Bu da Bizim Ufaklık Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKKIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,408

HAKKIM

Kamp I
Yer
ANKARA
selam arkadaşlar
2007 model otomatik
yaavaştan yapmaya çalıştığımız jimny miz
şimdilik 10 cm becce yükseltme kiti
bf at lastik
tavan sebetine monteli 4 adet hella 500 ff aydınlatma
tabiki lpg
sırada snorkel ve vinç var

kuşadasi 039.jpg

Etiketler

tabiki lastikleride mt seri olarak büyütmeyi düşünüyorum ama
ayna maruti ile oynamadan koya bileceğim en büyük ebat nedir
şu an üzerinde 215 75 15 olduğu halde ciddi çekiş kaybı var

hocam aracınız hayırlı olsun öncelikle.. bende 2004 modeli var, üzerinde 235x75x15 Federal Couragia MT lastik var, sizin de bahsettiğiniz gibi çekiş kaybı yaratıyor, ancak MT'nin yeteneklerinin yanında arazide o kayıp çok da can sıkmıyor. Asfalt ve şehir kullanımı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, uzun rampalarda sürekli vites düşürmek gerekebiliyor. ben de 215x75x15 BF düşünüyordum günlük kullanım için :smiley:

bu arada benim jimny'de Rescue Team'in snorkeli var, kafası sabit olan tiplerden ancak ağız açısı ve kafa içinde hava giriş kısmı seviyesinin ağız alt sınırından yüksekte olması ve kafa içinde su tahliye deliği olması sebebiyle bugüne kadar çok şiddetli yağışlarda bile hiçbir sıkıntı yaşamadım, bakmanızı öneririm..

bf bu hafta ankaradaki yoğun karda buzda yağmurda çak başarılıydı
kısaca şehir içi kullanımda süper arazide de bi yere kadar ,
lastik olarak aslında 31 silverstone extreme istiyorum ama malum çekişi baya etkiler
2. seçenekte 235x75x15 cooper var.

rescue team snorkeli görüntü olarak çok hoşuma gidiyor kaba değil,
işlevsel olarak biraz daha iyi olduğunu düşündüğüm huma oto nun sattığı model var ,
ASLINDA sormak istediğim
ön saft acısında sorunlarım var kasıyo saft acısını ayarlamak için ne yapabilirim

HAKKIM' Alıntı:
...
ön saft acısında sorunlarım var kasıyo saft acısını ayarlamak için ne yapabilirim

bu konuda pek bilgim yok hocam, yardımcı olamayacağım ancak mutlaka konunun uzmanı arkadaşlar cevap verecektir..

hocam amerıkayı yenıden neden kesfetmeye calısıyosunuz once araclarınızın rahatlaması ıcın 5,72 ayna mahrutılerı takın ondan sonra 31/10,5/15 lastıkle araclarınızın yapamıyacagı sey yok emın olun suankındende ıyı cekecektır bazı zamaanlar parca almıyayım masraf olmasındıye cabalamak hem yakıt olarak sızı hem motor olarak aracınızı yorar ılerde daha cok masraflar yaparsınız

Merhaba,
Çok güzelmiş...
Otomatik ve bakımlı bir ikinci el düsünüyorum. Bakalım uygun bir tane bulursak sahip olmak istiyorum.
Ankara'da kışı sert geçirince biraz rahatlık olsun biraz da haftasonu gezilerde keyif olsun açısından düşünüyorum.

HAKKIM' Alıntı:
Ön şaft açısı sorununu ben işinin ehli bir Tornacı ile çözdüm. Size, şaftınızı tornada ek parça kaynak ettirerek uzattirmanizi tavsiye ederim. Bu arada aracınız çok şirin görünüyor, güle güle kullanın :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR