Arama sonuçlarınız

1. talptekin

Aranıyor Samurai yedek parça

Ynt: Aranıyor Samurai yedek parça Ben de 96 Samurai icin diferansiyel kovani ariyorum. Sifiri var midir acaba ve ne fiyatlardadir? Su an aractakinde sesten baska sorun yok ama ben biraz huyluyum. Cikmasindan da yine ses yapar diye korkuyorum

2. talptekin

ekonomik 4x4

Ynt: ekonomik 4x4 96 Samurai var bende su an. Daha once Def ve Gv kullandim. Samurai en ekonomik ve en saglam araclardan biri. Ama kesinlikle ikinci araciniz olmali. Konfor sifira yakin, detay yok. Tek araca binecekseniz GV mantikli gibi. Ama insan ona da arazide kiyamiyor cok. Yuksekligi az.
  3. talptekin

Tente

Ynt: Tente Ankara Carrefour Batikent ile Sasmaz kavsagi arasinda Ozgun Cadira yaptirdim. Memnunum, ses, sizinti, soguk yok. 400 tl

4. talptekin

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... Katiliyorum Cagin Bey'e , bence de cok guzel bir arac olmus.
  5. talptekin

yer fıstığım...yeniden topluyorum....

Ynt: yer fıstığım...yeniden topluyorum.... Ben de su anda 94 modeli ile ugrasiyorum, Allah kolaylik versin. Maliyetinden cok istediginiz gibi parca bulmak zor. Yine de konforsuz olmasina ragmen arazide cok basarili ve keyifli bir arac. İlerledikce resimlerini paylasirsiniz artik bizimle

6. talptekin

Sj icin Ankara"da usta/servis

Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis Sizde Imaj otonun telefonu varsa verebilir misiniz?

7. talptekin

Ynt: Sj icin Ankara"da usta/servis Herkese cok tesekkur' umarim fiilen tanismak da nasip olur
  8. talptekin

Selamlar, Sj aldim, Ankara''da usta ya da servis onerebilecek arkadaslar var mi acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri