitara 3k iç mekan

Ynt: Jimny ve Grand Vitara 3k iç mekan jimny arka koltuk yetiskinler icin cok dar yolculukta yorucu

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,935
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

Geri