Arama sonuçlarınız

1. gargamel

XJ Pick-up'a Ne Dersiniz ?..

Ynt: XJ Pick-up'a Ne Dersiniz ?.. bence avcılar için ideal olabilir...açık bir kasası olması onu daha kullanışlı hale getirecektir kanısındayım!

2. gargamel

Ynt: XJ Pick-up'a Ne Dersiniz ?.. dodge as sevilmezmii ;D
  3. gargamel

Hangi XJ ?..

Ynt: Hangi XJ ?.. Bence içinize sinen bi xj yi gezenbilir forumunda da üye olan ustalarımız var onlara almadan önce gösterebilirsiniz.size amacınıza göre olur yada olmaz diyecektir..haliyle konvoyda arkadaşı olacaksınız güvenebilirsiniz ;D

4. gargamel

Ynt: XJ Pick-up'a Ne Dersiniz ?.. Ben bi tane Sarıyerde görmüştüm.krem rengi ve fabrikasyon gibi duruyordu.sadece lastikleri offroad tarzındaydı..orada dikkatimi çekti ve ii durduğunu ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ve tr plakaydı yani adam ruhsat olayını çözmüş sanırım...
  5. gargamel

Ynt: XJ Pick-up'a Ne Dersiniz ?.. .

6. gargamel

Sayın Gezenbilir tayfası, acaba xj cheorekemizi pick up'a çevirsek artı ve eksileri ne olurdu? Teşekkürler

7. gargamel

Dünyanın Merkezine Yolculuk

Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk gregorian mı acaba?
  8. gargamel

Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk müzikte çok güzelmişş ... kim bunlar bilgilendirirmisiniz??
  9. gargamel

Ynt: Dünyanın Merkezine Yolculuk paylaşım için teşekkürler

10. gargamel

911 Arama Kurtarma Derneği Tanıtım Filmi

Ynt: 911 Arama Kurtarma Derneği Tanıtım Filmi iimiş :)

11. gargamel

Arama ve Kurtarma - Yaşanan Kazalar

Ynt: Arama ve Kurtarma - Yaşanan Kazalar teşeküürler
  12. gargamel

Son Yaşanan Kazalar Üzerine...

Ynt: Son Yaşanan Kazalar Üzerine... Geride kalanlara da Allah sabırlar versin. :(

13. gargamel

Yalnızlık Üzerine Çeşitleme...

Ynt: Yalnızlık Üzerine Çeşitleme... yanlızlık diye bişey yoktur bence..insan yeterki istesin!!!
  14. gargamel

Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe

Ynt: Bluetooth GPS + i Paq(WinCE) + i GO Üzerine Tecrübe googlemaps yükledim şehir içinde çok işimi görüyor:)
  15. gargamel

TÜV TURK Üzerine

Ynt: TÜV TURK Üzerine aleni şekilde kural bozan mekanlar...

16. gargamel

Team Touareg Turk Patagonya Fatihi

Ynt: Team Touareg Turk Patagonya Fatihi tebrikler
  17. gargamel

Bir Depodan Az Yakıt ile Londra - Berlin (Jeep Patriot - Compass)

Ynt: Bir Depodan Az Yakıt ile Londra - Berlin (Jeep Patriot - Compass) peugeot 308 rekorunu nasıl kırdılarsa ona yakın bi taktikle yapmışlardır..71 km civarında bir hız ortalamasıyla ve en büyük vitesle...
  18. gargamel

JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz?

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? bence bu araba çok çirkinn..ve arazi yeteneği zayıff kusura bakmayın... ama bunu alacağınıza freelander alın onda hem yakışıklılık var hemde arazi yeteneğii..

19. gargamel

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? ama bu yıldızlara güvenmemek lazım müşterileri yanıltıyorlar bu euro ncap denen kurum arabanın farklı bölgelerine farklı puanlama yapıyor..mesela opel corsa 5 yıldızım var diyor ama iç güvenlikte 3 yıldızdalar bunun açıklamasını yapmaları...
  20. gargamel

Ynt: JEEP Patriot 2.0 CRD Hakkında Düşünceleriniz? Bence ara segmentlerden kaçın..çoğunda güvenlik sorunları var..allah korusun

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri