Bu da Bizim Ufaklık Jimny

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HAKKIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,590

Etiketler
Ynt: Bu da Bizim Ufaklık Jimny

bunlar da bugun ankara etkinliğinden

kuşadasi 103.jpg

sonunda anladikki
ayna mahrutisiz yapamayacagiz ;D
rampalari cikmaz oldu bizim ufaklik.
2007 otomatik orjinal orani nedir bilen varmidir
sizce hangi oran ayna takmam gerekir
su an 30x9.5x15 var yazin 31 de ola bilir

allah razı olsun hocam sonunda dedıgımı yapıyosun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yenı ayna mahrutın 5.72 olacak ondan sonra gelsın 31/10,5/15 lastık ;D ;D ;D ;D

allah senden de razi olsun. ;D ;D
peki bu degisimi yapinca cidddi bi fark olacakmi
sonucta jimny motoru da gucude belli
yani demek istedigim rampalarda ki bayilma

gucde baya bır farkı olacak yokmu cevrende aynamahrutılı bı jımmy yokmu ??? ??? ??? test et ıstersen

bu arada ANKARA DA kac jımny var
jımny sahıbı arkadaşlar la tanışmak isteriz

Merhaba,Güle güle keyifle kullanın.Jimny'niz çok güzel.Bende 2007 otomatik Jimny sahibiyim.

Selamlar,

Aracınız çok güzel görünüyor. Sanırım bu aracı tahmini bir ay önce Etlik ayvalıda marketin önünde gördüm, sanırım sizin aracınızdı. Eğer gördügüm araç sizin ise çok güzel ve ihtişamlı duruyordu. Güzel günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin.

Benim ilerideki düşüncem ikinci bir araç olarak jimy alıp sizinki gibi off-roda hazırlamak. Sizden ögrenmek istedigim acaba aracınıza yükseltme, lastik gibi off-road donanımlarını Ankara'da nerede yaptırdınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

niva61' Alıntı:
Selamlar,

Aracınız çok güzel görünüyor. Sanırım bu aracı tahmini bir ay önce Etlik ayvalıda marketin önünde gördüm, sanırım sizin aracınızdı. Eğer gördügüm araç sizin ise çok güzel ve ihtişamlı duruyordu. Güzel günlerde kullanın Allah kaza bela vermesin.

Benim ilerideki düşüncem ikinci bir araç olarak jimy alıp sizinki gibi off-roda hazırlamak. Sizden ögrenmek istedigim acaba aracınıza yükseltme, lastik gibi off-road donanımlarını Ankara'da nerede yaptırdınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
tesekkur ederim
ewet benim' arac ev etlikte.
bende ikinci arac olarak kullaniyorum, gerci ise gider gelirkende kullaniyorum
sehir icinde de cok rahat .
ama aile icin biraz dar ,
yukseltme kiti istanbuldan mehmet becce
uygulamayi ve tavan sebeti vs.. kendim yaptim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR