Bu da Bizim Ufaklık Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKKIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,590
Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny

Tahminimde yanılmadım demekki, çok güzel araç maşallah.

Peki Mehmet Becce'den parçaları sipariş edip Ankara'damı taktırdınız ve nerede takıldı yada bu işlemler nasıl yapıldı bunu merak ettim.

Port bagajınızda çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

Etiketler

niva61' Alıntı:
Tahminimde yanılmadım demekki, çok güzel araç maşallah.

Peki Mehmet Becce'den parçaları sipariş edip Ankara'damı taktırdınız ve nerede takıldı yada bu işlemler nasıl yapıldı bunu merak ettim.

Port bagajınızda çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
parçaları becceden sipariş ettim ertesi gün kargoyla geldi.
ve arkadaşımın garajda monte ettik

Merhaba,
Jimny satılık sanirim ilanı gördüm... Takip ettiğim bir konu idi... yeni sahibinden de fotografların devamını bekleriz...
kolaylıklar...

merhaba aracınız oldukça hoş görünüyo benimde merak ettigim konu yakıtı ben 93 model suzuki samuraimi yeni sattım üstünde 30 lastikler varken 100kmde 13 13.5 litre gibi bi lpg tüketimim vardı siz bunun üstüne çıkıyomusunuz şu anda daha altındayım derseniz yarın öbür gün almayı düşünüyorum :smiley: (baska jimny sahiplerininde cevaplarını merak ediyorum..)

benim arac otomatik ayna mahruti yok 30x9.50xr15 lastikler
km de 0.35kurus sehir ici sanirim 15 litre var
su anki km de 50 tl gaz ile yine tam trafik sehir ici 145 km yapti net

antenin siyah plastik kismini deldim ordan on direk icinden gogusun altina kadar indirebilirsiniz

Hakki bey sizin aracin offsetden sonra tam sag yada sol yapinca tampona surtme oluyormuydu? Ben flans taktim dun aracima fakat on davlumbaza surtme yapiyor. Gerci sizin 10 cm yukseltme var ama bende 5 cm var.

CKAYA' Alıntı:
Hakki bey sizin aracin offsetden sonra tam sag yada sol yapinca tampona surtme oluyormuydu? Ben flans taktim dun aracima fakat on davlumbaza surtme yapiyor. Gerci sizin 10 cm yukseltme var ama bende 5 cm var.
10cm yukseltmeme ragmen lastikler buyuk oldugu icin tampona arka camurluklara
surtme yapiyordu elinize sipral tasi veya iyi bir maket bicagi alarak kesebilirsiniz

be surten yerleri kesmistim.

Bilgiler icin tesekkur ederim bugun gidip on tamponu kestirttim altindaki siyah parcayi cikarip tek parca kesildi davlumbazlarda ona uygun yapildi sis farlarinida yukaridaki kare bolume aldirdim sonuc guzel oldu hic surtme yok yaklasma acisi inanilmaz oldu.

Ornek resmini koyayim sis farlari burada koyulmamis ama tamponun gorunusu bu sekilde.

baraes.jpg

jimnyslim1.jpg

güzel olmuş
direksiyon amartisörüde koymakla iyi yapmışsınız.
ön takımın ömrünü baya uzatıyoo

HAKKIM' Alıntı:
güzel olmuş
direksiyon amartisörüde koymakla iyi yapmışsınız.
ön takımın ömrünü baya uzatıyoo

Yok arac benimki degil yabanci siteden buldum ama direksiyon amortisoru taktiracagim en kisa surede :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR